Şimdi Ara

chrysler concorde aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu başlık altında yazan vw cilerin herşeyden önce unuttukları bir konu var. bu arabayı alan arkadaş (gerçekten takdire değer) bu devirde, bu ekonomik şartlarda 3.6 lt v6 benzinli motora sahip bir araç alacak toplara sahip. 3.6 lt lik v6 motor sahibi olmak 1.2 yada 1.0 lt kola kutusu sahibi olmaya benzemez. ne zaman ki 3.2 passat sahibi bir arkadaş gelir söyleyecek iki lafı olur. bu arada mesele hacim değil verimlilik diyeceklere baştan söyleyeyim o konuya girmeyin. mesele bu devirde v6 motora sahip araç alabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insigniaa

quote:

Orijinalden alıntı: linn `

quote:

2 airbagli arabasıyla gelip olay çıkarıyor.Git ötede oyna biz vw’mizden memnunuz

memnun olduğunuz vw umarım yakın zamanda çıkmış olan 2 AİRBAGLİ Poloları kapsamıyordur

6 airbagli arabam.Yukarıda bi arkadaşımın da dediği gibi sizin nuh nebiden kalmış aracınızın içinden geçer

gel bi burun buruna girelim kim kimden geçiyor 😃 ne idüüü belli olmayan çakma almana biniylrum diye hava yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibi arkadaşı bir rahat bıraksanız da adam şuraya aldığı aracın resimlerini koysa...
  • chrysler concorde aldım

• Bir tane yetmez,daha isteriz... Hayırlı olsun,Allah kaza bela göstermesin...

• Onemli olan almak degil , yurutmeye maasin yetip yetmeyecegi. Eger satan adam maasi yetmedigi icin satti ise ne mutlu ona.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 airbagli arabasıyla gelip olay çıkarıyor.Git ötede oyna biz vw’mizden memnunuz

memnun olduğunuz vw umarım yakın zamanda çıkmış olan 2 AİRBAGLİ Poloları kapsamıyordur

6 airbagli arabam.Yukarıda bi arkadaşımın da dediği gibi sizin nuh nebiden kalmış aracınızın içinden geçer

gel bi burun buruna girelim kim kimden geçiyor 😃 ne idüüü belli olmayan çakma almana biniylrum diye hava yapmayın

Çok cahilsiniz.Biraz üslubunuzu düzeltmelisiniz

• bunu diyen sen misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.