Şimdi Ara

Chrome'da Mouse ile Sekme Geçme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar bugün makinaya format attım ve son Chrome sürümünü yükledim. Ve hani, Mouse'un orta kısmı ile sekmeleri geçersiniz Chrome'da. İşte o çalışmıyor!

Ne yaptımsa olmadı, sorun ne olabilir?

• Tekrar kaldırıp denedin mi ? Başka tarayıcı ile denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Tekrar kaldırıp denedin mi ? Başka tarayıcı ile denedin mi ?

Denedim olmadı. Ayrıca bu özellik başka tarayıcılarda yok, sadece Chrome'da var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

quote:

Denedim olmadı. Ayrıca bu özellik başka tarayıcılarda yok, sadece Chrome'da var diye biliyorum.

Eğer kapatmayı kastettiysen mozillada da olması gerekiyor kaldırdıktan sonra regedit kayıtlarını sildin mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Eğer kapatmayı kastettiysen mozillada da olması gerekiyor kaldırdıktan sonra regedit kayıtlarını sildin mi ?

Yok hocam o kapatma olayı oluyor. Benim demek istediğim, hani sekmeler üzerinde dururken mouse'un orta tuşu ile geri, ileri yaptığın zaman sekmeler arası geçiş yapmanı sağlayan olay.

Yani sekmlere tek tek sol tuşla tıklamak yerine scroll down yaparak geçebiliyorsun.

Anlatabildim umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam o kapatma olayı oluyor. Benim demek istediğim, hani sekmeler üzerinde dururken mouse'un orta tuşu ile geri, ileri yaptığın zaman sekmeler arası geçiş yapmanı sağlayan olay.

Yani sekmlere tek tek sol tuşla tıklamak yerine scroll down yaparak geçebiliyorsun.

Anlatabildim umarım.

Anladım bende denedim ama olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.