Bildirim
Chrome'da Mouse ile Sekme Geçme Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tekrar kaldırıp denedin mi ? Başka tarayıcı ile denedin mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork
Tekrar kaldırıp denedin mi ? Başka tarayıcı ile denedin mi ?
Denedim olmadı. Ayrıca bu özellik başka tarayıcılarda yok, sadece Chrome'da var diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuykil
quote:
Denedim olmadı. Ayrıca bu özellik başka tarayıcılarda yok, sadece Chrome'da var diye biliyorum.
Eğer kapatmayı kastettiysen mozillada da olması gerekiyor kaldırdıktan sonra regedit kayıtlarını sildin mi ? -
quote:
quote:
quote:
Denedim olmadı. Ayrıca bu özellik başka tarayıcılarda yok, sadece Chrome'da var diye biliyorum.
Eğer kapatmayı kastettiysen mozillada da olması gerekiyor kaldırdıktan sonra regedit kayıtlarını sildin mi ?
Yok hocam o kapatma olayı oluyor. Benim demek istediğim, hani sekmeler üzerinde dururken mouse'un orta tuşu ile geri, ileri yaptığın zaman sekmeler arası geçiş yapmanı sağlayan olay.
Yani sekmlere tek tek sol tuşla tıklamak yerine scroll down yaparak geçebiliyorsun.
Anlatabildim umarım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer kapatmayı kastettiysen mozillada da olması gerekiyor kaldırdıktan sonra regedit kayıtlarını sildin mi ?
Yok hocam o kapatma olayı oluyor. Benim demek istediğim, hani sekmeler üzerinde dururken mouse'un orta tuşu ile geri, ileri yaptığın zaman sekmeler arası geçiş yapmanı sağlayan olay.
Yani sekmlere tek tek sol tuşla tıklamak yerine scroll down yaparak geçebiliyorsun.
Anlatabildim umarım.
Anladım bende denedim ama olmadı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid platform app
- google silinen şifreleri geri getirme
- kablosuz mouse çalışmıyor
- pdf dosyası açılmıyor
- telegram izin verilmeyen video indirme
- klavye kısayolları
- ping düşürme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- mobil veri çekmiyor
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X