Şimdi Ara

Chrome çöp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en iyisi edge chrome tabansız olanını. artı adguard eklentisi. scroll yapmak kaymak gibi
  • Chrome bir arama motorundan çok bir alışkanlık gibi. Vazgeçilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiuşak53

Bugün itaberi ile mozillaya geçtim bende
    hotspot shield eklentisi var mı mozillada
  • Opera'da güzel, ama Comodo Browser'ı da kullanmıştım, iyiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha denemedim eklentileri hocam ama pişman değilim

• 2010a kadar internet explorer sonra birkaç yıl firefox sonrasında da günümüze kadar chrome kullanan biri olarak chrome kullanmaya devam.

• Google translate plugin var operada, ya da chrome eklentilerini çalıştıran bir plugin de var oradan da eklenebiliyor
  • Yeni chromium Edge'i tavsiye ederim, translate biraz buglı olsa da her açıdan temizlenmiş ve eskiye dönmüş bir chrome var, mis gibi

*Kullanıcı dostu tüm özellikler yerinde
    *Adblockerlar düzgün çalışıyor
    *Bi miktar daha az ram yiyor
    *Chrome gibi her update sonrası bozulmuyor
  • Chrome kullanıyorum bence çok güzel sadece fazla ram tüketiyor hepsi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mozilla can gerisi heyecan.

• Brave deneyin gençler.

Mis gibi tarayıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

bilmiyor ki opera da zaten chrome tabanlı
    ne biliyon bilip bilmediğimi hoca. operayine de daha iyi. birçok yönden. yer imleri, özelleştirme, adblock, vpn, durdurulan indirmeyi devam ettirme. gerçi chrome'a indirme yöneticisi gelmiş bilmiyorum o nasıl. tek eksiği sayfa çeviricisi (translator). chrome'un hafızayı yamulttuğu da biliniyor zaten. operada hiç böyle bir şey yaşamadım. çok nadir.
  • Chrome her açıldığında bir haltlar ediyor ,antivirüs taraması gibi birşeyler cpu fanı açılıyor. Firefox'tan Chrome'a hız için geçmiştim ama Mozilla Firefox Quadro sürümüyle düzeltti hız işini, şimdi ikisini de kullanyıorum daha çok Firefox.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Chrome birkaç update sonrası bozuluyor ve cpu yemeye başlıyor, bug var kodda ve bunu milyonlarca kişi bilmeden pc'yi zorlayarak chromeda geziniyorlar.

Cpu-z gibi bir programla açın bakın, chrome açınca cpu turbo hz'de çalışmaya başlıyor, bu çok önemli bi bug ve halen çözülemedi
  • Kangal browserin varligindan habersiz insanlari gormek uzuntu verici

• ömrüm boyunda firefox kullandım ve çok memnunum.
    tabii ki iş gereği her tarayıcıyı kullanıyorum ama firefox tam benlik gibi.
  • Chrome çöp

Webteknodan alıntıdır.Ram kullanımlarına bakacak olursak öyle çok da fazla bir fark yok aralarında.Ben opera ve chrome u beğeniyorum fazlasıyla.Özellikle opera kodlama yaparken işime çok yarıyor kendi vpn i olması ve fazla detaylı ayar bulundurması çok iyi fakat günlük işlerimde chrome kullanıyorum.Çünkü chrome mağazası gibi kullanmasını bilene inanılmaz faydalı bir özelliği var.Ayrıca sık kullanılanlar özelliği diğer tarayıcılardan daha pratik.

• ibo-wan kullanıcısına yanıt
    Bence bug değil pc'de bir işlem yapıp bilgi topluyorlar, zararlı yazılım kontrol etme gibi birşey ama bilmiyorum içeriğini.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Bilgi toplayan bir işlem zaten vardır onu durdurmak imkansız, ama update sonrası bozuluyor, hep full hz'de çalışıyor cpu.

Ama bunun dışında daha asıl olayı siz söyleyince hatırladım, her update sonrası arkada "Sofware Report Tool" diye birşey çalıştırıyor chrome!!! Üçbeş aydır var bu nane ve hayvan gibi hardiske yükleniyor, diyorum birşey çalışıyor arkada ve pc yavaşladı, meğerim bunlar bi de bunu yüklemişler arkada, ve durduramıyorsun eğer silemezsen windows-users-appdata-google-chrome'dan silmezsen!!!

Arkadaşlar bu "Software Reporter Tool" gerçek bir trojandır ve arkada her update sonrası çalışıyor, silin kurtulun şu chrome'dan lanet pislik bir programa dönüştü.
  • Opera iyidir,reklam engelleme ve VPN bambaska

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.