Şimdi Ara

Chrome Shockwave Flash Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle söylemeliyim ki problemim 3 gün önce aniden başladı ve deneyebildiğim her şeyi denedikten sonra buraya yazıyorum.
    İlk olarak twitter'da yukarıdaki bağlan-keşfet butonlarına basamadığımı fark ettim. Ardından bu eklenti bozudu:shokwave flash yazan bi ileti aldım.Pek önemsemedim ama ardından googleda arama yaparken çıktı. Şimdi youtube'da video falan izleyemiyorum ve geçici olarak Safari kullanıyorum. Artık uyarı çıkmıyor sadece bir donma ve o kadar. Aşağıdakilerin hepsini denedim lütfen "bunu da dene" yazmadan önce okuyun, teşekkürler.

1.Shockwave ve flash player'ı ayrı ayrı sildim yeniden yükledim, önceki sürümlerinde yeniden de yükledim yine olmadı.
    2. About://plugins yazıp fazlalık olan playerların hepsini teker teker deneyerek kaldırdım.
    3. Chrome'u, iObit Uninstaller ile komple sildim (reg kayıtları dahil) yeniden yükledim, eski versiyonlarını denedim.
    4.Shockwave, flash ve chrome'u silip hepsini tek tek belirli bi sıra dahilinde yükledim (bunu biri önermişti, önce flash sonra shockwave ardından chrome şeklinde..bi umut tüm kombinasyonları denedim)
    5.Ev arkadaşımın bilgisayarında kendi hesabımı senkronize edip denedim, bi sıkıntı olmadı yani sorun bilgisayarımda. Ancak sebepsiz yere birden olduğu için ve kaynağın ne olduğunu bilemediğim için ne yapacağımı da bilmiyorum.
    6. Son umudum 27 Kasım'da google groups'ta bir google çalışanının yazdığı bu ileti oldu ve fark ettim ki yalnız değilim.https://productforums.google.com/forum/#!msg/chrome/MsPXBWu1KYk/9c13kPFFf80J

Not: Fark ettiğim bi ayrıntı var o da chrome'un program files'a da yüklenmiş olması. App data içindeyse 4 klasör var: localgoogle diye yeni bir klasör oluşmuş içinde hiçbir ş
    ey yok. Bir fikri olan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opera tarayıcı youtube sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Chrome Silverlight Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.