Şimdi Ara

CHROME KULLANMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHROME KULLANMAYIN Version 37.0.2062.103 m

BU VERSİYON EXPLORER.EXE Yİ ÇÖKERTİP AERO TEMASINI HASARA UĞRATIYOR

CHROME U YAZANLARIN EVİ BARKI DAĞILSIN İNŞALLAH

CHROME KULLANMAYIN

• bnde olmadı öyle bir şey o senin cpu dan kaynaklanıyor dostum!!
  • bende de sorun yok.
    kimseye beddua etmeyin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun senin pc den olmasın, yok öyle sorunlar bizde,

artık ne biçim kullanıyorsanız bozuyonuz ondan sonra programı yapanlara laf atıyonuz bozuk yapıyolar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyksk

CHROME KULLANMAYIN Version 37.0.2062.103 m

BU VERSİYON EXPLORER.EXE Yİ ÇÖKERTİP AERO TEMASINI HASARA UĞRATIYOR

CHROME U YAZANLARIN EVİ BARKI DAĞILSIN İNŞALLAH

CHROME KULLANMAYIN

bende olmadı kardeşim senden kaynaklı olmasın.

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 15:48:4 >
  • Güzel arkadaşlarım bilgisayarınıza Advanced System Care bu gibi programları yükleyip stabil hale getireceğinizi sanıp daha da beter hale getiriyorsunuz. Bu programlar kendilerince sistem üzerinde sağlıklı bir optimizasyon yaptıklarını sanıyorlar fakat sistem daha da vasat hale geliyor ve zaman zaman çökmeler yaşanıyor.

Bilgisayarınızdan Advanced System Care i ve Google Chrome u kaldırınız daha sonra CCleaner ile güzel bir temizlik yapıp (buna kayıt defteri de dahil) Google Chrome u tekrar yükleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  CHROME KULLANMAYIN
  • :) dostum tam tersi. explorer, chorme saldırıyor yaşadığın sorun bununla ilgili. chorme'un otomatik talimatları explorer tarafından etiketlenir. mesela java flash gibi uygulamalar buna örnek gösterilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Güzel arkadaşlarım bilgisayarınıza Advanced System Care bu gibi programları yükleyip stabil hale getireceğinizi sanıp daha da beter hale getiriyorsunuz. Bu programlar kendilerince sistem üzerinde sağlıklı bir optimizasyon yaptıklarını sanıyorlar fakat sistem daha da vasat hale geliyor ve zaman zaman çökmeler yaşanıyor.

Bilgisayarınızdan Advanced System Care i ve Google Chrome u kaldırınız daha sonra CCleaner ile güzel bir temizlik yapıp (buna kayıt defteri de dahil) Google Chrome u tekrar yükleyin.

Güzel kardeşim ASC kullandınmı ki sistemi yorduğunu, sistemin stabilitesini kaybettiğini söylüyorsun.
    CClainer kullanın ama CClainerin kayıt girdilerini veya sistem temizliğini tam yaptığında yani 0 olarak gösterdiğinde, birde ASC ile taratın bakalım sistem girdileri, kırık regedit ayarlarını vb. gibi değerleri gözlemleyin.
    Kullanmasını bilirsen ASC olsun Antivirüs proğramları olsun sistemi yormaz, sistemi yoran ayarlarında gizlienmi kayıtlardır.
    Benim külüstürde hem ASC Ultimate, CC, EsetAV var sistem boştayken 0'a yakın, sistem yük altındayken 75'ten yukarı çıkmaz.
    Ağır multimedya Convertarları saymadım bile..

• Emin ol ilk sürümünden son sürümüne kadar kullandım, ve edindiğim tecrübe ile konuştum ama olsun önemli değil.

Sen haklısın kardeşim, ben fikrimi söyledim ve arkadaşın ne yapmasını gerektiğini dile getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 9 Eylül 2014; 15:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Emin ol ilk sürümünden son sürümüne kadar kullandım, ve edindiğim tecrübe ile konuştum ama olsun önemli değil.

Sen haklısın kardeşim, ben fikrimi söyledim ve arkadaşın ne yapmasını gerektiğini dile getirdim.

Kardeş yazdıklarımda senin yazdıklarını karalayacak bir durum belirtmedim, sadece sistemi yorup yormama ile alakalı bir durumu belirttiğin proğramın kullanıma göre değişiklik gösterebileceğini belirttim.
    Kardeş burda herkez birbirine yardımcı olmaktadır, seninde yazdıklarında haklılık payı var; önemli olan kullanımın kişiye göre değişebileceğidir.

Selametle..
  • yiyosa chromeyi sen yaz. o zaman kullanma de. daha bilgisayarının bataryası bile yok. kimbilir hangi işlemciye sahipsinde chrome sürekli çöküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

yiyosa chromeyi sen yaz. o zaman kullanma de. daha bilgisayarının bataryası bile yok. kimbilir hangi işlemciye sahipsinde chrome sürekli çöküyor

o zaman bi i7 işlemcili notebook alda sevinelim ayrıca bataryayla ne ala kerkenez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedyksk

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

yiyosa chromeyi sen yaz. o zaman kullanma de. daha bilgisayarının bataryası bile yok. kimbilir hangi işlemciye sahipsinde chrome sürekli çöküyor

o zaman bi i7 işlemcili notebook alda sevinelim ayrıca bataryayla ne ala kerkenez

tamam ama ilerde laptopum yandı acaba neden diye buraya konu açma
  • bir şey bildiğin yok bir de chromeu yapanlara laf söylüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.