Şimdi Ara

Chrome giriş sayfası yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cs 1.6 kurdum pc ye simdi pc acarken kendiliginden chrome acılıyor ve oyunyöneticisinin sayfası acılıyor sonra yanında mygameare nın sayfası acılıyor ondan öncede yani counter kurmadan öncede delta diye bisey var o acılıyodu ayarlardan herşeye baktım Google filan yaptm arama motorlarından filan sildim local strike yi oda acılıyor sadece google var yani ayarlar da herseyi google ayarladım ama yinede bu sayfalar acılıyor hic acılmasın yani baslangıcta chrome yada o sayfalar acılmasın anasayfam olan google acılsın win7 pro kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen !

• Anlatmaya usendim ama soyle diyim.tarayicina bir cesit virus yerlesmis.ad ware yani.benim buldugum iki yol var.biri hijack this adinda bir program.google dan arastir nasil kullanildigini mutlaka ogren.ha ugrasamam dersen ikinci yol format at.tekrar sistem kurdugunda adamakilli microsoft security essential kur.ve mumkunse viruslu olma ihtimali gordugun yazilimlardan uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kardesim saol su dedigin bi programı bi deniyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnas

Anlatmaya usendim ama soyle diyim.tarayicina bir cesit virus yerlesmis.ad ware yani.benim buldugum iki yol var.biri hijack this adinda bir program.google dan arastir nasil kullanildigini mutlaka ogren.ha ugrasamam dersen ikinci yol format at.tekrar sistem kurdugunda adamakilli microsoft security essential kur.ve mumkunse viruslu olma ihtimali gordugun yazilimlardan uzak dur.

kardeşim chrome silip tekrar kurunca oldu anca chrome 'a ayarladığım şeylerde gitti ama sorunum çözüldü yazıyım de belki başkalarının da işini görür.
  • Haydi geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.