Bildirim
chrome hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Browserların hedef yollarına bakın ve kontrol edin.
Ek olarak, sisteminizi Güvenli Modda tam taramaya tabii tutun._____________________________ 
-
aynı sorun bendede var hem malware programları ile hemde eset 5 ile koruyorum bilglisayarı XP yüklü
ama bir türlü düzelmedi konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen..._____________________________ -
Aynı sorun bende de oldu. program kaldırdan internet ex. kaldırdım duzeldı. _____________________________ -
Beyler bendede aynı sorun var.Bende kaldırmayı denedim ama kaldıramıyorum internet exp. ı.Tıkladığımda kaldır veya onar seçenekleri çıkmıyo.Nasıl çözücem ben bu işi.Virüs taraması yaptırdım Eset Nod32 ye.4 virüs buldu virüsleri temizledim ama sorun çözülmedi kafayıyicem ne firefox açılıyo,ne chrome. _____________________________ -
kardesım sen dedıgımı yap denetım masasından ınternet ex. kaldır. daha sonra tekrar dene acılır. _____________________________ -
Hedef klasöründen asıl chrome u açın.Ordan açılırsa kısayoldaki hedefe onu gösterin. _____________________________ Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
TürkNet -
bende de oldu aynı sorun. virüs girdi galiba. sistem geri yüklemesi de açılmıyor. pcnet forumlarında bayağı detaylı bir şeyler söylüyorlar ama o kadar anlamam bilgisayardan. Basit bir yol bilen yok mu ? program ekle kaldır bölümünde de explorer'ın yanında kaldır seçeneği yok onu da belirteyim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ekoo26
kardesım sen dedıgımı yap denetım masasından ınternet ex. kaldır. daha sonra tekrar dene acılır.
Kardeş denetim masasından kaldıramıyorum.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
bende de oldu aynı sorun. virüs girdi galiba. sistem geri yüklemesi de açılmıyor. pcnet forumlarında bayağı detaylı bir şeyler söylüyorlar ama o kadar anlamam bilgisayardan. Basit bir yol bilen yok mu ? program ekle kaldır bölümünde de explorer'ın yanında kaldır seçeneği yok onu da belirteyim.
comodo virüs programı gibi programlar yükledim ama onlarla birlikte bilgisayar iyice kafayı yedi. sistem geri yüklemesi de açılmıyordu bu arada. bilgisayar başlarken f8'e basıp güvenli moddan ( ya da oradaki son sağlam ayarlar gibi bir cümle vardı dediğim gibi değildi ama benzer bir şeydi ) sistem geri yüklemesini açabildim. sistem geri yüklemesi yaparak kurtuldum gibi görünüyor şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 9 Haziran 2012; 3:51:00 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler