Bildirim
chrome yüksek cpu kullanımı %100
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
chrome mozılla ve ie de bugünlerde bir durumlar var hayır olsun -
sistem bileşenleri ve işletim sisteminiz nedir ? -
Firefox + chormede toplam 8-10 sayfa açınca ram 2gb'ı işlemci %50 yi geçmiyo sizde bir sorun olmasın -
win 7 , 2 gb ram amd athlon işlemci 2.2 -
opera ve firefox da sorun yok. fakat chrome sorun var.
iki eklenti mevcut flashblock ve ad blck.
cpu 100 lerde . chrome dan vaz geçemiyorum. en hızlısı o fakat bu sorun yeni çıktı. mevzu nedir acaba -
aynı sorun bende de vardı. En basit programlarla bile cpu %60 ile %100 arasında gidip geliyordu.başka bir arkadaşımın laptopunda fifa 2012 yi kasmadan oynuyorduk. bilgisayarlarımız arasında işlemci açısından çok fark olmamasına rağmen benim pc de çok aşırı derecede kasıyordu. bunda bir anormallik var dedim ve çok yol denedim. sonunda çözdüm, şimdi fifa 2012 yi hemen hemen hiç kasmadan oynayabiliyorum. ve oyun esnasında cpu kullanımı %100 ün altına hiç düşmezken, şimdi %60 ile %90 arasında değişiyor.
gelelim nasıl çözdüğüme; laptopum 4 yıllık hatta 5 inci yılına girdi. ayrıca ben çok yoğun kullandım. yaptığım araştırmalar sonucu fanının olduğu bölgeyi temizlemeye karar verdim. kapağı açınca birde ne göreyim; fanın yanlarındaki hava ızgaralarının önü yarım santime yakın süngerimsi bir tabaka ile kaplanmış. diğer taraflarıda çok tozluydu. süpürge ile çektim alkollü kulak çöpleri ile her köşesini sildim temizledim ve bilgisayarımın performansında çok ciddi fark oluştuğunu gördüm. durumu benimle aynı olanlar deneyebilir bence. yani 2-3 yıldan fazla bir süredir ve yoğun bir şekilde kullanıyorsanız bilgisayarınız hava alamadığı için yüksek sıcaklıktan kasıyor olabilir. umarım birilerinin işine yarar bu uzun uzadıya yazdıklarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X