Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (611. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
458.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

quote:

Breakind Bad yerli yabancı her yerde çok methediliyordu. 2. sezonun ortasına kadar izledim.Fena değildi ama efsanede değildi. Araya bir iki dizi daha ekliyim tek onu izlemim dedim. Çevremdekiler pek tavsiye etmemesine rağmen, iki bölüm chuck izledim. Dizi sardı iyice sardı 3 haftada bitirmişim, haftada 5 gün 9:00-18:00 mesai yapmama rağmen. Herkesin zevki farklı olabiliyor ama bu dizi beni çok eğlendirdi. Çok fazla yabancı dizi izlemişliğim yoktur. Genelde film izlemeyi tercih ediyorum. Ama bu dizi bana göre, lost ve prison break ve özellikle breakind bad'ten çok daha iyi ve eğlenceliydi. Tüm sezonlarda eğlenmeme rağmen dizinin 5. sezonu diğerlerine göre yavan geçti. Zoraki çekilmiş gibi duruyordu. Senaryo kısırlığını fazlasıyla hissettim. Bana göre dizi 3. sezon sonunda yada 4. sezon finallari asıl final için gayet layık bölümlerdi.

Son sözüm yerli yabancı forumlarda yere göğe sığdırılamayan breaking bad tarzı dizilerden anlatıldığı kadar zevk alamıyorsanız,, chuck'ıda bir deneyin derim.

benim favori dizilerim 24,chuck,breaking bad

breaking bad'i beğenmediysen veya sarmadı ise izleme ama bitiripde beğenmeyen birini görmedim şahsen her sezon üstüne katarak devam edip çıtayı en yukarı taşıyıp efsane olarak bitmiştir. bir arkadaşıma tavsiye etmiştim o da pek sıcak bakmıyordu hatta ilk 4 sezonu boş yere izledim vb. takılıyordu ama bitirince tüm sezonların değerini anladı. sende bitirmeden yorum yapma istersen bitiripte beğenmesen saygı duyarım. herkes beğenecek diye bir şey yok ayrıca.

Breaking Bad'i bitireceğim hocam. Sonraki sezonlar dediğiniz gibi üstüne koyarak gider umarım. Biraz da yanlış anlattım sanırım, breaking bad izlenmeyecek kadar kötü değil. Sıkılmadan izlettiriyor kendini ama durduraksız da izleme isteği gelmedi içimden.

izle hocam büyük konuşmak gibi olmasında bitirince izlediğine pişman olacağını hiç zannetmiyorum. gerçekten süper dizidir. ayrıca 24 dizisini izlemedi isen tavsiye ederim. her sezonu 24 bölüm her bölümü günün 1 saatini anlatır full aksiyon süper dizidir bence.
  • wintersun09 kullanıcısına yanıt
    24 aksiyonun dibidir ayrıca yeni sezonda (24:Live another day olması lazım) Yvonne de CIA ajanını oynuyor iyice alıştı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Breakind Bad yerli yabancı her yerde çok methediliyordu. 2. sezonun ortasına kadar izledim.Fena değildi ama efsanede değildi. Araya bir iki dizi daha ekliyim tek onu izlemim dedim. Çevremdekiler pek tavsiye etmemesine rağmen, iki bölüm chuck izledim. Dizi sardı iyice sardı 3 haftada bitirmişim, haftada 5 gün 9:00-18:00 mesai yapmama rağmen. Herkesin zevki farklı olabiliyor ama bu dizi beni çok eğlendirdi. Çok fazla yabancı dizi izlemişliğim yoktur. Genelde film izlemeyi tercih ediyorum. Ama bu dizi bana göre, lost ve prison break ve özellikle breakind bad'ten çok daha iyi ve eğlenceliydi. Tüm sezonlarda eğlenmeme rağmen dizinin 5. sezonu diğerlerine göre yavan geçti. Zoraki çekilmiş gibi duruyordu. Senaryo kısırlığını fazlasıyla hissettim. Bana göre dizi 3. sezon sonunda yada 4. sezon finallari asıl final için gayet layık bölümlerdi.

Son sözüm yerli yabancı forumlarda yere göğe sığdırılamayan breaking bad tarzı dizilerden anlatıldığı kadar zevk alamıyorsanız,, chuck'ıda bir deneyin derim.

benim favori dizilerim 24,chuck,breaking bad

breaking bad'i beğenmediysen veya sarmadı ise izleme ama bitiripde beğenmeyen birini görmedim şahsen her sezon üstüne katarak devam edip çıtayı en yukarı taşıyıp efsane olarak bitmiştir. bir arkadaşıma tavsiye etmiştim o da pek sıcak bakmıyordu hatta ilk 4 sezonu boş yere izledim vb. takılıyordu ama bitirince tüm sezonların değerini anladı. sende bitirmeden yorum yapma istersen bitiripte beğenmesen saygı duyarım. herkes beğenecek diye bir şey yok ayrıca.

Breaking Bad'i bitireceğim hocam. Sonraki sezonlar dediğiniz gibi üstüne koyarak gider umarım. Biraz da yanlış anlattım sanırım, breaking bad izlenmeyecek kadar kötü değil. Sıkılmadan izlettiriyor kendini ama durduraksız da izleme isteği gelmedi içimden.

izle hocam büyük konuşmak gibi olmasında bitirince izlediğine pişman olacağını hiç zannetmiyorum. gerçekten süper dizidir. ayrıca 24 dizisini izlemedi isen tavsiye ederim. her sezonu 24 bölüm her bölümü günün 1 saatini anlatır full aksiyon süper dizidir bence.

Teşekkürler. 24 de dikkatimi çekiyordu. Bir deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

24 aksiyonun dibidir ayrıca yeni sezonda (24:Live another day olması lazım) Yvonne de CIA ajanını oynuyor iyice alıştı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_10646399/mpage_32/tm.htm konuyu takip ettiğim için haberim var ama yinede teşekkür ederim
  • quote:

Teşekkürler. 24 de dikkatimi çekiyordu. Bir deneyeyim.

24'ün ilk bir-iki sezonu diğer sezonlarına göre zayıftır hemen pes etme ayrıca lost ve prison break yorumlarında katıldığım zorlama uzatma breaking bad'de yok. son sezonlarında bozmasaydı dexterde iyiydi.http://forum.donanimhaber.com/m_10646399/mpage_32/tm.htm
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Dizi kadrosuna Yvonne Strahovski dahil oldu.

Yvonne candır kandır da dexter finalinin kötü gitmesinin sebeblerinden biriydi. İnşallah bu diziye de negatiflik getirmez.

dexter son sezonlarda iyice batırdı bunun yvonne ilgisi yok bence hatta tek iyi yanı yvonne idi. ayrıca 24 kadrosunda olursa iyi olur. fakat dexter, 24 vb. gibi dizilerde oynasın ama bunun yanında chuck gibi başrol oynayacağı bir dizide de oynamalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 27 Ocak 2014; 1:12:31 >
  • Sonunda bitirebildim diziyi.Öncelikle şunu söyleyeyim Chuck'dan daha güzel diziler izledim ama hiç biri beni bu kadar içine çekmemişti.Önceki mesajımda da belirttiğim gibi karakterler ailemizden biri gibi olmuşlardı.Yalnız diziyi 1 yıl gibi bir sürede izleyebildim,1 ay sonra tekrardan izlerim heralde.Bu dizinin yeri apayrı bende. Final hakkında ;

Final cidden saçma olmuş.Tam son görev derken Quinn karakterini soktular diziye.Sonra da tam olarak toparlayamadılar.Casey'in ayrılışı,Ellie ve Devon'un taşınması vs çok saçmaydı.Buy more'da mutlu bir son beklerdim ben.
  • Arkadaşlar bu dizide erotik sahneler var mı ? Ailemle seyredebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

Arkadaşlar bu dizide erotik sahneler var mı ? Ailemle seyredebilir miyim ?

Öpüşme sahnesi çok var ama erotik sahne yok. İzlenebilir bence.
  • chuck_bartowski C kullanıcısına yanıt
    Sağol hacı ..
  • Geçen ay arka arkaya 3 hafta sonunda izleyerek bitirdim diziyi. Kşeke bu kadar abartmasaymışım diyorum. Şimdi ara ara ilk bölümleri açıp izliyorum. Yeni başlayacak varsa yavaş yavaş izlesin :) 5 senelik diziyi 2 haftaya sıkıştırınca garip oluyor. Karakterlerin konunun değişimine adapte olmak zorlaşıyor.
  • Ben bir haftada bitirmiştim diziyi. Bittiğinde bi' boşluk hissetmiştim, ama zamanda geçiyor tabii.
  • Boşluğunu hala dolduramadım 734 gün oldu hala dolmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotik sahne nasıl yok ben de öyle hatırlıyordum
    diziyi tekrardan izliyorum 5.sezondayım rahatlıkla var diyebilirim
  • Önce erotik sahnenin ne olduğunu öğrenin ondan sonra Chuck'ta erotik sahne var deyin. Öpüşmeleri, seks imalarını erotik sahneden sayıyorsak Türk dizilerinin de neredeyse tamamı erotik sahneye sahiptir.

Bu arada Zachary Levi'ı merak edenlere son Thor filmini tavsiye ederim. Güzel bir rol almış. İlk başta tanımakta güçlük çektim, sarı saçlar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 1 Şubat 2014; 18:14:27 >
  • Aileyle izlenmeyecek tarafları var ama bir Türk dizisinde olandan fazla değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    türk dizilerinde olmadığını söyledim mi ?
    ayrıca tamamen aile ile izlenecek kaç tane yerli dizi var
    erotik sahnenin ne olduğunu da gayet iyi biliyorum
  • Hocam ikiniz de haklısınız . Bir türlü kapanmıyor o yara . Her ay en az 10 - 15 bölüm izlerim
  • Hoydaaa geri dönme ihtimali var!
    http://insidetv.ew.com/2014/02/12/chuck-josh-schwartz-return/

Son 2 sezon epey sıkıcı geçmişti. Bitmesi için günler sayıyorduk. Farklı bir şeyler deneyeceklerse neden olmasın...
  • Ben daha çok film olarak diye düşünüyordum, ancak dizi olarak gelirse de izlerim. Yine de netleşmesi için biraz daha beklemek lazım.
  • Neredeyse 2 sene oldu bir sonuç yok, netleşsin artık. Bu dizi düzgün bir sonu hakediyor.
  • 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.