Şimdi Ara

Chuwi hi10 pro aldım sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chuwi hi10 pro aldım. Ama şarj almıyor adaptörü çok dandik gibi. Dispute açıp kısmı iade talep etmeyi düşünüyorum. Yada adaptör göndersinler. Tarafıma ama adaptör gelene kadar bunu ne ile şarj etmem gerek. Adaptör alan var mı. 5v 3a gözüküyor. Daha önce alan demeyen var mı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• cihazı herhangi biir elektonikçiye götürüp adaptör deneyebilirsin. Boşu boşuna adaptörde almamış olursun
  • Kismi odeme alma sonra bir daha bozulsa bile 1 kurus vermezler. Adaptor icin ugras.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Kismi odeme alma sonra bir daha bozulsa bile 1 kurus vermezler. Adaptor icin ugras.

Hocam sorun çözüldü aslında şarjda biraz takılı bıraktım ertesi gün baktım sorunsuz doluyor. Hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Satıcıya durumu bildirdim. İlk bozukken video çekip gönderdim. Bana başka adaptörle deneyin sorunu anlayalım video atın yardımcı olalım dedi. Ben şimdilik bir şey yapmadım daha sonra. Bekliyorum bakalım sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Son onay tarihine kadar bekleyeceğim

• ürünü kimden almıştınız,gümrükte sıkıntı oldumu ?
  • efe7822 E kullanıcısına yanıt
    Execllent Tablet Store mağazasından aldım. Gayet ilgililer 157 dolara aldım. Üstüne düşük yazın diye mesaj attım zaten yazdık dediler. 50 dolar yazmışlar. Gümrükten sorunsuz geçti. Hollandadan gönderdiler 15günde geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: haziranyagmuru

Execllent Tablet Store mağazasından aldım. Gayet ilgililer 157 dolara aldım. Üstüne düşük yazın diye mesaj attım zaten yazdık dediler. 50 dolar yazmışlar. Gümrükten sorunsuz geçti. Hollandadan gönderdiler 15günde geldi.

link varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efe7822 E kullanıcısına yanıt
    10.1 "chuwi hi10 pro çift camerastablet pc intel kiraz trail z8300 windows 10 ve android 5.1 4g ram 64g rom 1920x1200 ips tipi-c

http://s.aliexpress.com/b6FRJBnI

(from AliExpress Android)

Aldığim ürün dolar artınca biraz artmış ama en uygunu bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.