Şimdi Ara

Chrome yeni sekmede btsearch.name diye bir sekme açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, sorun başlıkta. chrome u ilk açtığımda normal anasayfam açılıyor, ama yeni sekme açtığımda btsearch.name diye bir site açılıyor. chrome ayarlarında yeni sekme about:blank şeklinde ayarlı ama virüs tarzı bir şey bulaştı galiba. btsearch.name i arattım fakat hiçbir sonuç bulamadım
    Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

• Aynı sorun bende de vardı.. Google Chrome'u açtığım zaman normal anasayfam açılıyordu, yeni sekme açtığımda ise normalde çok fazla kullandığım sitelerin pencere halinde gruplaşmış bir listesini göstermesi lazımken search.foxtab diye bir arama motoru çıkıyordu.. Ben de ilk önce denetim masasından buldum bu search foxtab programını.. Meğer önceden yüklediğim bir programla birlikte bu arama motoru beraber inmiş.. Neyse Program ekle kaldırdan kaldırdım search.foxtab'ı.. Gel gör ki Google Chrome' dan gitmiyor.. Her yeni sekme açışımda yine bu sayfa geliyor.. Eklenti ayarlarından da kaldırdım ama yine aynı, gitmiyor bir türlü..

Bende Google Chrome'u kaldırıp baştan kurayım dedim.. Yeniden kurdum. yeni sekmeye tıkladığımda bir 5 dk. falan bu arama motoru çıkmadı bende ohh be dedim sevindim. Ama sonra tekrar devreye girdi.. Dedim lanet olsun.. Sonra Trojan Remover diye bir program vardı bilgisayarımda. Onunla tarattırdım, bir baktım bir virüs uyarısı geldi.. Hemen hedefine baktım neymiş diye search.foxtab trojan detected yazıyordu.. Bende hemen sildim.. Bir daha da çıkmadı o sayfa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 5 Nisan 2012; 23:16:30 >

• kolay gelsin arkadaşım benim başımada gelince araştırdım crome a youtube downloader yükleyince geliyor o eklentiyi kaldırısan gidiyor aslında crome un bunu yapması ayıp ama ne gelir elden bunu yapmak için sağda en üstte ir somun anahtarı işareti var ( ayarlar genel düğmesi) oradan ayarlar yazan yere girip uzantılar sekmesinden youtube downloader kaldır bukadar kolay gelsin
  • O dedigin şey eklenti olarak geliyor SAĞ ÜST KÖŞEDEN ingiliz anahtarına tıkla Eklentiler veya Uzantılardan btsearch.name yi kapat..
  • btsearch'u kaldırmak icin chrome'un ingiliz anahtarina basarak AYARLAR'a girin. AYARLAR'dan Başlangıçta diye bir kısım var. Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç diye bir kısım var. Orda Sayfaları ayarla diye bir seçenek var. Ona tıklayıp orda bulunan btsearch sekmesini kaldırabilirsiniz.

Sırasaiyla İngiliz Anahtari / AYARLAR / BASLANGICTA/ SAYFALARI AYARLA basiniz. Sonra da bana Allah razı olsun deyiniz.
  • Ayarlar bölümündeki uzantılar kısmından tanımadığınız(çıkan sitenin adında da olabilir) uzantıları kaldırınca düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

O dedigin şey eklenti olarak geliyor SAĞ ÜST KÖŞEDEN ingiliz anahtarına tıkla Eklentiler veya Uzantılardan btsearch.name yi kapat..

teşekürler aynı sorun benim başımada geldi yazınız bana yardımcı oldu teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.. Bende de bir başka sorun var. Artık virüs mü bilmiyorum chrome açtığımda normal bir google sayfası geliyor gibi ama değil. hemde adres çubuğunda bir şey yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytullahozdemir

Merhaba.. Bende de bir başka sorun var. Artık virüs mü bilmiyorum chrome açtığımda normal bir google sayfası geliyor gibi ama değil. hemde adres çubuğunda bir şey yazmıyor.

chrome://flags e giriyorsun

Anında Arama Genişletilmiş API'sını etkinleştir

bunu devre dışı

bırakıyorsun yeniden başlatıyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.