Şimdi Ara

Christian Slater ve iki filmi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu adam ilk kez 2000li yıllarda izlemiş olduğum "Who is Cletis Tout (Cletis Tout)" filmiyle dikkatimi çekti. Film o kadar hoşuma gitmişti ki; Christian Slater ismi hemen aklıma kazınmıştı. O filmi bir kaç defa daha izledikten sonra, sıkıcı bir akşam ne yapacağımı bilmez bir halde kanalları zaplarken, karşıma yine Christian Slater'ın başrollerinden birini oynadığı "Hardrain (Sel)" filmi çıkmıştı. Film baştan itibaren öyle tempoluydu ki, film bitivermişti. O kadar saatin nasıl geçtiğini anlamamıştım bile.

Bu adamı bu filmleriyle tanımak büyük şans benim için. İki film o kadar hoşuma gitmişti ki, seçmiş olduğu filmlere bakınca, o adama karşı saygı oluştu bende. Öyle ki bu saygım, google'da kısa aramadan sonra filmografisini gördükten sonra daha çok arttı. Çok göz önünde bir oyuncu değil ama bence çok iyi yapıyor.

Sizlerin bu oyuncu hakkındaki yorumları nelerdir çok merak ediyorum? Ve eğer bu bahsettiğim iki filmi izlediyseniz, bunlar hakkında da yorumlarınızı alabilir miyim?

<< Sel
    << Who is Cletis Tout?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 24 Nisan 2007; 18:21:38 >

• Yorum yapabilecek yok galiba
  • sel filmini izlemiştim.macera filmi.bi grup zırhlı araçtaki parayı almaya çalışıyor.zırhlı aracı bi yerde durduruyorlar fakat sel oluyor.morgan freeman başrolde.izlemenizi tavsiye ederim.
  • Şahsen en sevdiğim performansı True Romance filmindekidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.