Şimdi Ara

Chromium ( Google Chrome çekirdeği )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim gibi chromium son sürümünü kullanmak isteyenler için paylaşıyorum.
    nedir chromium ?

Google Chrome tarayıcısının çekirdeği. herşey önce burda başlar . ondan sonra chrome olur .

The Chromium projects include Chromium and Chromium OS, the open-source projects behind the Google Chrome browser and Google Chrome OS, respectively. This site houses the documentation and code related to the Chromium projects and is intended for developers interested in learning about and contributing to the open-source projects.

http://commondatastorage.googleapis.com/chromium-browser-snapshots/index.html?path=Win/
    Bağlantı hızınıza göre biraz geç açılabilir .

sayfa açıldıktan sonra Klavyeden END tuşuna basın en alttaki klasörü açın . mini_installer.exe yi indirin . indikten sonra açın . otomatik kurulacak masaüstüne ikon gelecek. artık tarayıcınız hazır . her gün 7-8 kez güncellenir . siz güncellemek zorunda değilsiniz ama öneririm her gün 1 sürüm güncelleyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 21 Ekim 2012; 23:20:56 >

• Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler.
  • biraz geç açılıyor bütün çıkan sürümleri dosya dosya sıraladığı için . o yüzden bağlantı hızınıza göre biraz geç açılabilir diye not düştüm. açıldıktan sonra End tuşuna basın veya sayfayı aşağıya indirin en son klasörden mini_installer.exe indirip çalıştırın . dediğim gibi ayar gerekmiyor güncelleme yöntemimiz de aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 30 Ekim 2012; 19:24:53 >
  • 25.0.1314.0
    Chrome 25 e güncellenir yakında
  • Paylaşım için teşekkürler. Şuan indiriyor.
  • Sürüm 26.0.1367.0 (174163)
    26 çıkmış
  • 29.0.1502.0 çıktı durmak yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Google Chrome Portable
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30.0.1549.0

ve 30 u da gördük . hızlı ve güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 26 Haziran 2013; 22:37:58 >
  • Hiç kullanmadım anlamıyorumda Chrome ile arasında ne fark var neden bunu tercih edelim?
  • chrome zaten. ama dev tarafından sürekli güncellenen sürüm. chrome a gelecek yenilikleri önce bunda denerler. chrome , yandex browser ve birkaç browser daha bu çekirdeği kullanır.
  • 31. sürüme geçtik güncellemeye devam
  • 32.0.1654.0 çıktı. şu tepedeki küçük a harfi sinir bozucu. umarım flash sorunu düzelmiştir
  • Arkadaşım dediklerini yaptım şuan indiriyorum. Tarayıcıyı verdiğin linkte ki dosyalardan mı güncelleyeceğiz yoksa tarayıcının içinden mi ? Ve operaya göre hızı nasıl ?
  • 33.0.1702.0 sürümü çıkmış . Küçük a harfi yok . flash kasma sorunu düzelmiş gibi. ama sanki genel bi kasma sorunu gelmiş...?

@Lil-W-Tunechi Linkten hergün güncelleyeceksiniz tarayıcı kendi kendini update etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.