Şimdi Ara

CHROME VE INTERNET EXPLORER E BULAŞAN REKLAM VİRÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki tüm internet tarayıcılarında bir siteye girdiğimde resimdeki gibi bir reklam çıkıyor ve kapattığımda yeni bir sayfa açıyor. İnternetteki tüm yolları denedim fakat çare yok. Yardımcı olursanız çok seviniim.

CHROME VE INTERNET EXPLORER E BULAŞAN REKLAM VİRÜSÜ
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2401897/614ea1dc-3cee-4723-8edd-b42dfa235869.png

• https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
    yeri burası değil ama ; adw cleaner şu yukarı linkteki programı indir pc ne zaten boyutu küçük bişey,tüm tarayıcıları kapat ondan sonra bunu çalıştır ve tarama yap,tamamen bedava bi program siler bütün reklam virülerini
    virüsler gidince tarayıcılarına **** yada adguard reklam blocklayan eklentileri yüklemeyide unutma
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için çok teşekkürler
  • CHROMESEARCH ÇÖZÜLDÜ

chromesearch.clup şeklinde oluşan virusu bilimum antileri kullanmama ragmen tesbit edemedim bir yerde sunu sılın tum vırusler gıtsın dıyordu ( eklentılerı sılen) baska bır yerde sunu sılın gırıs sayfası degıstırme sılınır yazmıstı pek guvenmedım velhasıl ugraslar sonucunda kımse yorulmasın dıye cozumu acıkca yazmak ısterdım fakat verılerı kaybettım

tavsıye program WiperSoft adlı program fakat ucretlı..buradan taramayı yapın ınternete baglandıgınız program chrome mozilla her ne ise vıruslerın sayısı ve konumları cıkacaktır ..win +r yada calıstır kombınasyonu ıle gereklı klasore gıdın ve belırtılen dosyayı sılın ıslem tmm.. appdata klasorunde genelde sorun cıkmakta... sılmeseydım eger dırek dosya adını yazmak ısterdım ama bu program daha acıklayıcı olacaktır sıze

bahse konu chromesearch ıse arama motorunu sabıtleyen degıstırmesıne hıcbır sekılde ızın vermeyen caktırmadan verılerınızı calan bır yazılım YASAL degıl yurt dısında son 1 ayda cok yaygın ama cozumu uzun uzadıya ve sacma sapan seklınde...

umarım bırılerının ısıne yarar az

#chromesearch
    #chromesearchvirüsütrojeni
    #chromearamamotorudeğişmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak14 -- 29 Aralık 2017; 6:42:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.