Şimdi Ara

Chronicle 5 Oath Of Blood Yorumları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chronicle 5 ile ilgi resim ve bilgilere bu linkten, yorumlara ise içinde bulunduğumuz sayfadan devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 4 Haziran 2006; 3:36:00 >

• saolasin gene güzel bir iş basarmissin sadece reklamlardan dolayi resimlerin sag tarafları gozukmuyor ama gözüken resimler güzel
    hele o erkek drawt in kafasina taktigi gözlük hos durmus

Lanetli silah Zariche bu silah benim olsun lanet bana vız gelir isterse benim karakteride lanetlesin yeterki buna bana versinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 3 Haziran 2006; 23:39:00 >
  • o silaha bayıldım ama direk kırmızılı oluyorsun ve ilk hedefsin
  • sılah tan ote adamların oyun yapımı vıdeo dızaynları herseyı mukkemmel cok kısı calısıyor bellı cok hızlı sekılde cok kısa aralıklarla mukkemmele yakın patch ler cıkarıyorlar paylasım guzel l2 yı turkıye tanımıyor ama tanıyacak !!! tanınmaması ımkansız gıt gıde kendını asıyor bunun ustune oyun kalmadı dıyebılırım herseyı solladı c5 le beraber iyice koptu gıttı guzel paylasım ugrasılmıs video nu ındırcem artık benım l2 dekı adamım bu pıyona calan adam dır :D ornek aldıgım kısı :P hehe
  • Cok güsel bi paylaşim ellerine saglik.. Bu korea deki server da oynama imkanimiz varmi deneyen oldumu?
  • korece biliyosan neden olmasın .tüm oyun korece Bu arada paylaşım için teşekkürler Miharbiemeğe saygı,uraşmışsın baya
  • beyler c5 server ne zaman acılıyo yada acıldımı anlamadım ne olur biri bana pm cakabilirmi msn adresim (sea_white_stone@hot.....) orjinal server da oynamayı dusunuom lutfen yardımcı oolursanız sevinirim simdiden tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw bu baiumun oğlu ne garizmaymış
  • @Miharbi
    çok iyi iş çıkarmışsın, eline sağlık valla...

yeni silahlar ve armorlar bi yana, benim ilgimi çeken olay, bir silahın elden ele dolaşması... çok eğlenceli bi sistem düşünmüşler... silahı alınca 999,999+ karman oluyo, 20 lvl altındakilere saldıramıyosun, daha çok pk olursan silahın gücü artıyo - sende durma süresi azalıyor, buff heal alamıyosun, partideyken silah sana düşerse direkt olarak dışlanıyosun filan... çok süper bi olaya imza atmışlar... sanki C4 ayaküstü yapılmış, arka planda C5e yoğunlaşmışlar... L2'nin yapımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve allah onlardan razı olsun diyorum, bize bu zevki yaşattıkları için

• Resimler gercekten cok guzel ellerine saglik Miharbi Bu lanetli silah Zariche neymis oyle yaa. Cok guzel dusunmusler de sanki fazla abartmislar acaip efsane olmus
  • Merhaba,

Eline sağlık, sayfa düzeni açıklamalar resimler, herşey 1. sınıf örnek bir araştırma, emeğin ve paylaşımın için çok teşekkürler.
    Genç arkadaşlarımın bu tür araştırma ve yardımlaşmalarını görmek bana ümit veriyor. Takdire değer böyle çalışma ve dayanışmaları sıkça görmek dileğiyle,
    Saygılar,
  • teşekkürler çok güzel bir şey yapmışıınız bizi aydınlattıgınız için cok saolun ama video su felan varsa koyabilirseniz sevinirim iyi gunler
  • Zariche nin lanetli olmasının nedeni ne ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

Zariche nin lanetli olmasının nedeni ne ??

resimlerin oldugu sayfada en asagidan Zariche kullanmis bir playerla yapilan bi roportaj var onu oku anlarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruudy_41

teşekkürler çok güzel bir şey yapmışıınız bizi aydınlattıgınız için cok saolun ama video su felan varsa koyabilirseniz sevinirim iyi gunler

Resimlerin bulunduğu konunun en sonundaki cevapta bir adet video mevcut. Yine aşağıdaki linkteki konuda da orjinal C5 tanıtım videosu bulunuyor.

C5 tanıtım videosu
  • chronicle 6 da da baiumun torunlarını bekleriz artık oyuna ................ :D :D :D
  • ^^

Guzel bir calisma tebrik ederim

O silah bende olsun baska bisey istemem :D
  • ck guzel olmuş kardes saol
  • çok hoş başarılarının devamını dilerim...
  • MiHarbi buyuk adamsin valla o zariche ye bayildim valla ya cok gusel bi se sen bu forumda teksin abi ne diim baska
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.