Şimdi Ara

Christian Bale vs Ben Affleck ... Christian Bale farkı arttıyor ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
9.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Christian Bale vs Ben Affleck ... Christian Bale farkı arttıyor !

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2020)
Giriş
  • Christian Bale vs Ben Affleck ... Christian Bale farkı arttıyor !
  • Devian kullanıcısına yanıt
    çevirsene kanka yetmedi
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Çeviriye gerek yok sallama bir haber. Christian Bale bizzat kendisi film için herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. Ama araştırmayan arkadaşlar oldukça insanlar yanlış bilgilenmeye devam edecek.
  • Bir cizgi roman okuru ve aşırı batman hayranı biri olarak,
    Tabiki Bale.
  • Açıklama-cevap uyuşmazlığı
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Neden la
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    çizgiroman okuduğunu belirterek batarang atmayan bir Batman olan Bale demek çelişkidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 21 Aralık 2016; 22:20:18 >
  • Bale ve affleck ın oynadığı batman filmleri birbirinden çok farklı türlerdi. Birisi polisiye ağırlıklı iken diğeri fantastik tarzdaydı. Realist konuları sevenler bale , fantastik konuları sevenlerde affleck diyor. Onun için adil bir karşılaştırma yapamayız. Bence çizgi romanlara göre gerçek batmana en çok uyan affleck . Ama bale in canlandırdığı batman de ayrı bir tarz, soluk getirdi dc evrenine. Buda küçümseyecek bir şey değil. Tam bir cevap vermek için affleck in diğer filmlerini görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Christian Bale, Batman'i oynamıştır. Ben Affleck, Batman'dir. Konu kilit, üye ban.

Ben Affleck önce Batman filminde oynasın ondan sonra karar verelim Batman mi değil mi
  • Yav ne sacma bi anket olmus ben affleck kimdir 1 film oynadi doye ne abartilar filmde bi boka benzemiyo
  • Genel oyunculuk anlamında Bale.
    Batman olarak tabii ki Ben Affleck.
  • Tim burton serisini,dark knight serisini ve yerden yere vurulan bvsyi keyifle izlemiş biri olarak malesef onca film içerisinde adam gibi bir batman henüz göremedim.
  • Christian Bale'in sözde ermeni soykırımını anlatan filmde başrol olacağını unutmayalım lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale'e Ermeniler ile ilgili filminden dolayı artık antipati duyuyorum. Oyum Affleck'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman ' i bende müthiş üçlemeyle sevdim açıkçası ve bunda da C.Bale'nin büyük katkısı var.Tabi senaryo avantajı var C.Bale'nin ama o senaryoyu da çok iyi taşıdı.

Hemen buradan en iyi joker tartışmasına geçebiliriz :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Yav ne sacma bi anket olmus ben affleck kimdir 1 film oynadi doye ne abartilar filmde bi boka benzemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 22 Aralık 2016; 13:53:46 >
  • oha farka bak Christian Bale çıkarıp masaya vurmuş resmen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Christian Bale, Batman'i oynamıştır. Ben Affleck, Batman'dir. Konu kilit, üye ban.

farka bak yahuu

O daha gelmez artık konuya Bale farkından sonra yemez, betoş sığınağından olanları izliyor

Olanları da izliyorum, Justice League haberlerini de izliyorum.

• arkham92 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.