Şimdi Ara

chp SİZCE BİR DAHA İKTİDAR OLABİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KK gidince, Erdoğan devleti iyice şeriata doğru sürükleyince, başkanlık gelince, Suriyelilere vatandaşlık verilince,

Gibi birkaç faktör bir araya gelince evet.

• hiç sanmıyorum

• bu akp düşmez daha
  • Kürt kemal gitmedikçe barajı aştığına dua etsin.. Belki ince gelirse oyları artar ama sanmıyorum iktidar olacağını..
  • Şimdiki iktidar gibi dini somurmeye başlarsa olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Kürt kemal gitmedikçe barajı aştığına dua etsin.. Belki ince gelirse oyları artar ama sanmıyorum iktidar olacağını..

Kürt veya değil orası önemli değil ama kk nin gitmesi lazım chp yi mafetti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Kürt kemal gitmedikçe barajı aştığına dua etsin.. Belki ince gelirse oyları artar ama sanmıyorum iktidar olacağını..

Kürt veya değil orası önemli değil ama kk nin gitmesi lazım chp yi mafetti

Benim içinde önemli değil ama kürt miliyetiliği yapınca ister istemez böyle diyorum..K.k acilen gitmeli muhalefetsiz bir ülkede gün geçtikçe kötüye gidiyoruz..

• Türkiyede büyük bir demografi degişimi var.. Chp az oy almıyor, birileri çok cocuk yapıyor 50 60 yıldır.
  • Erdoğan siyaseti bırakmadıkça olamazgerçi bırakınca da olamaz
  • Chp'nin genlerinde kuruluşundan gelen değerler ülke toplumunun tamamını kapsamıyor. Bu yüzden her zaman ikincil veya muhalefet olmaya mahkum.
    Ancak Atatürkçülüğe yeni bir gömlek giydirirlerse mümkün olabilir. Seküler parti olarak kaldıkça iktidar mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive

Chp'nin genlerinde kuruluşundan gelen değerler ülke toplumunun tamamını kapsamıyor. Bu yüzden her zaman ikincil veya muhalefet olmaya mahkum.
    Ancak Atatürkçülüğe yeni bir gömlek giydirirlerse mümkün olabilir. Seküler parti olarak kaldıkça iktidar mümkün değil

Ne alaka akp toplumun tamaminimi kapsiyor
    Alevi
    Kürt
    Çapulcu
    Kemalist
    Ayyaş
    Paralci
    Fetocu
    Ergenekoncu
    Balyozcu
    Gezici
    Haşhaşi
    Chp zihniyeti
    Mhplilere kurtçuk
    Bunları kim çıkardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slenderia -- 5 Ağustos 2016; 20:02:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede '' yüce rabbimiz şöyle dedi '' şeklindeki nidaları atıp birilerini kafir ilan etmeyen Chp nasıl iktidar olsun..Allah'ın hükümlerini uygulayan ve bu güce kendilerini muktedir gören dilediklerini kafir ilan etme yetkisine sahip insanlar o kadar çok ki , Chp bunu yapamadığı için iktidar olamaz..Mhp de olamaz..Dini sömürmek lazım '' ben allahın bir lutfuyum '' demek lazım ancak o zaman insanlar sana inansın..Gerçi münafıklık ve müminlik arasında da ince bi cizgi var ama onlar icin herhangi bir cizgi yok..
  • slenderia S kullanıcısına yanıt
    oy devşirebiliyor. Alevi olupta sünnileşerek kürt olupta türklük üst kimliğini kabul ederek ülkücü olupta saf değiştirerek ak partiye oy veren çok insan görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 5 Ağustos 2016; 21:57:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi CHP derken parti olarak mı fikir olarak mı?
    önümüzdeki on yıl içinde fikri olarak iktidara gelemez gibi görünüyor
    ama mübarek ülkemizde yarını bile tahmin edemezken CHP iktidar olamaz demek zor
  • Paraaaaaleeeeeeel cehape eeeeeey kilicdaroglu sen kimsin yaa?

• CHP nin seçmen kitlesi o çarpık zihniyetini değiştirmediği sürece diğerleri onları dışlayacak ve ne olursa olsun iktidar olmamaları için ellerinden geleni yapacaktır.

Bu bilgiler ışığında pek mümkün görünmüyor. Zira AKP nin 15 yıllık serüveninde AKP nin gücüne güç katmasındaki en büyük etken CHP nin seçmen kitlesidir.

Elbette Kemal KILIÇDAROĞLU'nun iyi kötü şeye itiraz edip anayasa mahkemesi kapısında yatıp kalkmasınında etkisi var ama hiç bir şey CHP seçmeninin çarpık zihniyeti kadr AKP nin gücüne güç katmamıştır bu ülke de.
  • bu gidişle zor..belki dünya da kimse kalmazsa..ve ya bir tek chp kesimi kalırsa o zaman tek başına iktidar olabilir
  • chp GELSINDE EKMEGI KARNEYLE MI ALALIM KIZLARIMIZA ZORLA MINI ETEK MI GIYDIRSINLER

• Olamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.