Şimdi Ara

CHPlilerin mütevazı yaşamı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
17.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum partinin en vasıfsız elemanlarına kadar uzanan şatafatlı yaşamların tepki odağı olmasına karşı atak yapma çabasıyla ve tabii her zamanki gibi bolca yalan haberle saçma bir video hazırlanmış. Boş kasa Vito'ya Tourer Vip yazmışlar. Eski kasa Touareg'a yeni kasanın fiyatını vermişler, keza eski kasa A6 ve A8'lere de. Birilerinin uçak almasına gıkını çıkarmayan kansızlar birilerinin boş kasa Vito'sunun peşine düşmüş. Böyle kansız bir zihniyet yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece trollük yapmak için açılmış konu yok 38 yaşındaymış chp koalisyon dönemini görmüş. Eleştiri yapan hiç kimsenin mesajına da yanıt vermemezlik yapmamış maşallah. yok CHP başa geçerse istafın dik alasını görecekmişiz bla bla bla. Bilader istanbulda cumhurbaşkanı mı geçiyor kim geçiyor bilmiyorum abartısız 200 yazıyla yazayım sana İKİ YÜZ tane bu gördüğün araçlardan gidiyor israf diye adamların mercedes vitosu bindiği audi quattro mu gözünüze battı? Adam almışsa biniyorsa zaten sonraki belediye başkanına kalacak o araç sanki mülkiyetini kendi üzerine mi yapmış, zimmetine mi geçirmiş de lüks kuyruk oluşmuş. Sizin istediğiniz toroslarla anadol arabalarla gelip katılması değil mi toplantıya? Troll habercilik sitesi olan yenişafak sitesindeki videoyu üşenmedim izledim ve rakamları topladım. 9.064.000 tl etti. Cumhurbaşkanı külliyesinin günlük harcaması sayıştay raporuna göre günlük ortalama 4.500.000 yani saray'ın iki günde YEDİĞİ miktar kadar ilgili videodaki araçların fiyatı var. Peki sana soruyorum saray bu kadar harcama yapıyor da devlet adamları bu kadar harcıyor da ben neden doların hala yükseldiğini görüyorum? Hani başkan seçince her sorun ortadan kalkacaktı? Savunduğunuz şeyi aslında o kadar iyi biliyorsunuz ki ülkenin geleceğini çocuklarınızın akrabalarınızın geleceklerini daha kötü koşullarda yaşamak zorunda olduğunun farkındasınız. Size bir tüyo: Merak etmeyin, bu son çırpınışlarınız da kurtarmayacak sizi




  • 2015 yılında rte nin diyanet işleri başkanına hediye ettiği : 2014 model s500 L 4matic vision aracına 330 bin lira dediler.

    Sonra iş inada bindi, o 1 milyonluk araç iade edilince yerine 4 milyonluk araç alındı. İtibardan tasarruf olmaz.

    Hala gerek görüyorsan bakabilirsin 330 bin miymiş o merso?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcum

    Videoya baktım, 0.12. sn.'de ekrana geleni gördüm ve kapattım...

    Araç Mersedes Vito Tourer Select VIP..
    İnen isim görüntülenemedi..
    Araç bir inşaat şirketine ait.

    Liste Fiyatı 480.000 TL..

    Bir araç resmi var ama araçtan inen belli değil, firma adı bile yok ama görüntüde lüks bir araç var..
    O inşaat şirketi sizin ağaoğlu'nun yada çalık'ın olmasın ?

    Sizin hükümetinizin muhteşem vergileri ile passat, mersedes c , bmw 3.18 araçların bile 350-400 bine satıldığı bir ülkede bir belediye başkanı da 450- 500 binlik arabaya binmesi gayet normaldir.
    Lüks araç mı görmek isityorsun, o zaman akp çocukları sayfasına gideceksin,cesaretin varsa onu haber yapacaksın....
    Bunu haber diye yapana da, buna inanıp paylaşana da ne desen boş. Trollük mesaisine devam edin ama harbiden acıyorum size.
    Savun savun 12 saniye de öyle kapatırsın işte bu da senin dayanamadığının resmi olur bir sürü belediye başkanı araçtan iniyor ama işine gelmiyor yetmiyor plakalar resmi olarak orada duruyor bu da yetmiyor ha bir de haber kanalı demiş emin olmadığımız için isim vermiyoruz demiş bunu bile kendine çevirmeyi becermişsin bravo sana artı o toplantıya gelenlerin çoğu ağaoğlu mağaoğlu deme bana çoğu chp 'ye yakın destekleyen iş adamları olduğu apaçık belli hani limak hani ağaoğlu bmc yandaş diye yaftalayıp duruyorsunuz ya ha merak etmeyin chp 'ye de yakın yandaşlar var ve onu da bu video 'da gördük artı siz görmemek için 12 saniye de kapatıyorsunuz çünkü forumda yazdıklarınız karşınıza çıkıyor ve utanç olduğu için 12 saniye kadar dayanabiliyorsunuz, o yüzden öyle akp çocukları chp çocukları falan değilmiş mesele hepsi aynı yolun yolcusu olduğunu bilmen gerekir.

    İmamoğlu geliyor arabaları iade ediyor, ihaleye çıkıyor kim Koç haaaa ama işine geldi mi akp bmc ile iş yapınca saldır baba.

    Tek taraflı olmayı bırakın artık. Herkese aynı duramadığımız sürece bunlar bu şekilde yaşamaya devam ederler. Onlar pastayı ikiye bölmüşler o pastadakiler de biz vatandaşlar oluyoruz pastanın yarısını biri yiyor diğer yarısını da diğeri yiyor.

    Anlayın artık, biz olamadığımız sürece 1 numara 2 numara diye ayırırlar bizi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: flamenjero

    Yaşım 38. Hiç chp iktidarı görmedim. Onun kafasını yaşayan koalisyonları gördüm ama. Belediyeciliklerini de iyi bilirim, chpnin tarihini de
    Farketmiyor ki üyem, chp 'nin 450 kadar belediyesi var, illa iktidar mı olmak gerek bu şaşalı hayatları yaşamaları için hepsi aynı a sı da b si de.
  • Vitolarda sıkıntı yok ama devlet audi a8 alacaksa, binecek makam en azından büyükşehir belediye başkanı olmalı. O da güvenlik açısından. Yoksa o da çok tabii ki.

    Devlet malı bu, beğenmeyen gelmesin. Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan vasıfsızlara ihtiyacımız yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Ne yazdın? Hiçbirşey.

    Soltroll denen grup nasıl olacak? Aktrolleri besleyen bir kamu parası var şu soltrollere kim para verecek? Sonra ben bu forumda trollere ana avrat küfür etmiş biriyim hepsi blokladı beni.
    Eğitimin olsaydı merkez yönetimi yerel yönetim ayrımını gelirlerinin nerelerden olduğunu bilirdin. Konuyla alakasız bir bölüm okuman eğitimin var demek değildir. Bilimsel açıklama yapsaydın görürdük o bilgi vardı da sen mi yapmadın?
    Bütün ihaleler sistemde kayıtlıysa ne olacak hadi bulduk yargılanacak mı? Hayır. O zaman ne diye uğraşalım? Hepsi biliniyor zaten. Devletin mali denetimini yapan sayıştayın raporlarını takan yok ortaya çıksa kaç yazar? Merak ediyorsan aç bak sayıştay raporlarına. Şu yeni haydarpaşa gar ihalesi ist. belediye girecekti ne oldu birşekilde bir akpliye verdirdiniz hangi herşey ortadaydı? Alan adam 2-3 sene öncesine kadar maaşlı birisi. Parayı nereden buldu da ihaleye girdi teklifler incelenmeden orayı aldı.
    O clio 100 kmde 66 litre mazot yakıyorsa israfta vardır hırsızlıkta. Ben bu ülkede başbakanların yüce divanda yargılandığını gördüm. Kendi adamlarınız çalarken bizden deyip mahkemelerde yargılatmıyorsunuz diye hırsızlık yok denemez. Sizden olunca yargılanmaz ceza almaz en fazla cb görevden alır yerine başkasını koyar melih gibi bursa ve balıkesir gibi. Ancak başka partilere ait belediyelerde denetimcileriniz kol gezer. İzmir belediyesinde aylarca maliye didik didik etti 300 yılla yargılanan belediye başkanı vardı bulsalardı birşey içerideydi şimdi. Senin partinin hangi belediyesi soruşturma geçirdi yazsana?

    O kadar sene ülkeyi yönetip başkalarına hırsızlık yolsuzluk falan yaftası hiç atmayın. Temiz değilsin başkasına çamur atma. Lafa gelince 17-25 aralık kayıtları yalan oluyor. Orada herşey kabak gibi ortada hiçbir yargılama yok. Günah işleme özgürlüğü icat oluyor. Bir sürü şey çıkıyor ama akpli olunca dokunan yok.
    Yazdıklarımı uzun tutmadım çünkü uzun uzun yazacak vaktim yoktu.
    Merkezi yönetim, yerel yönetim gelirlerinin nelerden ibaret olduğunu bilmediğimi düşünmene neden olduğum için özür dilerim.
    Yerel yönetimlere iller bankasından gelen payları nedense hiç hesaba katmamışsın. Her neyse doğrudan veya dolaylı olarak yerel yönetimlerde de kamu varlığı kullanılıyor sonuçta.
    Sen sayıştay raporlarını açıp kaç kere baktın? Takipçisi olduğun medyanın yayınladığı şekliyle biliyorsun ve gelmiş burada ahkam kesiyorsun.
    100 kmde 66 litre yakan aracı da sözcü, halk tv veya benzerlerinden birinden duyup buraya bir delilmiş gibi yazman da ayrıca komik.
    Bana açıp bak dediğin sayıştay raporunu kendin açıp baksaydın görürdün.
    Yeni haydarpaşa gar ihalesini belediye alacaktı da hangi ihalede 3'te 1 teklif yapana ihale verildiğini gördün bilmiyorum. Gördüysen buraya belgeleriyle koy da biz de görelim.
    Kimse kendi adamım falan değil. Elbette çalanlar vardır ve çaldıkları bin katıyla çıkar inşallah.
    Ama buraya gelip de resmi belgelere dayanıyormuş gibi o bunu çaldı, bu şunu çaldı demek sallamaktan başka birşey değil.
    Belge varsa çıkarıp koyacaksın masanın üstüne ona bak, buna bak demeyeceksin.
    17-25 aralığı anlamak için kaynak gözlüğünü çıkarman gerek.

    Ben bizzat şahit oldum chpli belediyede kişiye özel ilan açıldığını, başvuru yapmaya gittiklerinde başvuruyu kabul etmemek için ellerinden geleni yaptılar.
    Nitekim alımlar açıklanacağı sırada iyi parti ve mhp (bulunduğum yerde mhp chpyi destekledi) olaya itiraz edince alım iptal edildi.

    Ben sana nereden başlayıp da anlatayım.
    Abdulhamid Han'ı anlasaydın belki birşeyler anlatabilirdim sana. Ama anladığını sanmıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenpeace16

    Siz yediniz bizde yeriz mantığı yanlış. Chp akp farketmez bu video gerçekse (söz konusu yeni şafak olunca emin olamıyorum) mide bulandırıcı.
    Arabdan inen belediye başkanlarını ve plakaları görmüyor musun hocam. Neyin sahtesi olacak video 'da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

    Sana demedim ki zaten öyle yapıyorsun diye. Bugünkünden daha alasını görmemiz matematiksel olarak imkansız.
    Burada daha alası malası yok bu işin matematiksel olarak alasını görmek istiyorsan 450 kadar chp belediyeye sahip gider kendi gözünle görürsün, öyle akp de 1 milyon liralık makam aracı alınıyor, chp 'de 600 bin tl 'lik diye büyüklük küçüklük ile matematiksel işlem yapılmaz işlem iki tarafta yapıyor mu yapmıyor mu olayına bakılacak.

    İyi Parti Genel Başkanı milletvekili olmadığı hal de partisi mali sıkıntılar çektiği hal de hastaneden audi a8 lounge ile çıktığını görüyorsam yarın iktidar olduğunda daha aşağıya ineceğini makam araçlarını en uygun hale getireceğini kimse bana martaval anlatmazsın.

    Tepki verilecekse her birlikte birlik olup vereceğiz. Yoksa sen 1 numarasın öbürü 2 numara diye bizi numaralandırırlar daha çok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcum

    Mütevazi yaşamdan, araçlardan bahsedilirken bunu unutmak olmaz.. Daha 3 ay önce alındı bunlar..


    Evet alındı ve eminim sen bu konulara da mesaj yazmışsındır bunu paylaştığına göre, ama ne garip dimi bu konudaki videoyu 12. saniyesinde kapatmak zorunda kalıyorsun. Yaa. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flamenjero

    Sen çok geriden geliyosun.
    Onların defteri dürüleli çok oldu.
    Ama chpde yeniden filizlenmeye çalışıyolar.
    Chp de paşa paşa çanak tutuyo.
    Çünkü gebelikleri var!
    Sense şimdi fetfolloşçu dediğin kişilerle aynı şeyi savunduğunun farkında bile değilsin.
    Aynen bende onu farkettim. Yazacaktım ama değmez dedim.
  • Sayın Büyükerşen'in kaç dönem başkanlık yaptığı ortadadır. O süre zarfında yıllardır aynı plakayla bindiği eski kasa Audi A6 aracını Eskişehir sınırları içinde bilmeyen yoktur. Muhtemelen değiştirilmeye ihtiyaç duyularak -kilometre, arıza, bakım vs. gibi etmenlerden ötürü- böyle bir hamle yapıldı. Elbette lüks aracın varlığını savunacak değilim. Ayrıca çok da hoş karşılamadım. Bana sorarsanız günümüz şartlarında devletin kesinlikle daha cüzi araçları kullanması gerekiyor. Bunu şahsiyetlerden ve makamlardan bağımsız olarak söylüyorum.

    Yalnız şöyle bir gerçek var; örnek gösterdiğim başkan, paltosuyla kalpağını alıp çoğu zaman halkın arasına karışmıştır. Hemde bunu arkasına kameraları takıp bir yığın korumayla değil, 3-5 kişiden fazla olmayacak sade ekibiyle yapmıştır. Gözleme dayalı olarak söylemeliyim ki mevkidaşlarına nazaran göze batan lüks bir yaşam sürmemiştir. Bunu da Eskişehir halkı gayet iyi bilmektedir.

    Uzun lafın kısası, farklı görüşteki insanların mukayese ettikleri kişiler ve aileleri arasında yaşam biçimi olarak fersah fersah fark var. Tek tek örneklemeye gerek yoktur zannımca bunları hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla yapıcı eleştiri yapmak isterken olayı çifte standart haline getirmeyin. Koruma orduları, onlarca araçlık eskortlar, altın varaklı mobilyalar, elit banyolar, yirmili yaşlardaki gençlerin altında süpersport arabalar... Düne kadar yıllardır süregelen vurguna kimse sesini çıkarmıyordu. Şimdi ne hikmetse onlar görmezden gelinip başkaları gündem olmaya başladı.

    Yanlışı kim yaparsa yapsın savunacak değilim. Lâkin adil yorum yapın ki samimi olduğunuzu bilelim.




  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Sen sabret, az kaldı alıyoruz nefeslerini, kısıyoruz seslerini *Mansur Yavaş şekliyle*.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zırvayı paylaşırken gerçekten hiç yüzün kızarmadı mı? yani böyle elin felan titremedi mi? Allah'ım ben kendimi nasıl bir duruma düşürüyorum demedin mi mesela? yook bence dememişsin inan bu paylaştığın partininde senin amigoluğunu yaptığın partininde hatta meclisteki tüm partileri de ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın dilerim bu ülkenin başına gerçekten vatan sever Allah korkusu olan insanlar gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkforce

    AKP Çocuklarındaki birkaç milyonluk arabalara karşı bu haber mi? En pahalısı 1 milyon küsurmuş devamı aşağı doğru gidiyor zaten. Memlekette AKP sayesinde zaten yakında tüm arabalar milyon olacak.
    İktidar olmadan bile belediye başkanları bile böyle hayatlar yaşıyorsa, iktidar olduklarında sembol 'lere bineceklermiş öyle duyum aldım. Ihıııı. :)
  • Vito tourer 430 bin diyorlar bide utanmadan. Bide 911 gt3, ferrari f12 berlinetta fiyatlarini soyleyin akneferler.

    Resimde tevfik goksunun kaza yapan Renault meganini goruyorsunuz :)

    CHPlilerin mütevazı yaşamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Benim bir tane arkadaşım sembole biniyordu. Çok kilo derdi olan bir arkadaştı, erken yaşta kalp krizinden öldü. Sembol üzerinden yeterince duyar kastık mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber linkini acmadim bile 18 yasimdan beri ak parti secmeni olarak yaziyorum. Partiler ust yonetimindeki insanlarin ekserisi zengin is adamlari varlikli ailelerdeir. Fluance sirket arabalari cliolar symboller mi bekliyodunuz.

    Onlarin o parayi nasil kazandigi kimseyi ilgilendirmez. Bunu haber yapmak ayrica bi basarisizlik ve caresizlik ornegidir.

    50 kadinin 1.163.000 milyon liralik yemegini komusalim mi? 50 kadin ne yemis olabilirde kisi basi 23 bin lira civari hesap gelmistir acabs. Toplantida ne yediklerini bilmiyorum ama kul hakki yedikleri kesin.

    O kul hakkini chpliler yese gebe elestiririm fakat “musluman” sifatini her ortamda vurgulayip islami usul ve esaslara bagli olduklarini belirten insanlarin 50 kisilik bi yemek icin boylesine bi fatira cikarmalari israftir sorumsuzluktur. Velev ki kendi paralari ile yediker gene isrsftir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan söyleyeni şey yapmıyorlar ya, öyle de avantajlı bir durumu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.50 deki araç VW Touareg değil Tiguan sanırım. Touareg de ön ızgaralar far hizzasından aşağıya doğru devam ediyor. Ayrıca araçların bazıları sivil plakalı kendi üstlerine kayıtlı ise kimseyi ilgilendirmez.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.