Şimdi Ara

Chrome Oturum Açma - Otomatik Doldurma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Chrome'a her seferinde girdiğimde sağ üstte Tekrar Oturum Açın hatası alıyorum. Oysa açılış ekranında Gmail'imi Google+ hesabımı açık halde gösteriyor. Her seferinde buna giriş yapmak istemiyorum. Kurcalarken bir de Senkronizasyon Parolası diye bişey yaptım. Artık Oturum aç hatasını tıklayıp tekrar giriş yaptıktan sonra bi de ayrıyeten uyarı veriyor, bir de onu Senk. Parolası giriyorum. Ki artık bunu devre dışıda bırakamadım. Ayrıca bir sürü otomatik doldurma ve kaydedilmiş şifrem vardı. Artık hiçbirini görmüyor. Önceden girdiğim her sitede artık giriş yaptıgımda Kaydedilsin mi diye soruyor. Kaydet desem de kaydetmiyor. Hiç bir zaman sorma desem, yine de soruyor. Ayarlardan kaydedilmiş şifrelere bakıyorum boş gösteriyor. Ama Ayarlardan bakınca Google Hesap Özetinde bir sürü kayıt oldugunu gösteriyor. Bu nasıl iştir anlamadım. Nasıl düzeltecem bunu? Her seferinde giriş yapmayı geçtim, sitelere şifre girmek istemiyorum sürekli. Chrome'u kaldırıp yeniden kurdum fakat bişey değişmedi.
    Bir de şöyle bişey denedim. Chrome'de yeni kullanıcı açtım belki boyle olur diye(sol üstte seçtiginiz resim cıkıyor, tıklayınca kullanıcı arasında geçiş yapıyoruz olayı), ama aynı hesapla giriş yapınca yer imlerim bile gözükmüyor. Bişey var ama çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enciso_jr -- 30 Aralık 2013; 0:53:59 >

• chrome kaldırıp tekrar kurdunuz mu ?
  • Evet. Bişey değişmedi
  • bende de aynı sıkıntı var nasıl çözüldü ya da çözüldü mü?
  • Çözüldü. Ama nasıl çözüldüğü konusunda bişey diyemeyeğim ^^
    Chrome bunu yapmaya başladığı için Opera kullanmaya başlamıştım. Aynı sorun operada da vardı. Sanırım bu browserdan değil başka bir şeyden kaynaklı bir sorun. Uzun süre opera kullandım. Format felan atmadım pcye hiç. Ancak bi ara istemediğim reklam yazılımları pcye bulaştıgı için anti-reklam ve malware programlarıyla taramalar yapmıştım. Sorunu kesin bunlar çözdü diyemem. Çünkü programları kullandıktan sonra reklamlar gitti ancak browser bilgi anımsama olaylarına hiç dikkat etmedim. Sadece bi gün Operanın otomatik olarak Outlook'a girdiğini görünce diğer siteleri de denedim. hepsine giriyordu. Chroma'a baktığımda onun da düzelmiş olduğunu gördüm.
    Üzgünüm sana kesin bi çözüm öneremedim, ama sanırım pcye bi tarama yapsan iyi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.