Şimdi Ara

CHP VE MHP İLE İLGİLİ İKİ ÇİFT KELAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Lider dediğin bir fikrin bir davanın başlatıcısı ve mücadelesini veren kişidir. Bu ülkede şuan tek bir lider var. O da sayın Osman PAMUKOĞLU' dur. Diğerleri ise liderlerin yerini almış sadece başkandır.'' Eski bir ülkücü olan Şükrü ÖZEL' in ağzından... CHP Mustafa Kemal ATATÜRK' ün duygu ve düşüncelerinin, fikirlerinin bir eseridir. Lakin içindekiler onun eseri değildir. Seçim zamanı geldiğinde sadece vaatte bulunurlar. Hak ve halk için fikir ürettiklerine şahit olan var mı? Ben görmedim. Ama Sayın Osman PAMUKOĞLU' nda bunu gördüm. Bak yaren seni kurtaracak olan: ''Siyaset doğumdan ölüme kadar hak arama mücadelesidir.'' Osman PAMUKOĞLU

• İyi konuşmuşsun hoş konuşmuşsun da at gözlüğü ile laf etmişsin bunu söylemek için yazdım..

https://www.youtube.com/watch?v=a1mCu2DcshI

En az 14 yıldır meclis bu halde iken, Hak ve Halk için üretilen tüm fikirler neden meclisten geçmediğinin en büyük kanıtlarından yalnız ve yalnızca bir (1) tanesi burada güzel kardeşim..

Fikir-bilgi sahibi çaprazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 17 Kasım 2015; 15:17:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.