Şimdi Ara

CHP yerel secimlerde sürekli yeni liderler cikartiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 Ekrem imamoglu mansur yavas ve tanju özcan

2024 Burcu köksal ve digerleri

AKPde ise halen lider sayisi 1 i gecmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 3 Nisan 2024; 20:27:28 >

• Hocam çıkartıyorlarda, arkası gelmiyor. Eğer 14 Mayıs seçimleri gibi seçim zaferi sarhoşluğu yaşayıp elinde ki güçlü adayları değerlendirmeyip Özgür Özel'in kendisi aday olursa 2. Kılıçdaroğlu vakası olur. Çünkü hocam Kılıçdaroğlu aday olduğu zaman, ben kazanamayacak. İç anadolu seçmeni ona oy vermez. Çok sevilen birisi değil diyordum. Birçok kişi o zaman diyordu: "Neden kazanamasın seçimi? Cumhurbaşkanı adayı olmak, en çok Kılıçdaroğlu'nun hakkı. 2019 yerel seçimleri, Kılıçdaroğlu'nun başarısı ile elde edildi. Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş kim oluyor. Kılıçdaroğlu olmasa, İmamoğlu ile Yavaş bir hiç. En büyük başarıyı Kılıçdaroğlu sağladı. Partinin genel başkanı Kılıçdaroğlu varken, onların ne haddine aday olmak." Eğer hocam ders çıkarılmazsa, gine aynı hataya düşebilirler. Şuan'da birçok gazeteci ve CHP hayranı, bu seçimin en büyük kazananı Özgür Özel. O olmasa Ekrem ile Mansur bir iş yapamazdı. O yüzden Özgür Özel, çok iyi bir siyasetçi diyorlar. Eyer böyle Özgür Özel'i gaza getirip, sen aday ol derlerse geçmiş olsun yani. Bunun aynısını gazeteci Sabahattin Önkibar'da diyor. "Bu seçimde zafer rüzgarı estiren, muhalefetin başarıya ulaşmasına sağlayanlar Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş. Özgür Özel değil."

• Aslinda chp nin adaylarina bakarsan, normali bu, hatta bunlar bile vasif olarak dusuk. Ama Rte cevresinde adam koymadigi, sozunu dinleyen adam istedigi icin, etrafinda kalanlar dusuk profil, haliyle kurum gibileri sahaya indiginde, halk ne kadar vasifsiz oldugunu goruyor. Ekrem resmen bu haliyle, kurumu katladi, carpti, boldu. Arkasinda rte olmasa, kurum %1 oy bile alamaz. Ama imamoglu chp olmasa bile arkasinda en az %25 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 3 Nisan 2024; 21:48:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Üsküdar Belediye başkanından da çok ümitliyim.

Yaptığı işler güzeldi bakalım Belediye başkanlığı nasıl olacak

• Akp Erdoğan olmadan bir hiçtir. Yerel seçimlerde çıkardıkları adayların hali ortada. Bakanlıkların, devlet yönetiminde bulunan isimlerin hali ortada. Ülkeyi getirdikleri durum ortada. Liyakatin olmadığı yerde aksi beklenemezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liderlik çok farklı bir şey siz her seçim kazananı lider sanacaksanız işimiz var...

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Üsküdar belediye başkanında geleceğin başbakanını gördüm. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine gelmiş kadrolu..

Senin seçim öncesi değerlendirmelerini istersen yazmayalım buraya... ahahaha

• Liderlik nedir söylesene? dün kara dediğine bugün ak demek mi?

Dün ‘’ hayatta yapmam ‘’ dediğin şey için bugün tornistan yapmak mı?

‘' Teröristlerini alamazlar ‘’ dedikten 3 gün sonra teröristi salmak mı?

nedir şu liderlik anlat da bilelim😂

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

ben gibi düşünen birilerini görmek güzel

Sinem Dedetaş Ekrem İmamoğlundan sonra İBB başkanı olacak muhtemelen

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Liderlik kitleleri peşinden sürükleyebilme sanatıdır. Gerektiğinden 180 derece dönsen bile kitlenin arkandan gelmesidir. Sana inanması güvenmesidir.

Mesela Atatürk'te büyük lider dimi. Atatürk zamanında Osmanlı paşası hatta Vahdettin'in yaveri onunla yurtdışına giden birisi. Sağ kolu gibi ama yeri geldimi vatan millet devlet için Vahdettin'i deviren bilirisi.

Veya Atatürk Kurtuluş savaşına çıkarken Samsun da ben burada hilafet için Padişah için buradayım deyip sonra bu ikisini kaldırmasıdır liderlik.

Veya Rusya'ya kominist gibi Afganistana Pakistana ağır islamcı gibi mektuplar yazıp yardım istemesidir.

Yeri geldimi İngiliz Fransız Yunan ile savaşmayı göze alıp yeri geldimi karşılıklı kadeh kaldırabilmektir liderlik.

Erdoğan'ın tabanını çözüm sürecine ikna etmesi bir liderliktir mesela.

Veya gezi olaylarında dimdik durabilmek geri adım atmamak liderliktir.

15 temmuz gecesi KK bir belediye başkanının evinde açıklama yapmadan saklanırken Erdoğan'ın canlı yayınlara bağlanıp halkı sokağa çağırmasıdır liderlik.

• liderlere bak geçen seçimde meral hanım okadar dürttü adayım dahi diyemediler. 

• Belediye başkanı adam kendine kendine adayım diyemez. Meral aksener yanlış yoldan gitti. Çok istiyorsa KK yı ikna etmesi gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

niye dedesinden izinmi alcaktı. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.