Şimdi Ara

Chrome yeni sekme sorunu lütfen yardım ediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle teşekkür ediyorum. Win xp kullanıcısıyım. Bir sebepten ötürü yüklü olan Chrome'u silip, yeniden yükledim. Fakat şöyle bir problem vuku buldu; Chrome simgesine tıkladığımda, yeni pencere sorunsuz bir biçimde, hızlı bir şekilde açılıyor. Fakat yeni sekmeye tıkladığımda, ister o çıkan kutucukların içinden bir siteye tıklayım, ister adres çubuğuna yeni bir adres yazayım, kesinlikle herhangi bir siteyi açamıyorum. Yükleniyor diyor fakat saatlerce bekliyor, herhangi bir site de açılmıyor. İnternette bir problem yok çünkü Mozilla'da böyle bir sorun yok. Lütfen yardım edin. Chrome'u defalarca silip baştan yükledim problemin hallolması için ama başarıya kavuşamadım. Ne yapabilirim? Bilgilerinize güveniyorum. Benim için çok önemli bir husus. Lütfen yardım edin. Çok teşekkür ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: sulyy

Merhabalar, öncelikle teşekkür ediyorum. Win xp kullanıcısıyım. Bir sebepten ötürü yüklü olan Chrome'u silip, yeniden yükledim. Fakat şöyle bir problem vuku buldu; Chrome simgesine tıkladığımda, yeni pencere sorunsuz bir biçimde, hızlı bir şekilde açılıyor. Fakat yeni sekmeye tıkladığımda, ister o çıkan kutucukların içinden bir siteye tıklayım, ister adres çubuğuna yeni bir adres yazayım, kesinlikle herhangi bir siteyi açamıyorum. Yükleniyor diyor fakat saatlerce bekliyor, herhangi bir site de açılmıyor. İnternette bir problem yok çünkü Mozilla'da böyle bir sorun yok. Lütfen yardım edin. Chrome'u defalarca silip baştan yükledim problemin hallolması için ama başarıya kavuşamadım. Ne yapabilirim? Bilgilerinize güveniyorum. Benim için çok önemli bir husus. Lütfen yardım edin. Çok teşekkür ediyorum...

uzantılardan Replace New Tab Page uzantısını indirin, indirdikten sonrahttp://www.google.com u kaydedin tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Hypnosis -- 8 Haziran 2012; 11:12:44 >

• Cevabınız için çok teşekkür ederim kardeşim fakat çare olmadı ne yazık ki ya :( Chrome u ilk açtığımda, açılan ilk pencereden istediğim işlemi yapabiliyorum fakat kesinlikle yeni sekmeden hiçbir işlem yapılamıyor. Hiçbir sayfa yüklenemiyor. Rica ederim yardımcı olun. Ne yapmam gerekli? Chrome u tam silemediğin için olabilir filan diyorlar. Ama ben zaten program ekle/kaldırdan kaldırmıştım. Nasıl tamamen silinmemiş olabilir ki!? Veya tamamen silmek için neyapabilirim? Bu problemin çözümü ne olabilir? Lütfen yardımcı olunuz..
  • lütfen.. yardım edecek kimse yok mu?
  • bilgisi olan biri yok mu? Lütfen yardım ediniz..
  • lütfen arkadaşlar bilgisi olan kimse yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.