Şimdi Ara

Chrome video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
32.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 ay tatildeydim annem evdeydi o kullanıyodu pc yi şimdi geldim ben chrome kullanıyorum nerdeyse girdiğim tüm sitelerde videolar açılmıyo youtube hariç video bulunamadı diyo mesela bsc de ama idm videoyu buluyo ordan indirip izliyorum neden böyle oldu acaba ben gidince yoktu bişey, mozilla da denedim açılıyo videolar.

• Chrome mu bi bir daha yükle :D
  • olmaz ben onu bu hale getirene kadar neler çektim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: david.guetta

olmaz ben onu bu hale getirene kadar neler çektim :D

eğer yer imlerini kaybetmek istemiyorsan onları yedekleyebilirsin. yedekledikten sonra chromeyi kaldırmadan tekrar kur onarım yapıp düzeltebilir belki kendini.
  • arkadaşlar ne yapıyım aslında ben google hesabımı aktivleştirmiştim chrome onlar senin hesabın bütün yer imlerin şuyun nuyun oraya kaydoluyo diye biliyorum ben öyle mi silsem sonra onla bi daha giriş yapsam olur heralde
  • quote:

arkadaşlar ne yapıyım aslında ben google hesabımı aktivleştirmiştim chrome onlar senin hesabın bütün yer imlerin şuyun nuyun oraya kaydoluyo diye biliyorum ben öyle mi silsem sonra onla bi daha giriş yapsam olur heralde

Sorun senin bilgisayarında değil çoğu kişide öyle videonun normal sitesinde hata veriyor ve idm ile indirince çalışıyor değil mi
  • quote:

arkadaşlar ne yapıyım aslında ben google hesabımı aktivleştirmiştim chrome onlar senin hesabın bütün yer imlerin şuyun nuyun oraya kaydoluyo diye biliyorum ben öyle mi silsem sonra onla bi daha giriş yapsam olur heralde

google hesabını aktifleştirdiysen tekrar kurulum yapıtğında durur yer imleri. google senin için onları yedekliyor zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Chrome çözünürlük sorunu
    12 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

quote:

Sorun senin bilgisayarında değil çoğu kişide öyle videonun normal sitesinde hata veriyor ve idm ile indirince çalışıyor değil mi

evet çoğu sitede aynı şey oluyo video bulunamadı diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ergn

quote:

google hesabını aktifleştirdiysen tekrar kurulum yapıtğında durur yer imleri. google senin için onları yedekliyor zaten :)

o zaman silip tekrar yüklememi mi öneriyorsunuz?
  • arkadaşlar bi yardım edin ne yapıyım hesaba kaydolmuştur demi herşey.
  • quote:

arkadaşlar bi yardım edin ne yapıyım hesaba kaydolmuştur demi herşey.

kayıroluyor dostum bende dun formatladım gmail hesabımı tanıtınca otomatık yükledi
    yinede güvenemiyorsan chorme ile ilgili tüm dataların
    Windows XP İşletim sistemi kullanan bilgisayarlar:
    %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\

Windows Vista / Windows 7 İşletim sistemi kullanan bilgisayarlar:
    %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\

bu klasörlerde

bunların yedeğini al baktın olmadı aynı dizine klasörleri atarsın sorun kalmaz

chorme bu aralar bendede sapıttı
    videolarda kasıyor
    480p tam ekranda kasılmaktan izlenmiyor fakat mozillada bu sorun yok
  • arkadaşlar sildim tekrar yükledim yine olmadı aynı.
  • quote:

arkadaşlar sildim tekrar yükledim yine olmadı aynı.

aynı sıkıntı bende de var çözümü bulabildin mi?bu arada silip tekrar yükleyince choreme eski haline geldi mi?
  • BU MESAJ ACİL KANA İHTİYAÇ OLDUĞUNDAN 20 MESAJA ULAŞMAK İÇİN Atılmıştır. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
    bir arkadaşımızın oğlunun lösemi olması sebebiyle A rh + taze kana ihtiyacı var. göztepe ssk da yatıyor çocuk. her gün bir ünite kan lazım. liste oluşturuyoruz. kan vermek için benimle ya da 0 536 768 46 60 dan muratla bağlantıya geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

arkadaşlar sildim tekrar yükledim yine olmadı aynı.

aynı sıkıntı bende de var çözümü bulabildin mi?bu arada silip tekrar yükleyince choreme eski haline geldi mi?

silip tekrar yükledim işte eski haline geldi zaten bişey yapmadan ama hala düzelmedi sorun
  • quote:

Arkadaşlar ben 1 ay tatildeydim annem evdeydi o kullanıyodu pc yi şimdi geldim ben chrome kullanıyorum nerdeyse girdiğim tüm sitelerde videolar açılmıyo youtube hariç video bulunamadı diyo mesela bsc de ama idm videoyu buluyo ordan indirip izliyorum neden böyle oldu acaba ben gidince yoktu bişey, mozilla da denedim açılıyo videolar.

Ben de aynı sorunla karşılaşıyordum.Bu nedenle arama yaparken senin mesajına denk geldim...AD Block kullanıyordum.Onu deaktif yapınca sorun ortadan kalktı.Bazı videoların başında reklemlar olduğundan sanırım kaynaklanan bir sorundu sanırım...
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Chrome ile donanımhaber videoları izleyemiyorum. Video oynatıcı kaynağında bir problem bulundu diye hata veriyor.

Ekranda da "200, Stream not found, NetStream.Play.StreamNotFound, clip:" yazıyor. Chrome silip tekrar yükledim. Değişen birşey olmadı. Eklentileri kapatıyorum,siliyorum. Yine düzelmiyor. Çözümü yok mu bunun?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. IDM yüklüydü ve youtube hariç hiçbir siteden video izleyemiyordum. Video açtığım zaman IDM indirme seçeneği çıkıyordu. Chrome Ayarlar -> Uzantılar -> IDM Integration uzantısını aktifleştirdim sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Aynı sorunu yaşıyorum. Chrome ile donanımhaber videoları izleyemiyorum. Video oynatıcı kaynağında bir problem bulundu diye hata veriyor.

Ekranda da "200, Stream not found, NetStream.Play.StreamNotFound, clip:" yazıyor. Chrome silip tekrar yükledim. Değişen birşey olmadı. Eklentileri kapatıyorum,siliyorum. Yine düzelmiyor. Çözümü yok mu bunun?

Bu sorunumu çözdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak043

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. IDM yüklüydü ve youtube hariç hiçbir siteden video izleyemiyordum. Video açtığım zaman IDM indirme seçeneği çıkıyordu. Chrome Ayarlar -> Uzantılar -> IDM Integration uzantısını aktifleştirdim sorun çözüldü.

Tesekkur ederim dostum bende anlattıgınız gibi cozdum sorunuç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.