Şimdi Ara

Chrome Googledan başka siteye girmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün güncelleme geldi bilgisayarıma Windows 10 Pro kullanıyorum. Güncelleme kurulduktan sonra böyle bi sorunla karşılaşmaya başladım. Chrome açıyorum armaa kısmına bişeyler yazarak aratabiliyorum. Ancak arattığım siteye tıkladığımda conn time out hatası veriyor ve açılmıyor. Ama Microsoft edge yani Explorerdan girince cayır cayır açıyor. AVG antivirüs var kapatıyorum yine değişen bişey yok. Aradan 5 6 dk geçiyor bi bakıyorum sayfaları açmış. başka bi siteye giriyorum diyorum yine time out hatası. Host dosyasını fln kontrol ettim bağlantıyı resetledim dns 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım yine olmadı. opera kurdum onda da aynı şekilde ama Microsoft edge cayır cayır çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler



  • Malwarebytes ile sistemini tara zararlı olup olmadığına bak.
    Bilgisayarın tarih ve saat ayarlarını kontrol et. Anakart pili bittiğinde tarih ve saati her açılışta ayarlamak gerekir. Laptop'un kendi bataryası olduğu için bu tarz problem yaşanmaz.
    Windows güncellemesi bir ay kadar önce mavi ekran hatasına sebep oluyordu iki gün içerisinde düzelttiler. 3 Windows 10 yüklü bilgisayarım var. Problem ile karşılaşmadım.
    Sisteminde ssd mevcutsa mutlaka güvenlik için Kaspersky Internet Security yükle. Hdd olan bilgisayarlarda bir miktar yavaşlama yaptığı için yükleyip yüklememek sana kalmış.
  • İnternete bağlandığın diğer tarayıcıların bir tanesinden revo uninstaller indir ve chrome setup dosyası indir,

    Revouninstaller ile chrome sil geliştirilmiş seçeneği ile kalıntı kalmayacak şekilde, pc kapat aç sonrasında setup ile yeniden kur büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.