Şimdi Ara

Chrome´da Flash Player Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunum flash player gerektiren durumlarda laptopun fazlasiyla kasiyor ve fanin cok cok fazla ses cikartarak calisiyor olmasi. Cpu ve ram göstergesi %60 lara cikiyor. fan o kadar sesli calisiyorki bozulacak diye korkuyorum. internette gezinirken sorun yok ama en kücük bir internet oyununda videoda fan kendinden geciyor. önceden normaldi ancak bir kac aydir hic normal degil . sorunu nasil cözebilecegime dair bilgi verebilirseniz cok sevinirim arkadaslar.

Tesekkürler.

• sanırım temızlık vaktı gelmıs .. fanlarınız tozluysa ısıyı dusuremıyordur gereklı sırkulasyonu saglayamakları ıcın .. ve halıyle daha hızlı calısmak zorunda kalıyorlardır .. sıstemınızın ısı degerlerını yuk altında speedfan ıle kontrol edınız ..daha sonra fan temızlıgı yapın sanırım duzelcekdır ..

tabı tek ıhtımal bu degıl bahsettıgınız duruma gore ılk akla gelen bu ...ama takılmalar sıstemın gereksı yere yuk altına gırmesı v.s ..vırus nedenıyle olabılr .. 2. olarakda bunu dusunebılrsınız .. combofıx + marlwarebaytes yazlımları ıle taratabılrsınız ..
  • öncelikle cok tesekkür ediyorum. söyledigin yöntemleri uyguladim. virüs olma ihtimaline karsi combofix ve marlwarebaytes ile tarama yaptim ancak her hangi bir zararli icerik bulunamadi. speedfan uygulamasindaki degerler pc ilk acildigi anda CPU 58 (CPU Fan 3720 RPM) GPU 60 (GPU Fan 1800 RPM) System ise 60 dereceyi göstermekte. ancak fan kafayi bulup calismaya baslayinca dereceler 78 i cok raha görüyor. sadece fanin temizlenmesi kaldi ancak laptopu kendim acacak olursam garanti kapsami disinda kalacagindan henüz uygulayamadim. acaba speedfan da yapacagim degisikliklerle durumu kontrol altina alma ihtimalim varmi ? eger varsa ne yapmam gerektigi konusunda bana yol gösterebilirsen cok sevinirim. tekrardan tesekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bs Player Takılma Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Android Auto müzik sorunu.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.