Şimdi Ara

CHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendilerine yakışanı yapmışlar. Ne bekliyordunuzki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedelerinin yolundan gitmişler.

CHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildi
  • Bazıları Haber yalan vs. yazmış haber gerçek bu tam anlamıyla bir rezalet ve büyük saygısızlık . Bu saygısızlığı yapanlar CHP üyesi zaten resmi açıklamada belirtilmiş. Buyrun resmi açıklama ;

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Adalet Kurultayı'nın yapıldığı kamp alanında alkol kullanılmasıyla ilgili, "Kendini bilmez birkaç kişinin, Çanakkale şehitlerimizin aziz hatırası ve Adalet Kurultayı'nın ruhuna tamamen aykırı bu davranışı kuşkusuz bin bir emek, güçlük ve fedakarlıkla kurultaya katılan binlerce vatandaşımızı ve bizleri derinden yaralamıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada, Eceabat Kocadere kamp alanındaki Adalet Kurultayı'ndan önce kamp kurallarını içeren 12 maddenin tespit edildiğini ve bu kurallara Kurultay broşüründe de yer verildiğini belirtti.

Kuralların birinci maddesinin "Adalet Kurultayı, Çanakkale Savaşlarının geçtiği bölgede yapılacaktır. Burada yapacağımız bütün faaliyetlerimiz aziz şehitlerimizin değerli hatıralarına yakışır hassasiyette olmalıdır." şeklinde olduğuna dikkati çeken Tezcan, şunları kaydetti:

"Günde yaklaşık 30 bin kişinin katılım sağladığı kurultayımızda bütün katılımcılar bu ruha uygun, şehitlerimize saygılı, adalet kurultayına yakışır tutum ve davranış içinde olmaya azami özen göstermiştir. Buna rağmen bazı sosyal medya paylaşımları ve yayın organlarında, kamp alanında alkol alındığına ilişkin haberler yayınlanması üzerine tarafımızdan derhal araştırma yapılmış ve kendini bilmez birkaç kişinin, kamp alanının ana konaklama bölgesinin dışında alkol aldığı akşam saatlerinde tespit edilmiştir. Alkol aldığı tespit edilen bu üç kişi derhal kamp alanından çıkarılmış, bir daha girişleri yasaklanmıştır. Ayrıca parti üyelikleri de tespit edilen bu kişilerin ihraç işlemlerine başlanmıştır. Öte yandan bu kişilerin isimleri yarın itibarıyla yetkili kurumlara bildirilecektir."

Açıklamasında, "Kendini bilmez birkaç kişinin, Çanakkale şehitlerimizin aziz hatırası ve adalet kurultayının ruhuna tamamen aykırı bu davranışı kuşkusuz bin bir emek, güçlük ve fedakarlıkla kurultaya katılan binlerce vatandaşımızı ve bizleri derinden yaralamıştır." ifadelerini kullanan Tezcan, "Bütün dikkat ve çabalarımıza karşın ortaya çıkan bu olay nedeniyle üzüntümüzü ifade ederken, bugüne kadar sürdürdüğümüz hassasiyetin bundan sonra da artarak devam edeceğini ve Çanakkale ruhuyla örtüşmeyen bu tür ahlak dışı davranışlara kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi aziz milletimizle paylaşırız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak Habertürk:http://www.haberturk.com/gundem/haber/1613022-adalet-kurultayi-nin-kamp-alaninda-alkol-kullanildigi-iddiasina-chp-den-yanit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 28 Ağustos 2017; 2:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı çekiç

Bu görüntülerin dün çekildiği ne malum? Oranın şehitlik olduğu ne malum? Görüntülerdeki kişilerin CHP'li olduğu ne malum?

Merhametsiz yandaş medyanın iftira etmediği ne malum?

Bak ne demiş chpli m.vekili aynı zamanda chp başkan yardımcısı bülent tezcan 😡

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1613022-adalet-kurultayi-nin-kamp-alaninda-alkol-kullanildigi-iddiasina-chp-den-yanit

Günde yaklaşık 30 bin kişinin katılım sağladığı kurultayımızda bütün katılımcılar bu ruha uygun, şehitlerimize saygılı, adalet kurultayına yakışır tutum ve davranış içinde olmaya azami özen göstermiştir. Buna rağmen bazı sosyal medya paylaşımları ve yayın organlarında, kamp alanında alkol alındığına ilişkin haberler yayınlanması üzerine tarafımızdan derhal araştırma yapılmış ve kendini bilmez birkaç kişinin, kamp alanının ana konaklama bölgesinin dışında alkol aldığı akşam saatlerinde tespit edilmiştir. Alkol aldığı tespit edilen bu üç kişi derhal kamp alanından çıkarılmış, bir daha girişleri yasaklanmıştır. Ayrıca parti üyelikleri de tespit edilen bu kişilerin ihraç işlemlerine başlanmıştır. Öte yandan bu kişilerin isimleri yarın itibarıyla yetkili kurumlara bildirilecektir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payners -- 28 Ağustos 2017; 3:38:54 >

• Kadeş Rezaleti nedir diyenler için bir hatırlatma. Zihniyet aynı zihiyet 1962 den bu yana değişmediğini gözlemliyoruz.

Biz Çanakkale Zaferi’nin bilincine yeterince varıp onu anlayamadık, tabi bu durumda da yeni nesillere anlatamadık. Gençlerimiz tarih bilgisinden de, sevgisinden de mahrum yetiştiler.

Düşünebiliyor musunuz, biz 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutlama törenlerine, “Kadeş Rezaleti” gibi kara leke sürmüş bir milletiz. Anzaklar binlerce kilometre uzaktan her sene gelip ölülerini huzur içinde anmaya çalışırlarken, bu Müslüman milletin çocukları, şehitlerini anmak yerine, yolculuklarını içki âlemiyle, sefahatla süslemeyi tercih ettiler.

1962 yılında güya Üniversite gençliğini temsil eden 500 kişilik bir grup, Kadeş vapuruyla Çanakkale’ye doğru yola koyuldular. Güya şehitlerimizi anmaya gidiyorlardı. Ama vapura yüklenen hamulelerin ağırlığını içki şişeleri teşkil ediyordu.

Yola çıkar çıkmaz içmeye başlayan, sonra da aldıkları alkolün etkisiyle kendinden geçen gençler, vapuru bir gece kulübüne döndürdüler, striptiz yapmaya kalktılar.

Olayın yorumunu 26 Mart 1962 tarihli Milliyet gazetesinin ünlü köşe yazarı Ulunay’ın kaleminden dinleyelim:

“ Çanakkale zaferinin 47. yıldönümü münasebetiyle şehitlere manevî şükran borcumuzu ödemek üzere Çanakkale’ye davetlileri götüren “Kadeş” tarihimizde unutulmayan bir rezalete mevzu oldu.

Ben bu vâkıayı emsaline bazen tesadüf edilen bir taşkınlık bir inhiraftan ibaret zannediyordum. Meğer böyle değilmiş!..

Kadeş, dokundukça, karıştırıldıkça kokusu buram buram kabaran ve memleketin bütün gazetelerini feryat ettiren, bütün vatanseverlerin ruhunu yaralayan, hatta savcılıkları müdahaleye mecbur eden bir lağım çukuru imiş!

Bu rezalet Türk tarihine sürülmüş öyle bir lekedir ki, bunu 251 bin şehidin kanı ile kızaran Akdeniz bile temizleyemez.

Bundan sonra Çanakkale denilince bu kepazelik seferini hatırlamamak kabil değildir.

Nasıl olmuş da şehitler, bu rezalet kıyametine karşı kanlı kefenleri ile mezarlarından fırlayıp bu sürüyü taşlarla koğmamışlar.

Demek oluyor ki artık bu memlekette mukaddesat diye bir şey yok!..

Ne mazi, ne vatan, ne gazi, ne şehit… Hepsinden elimizi yıkadık mı? Yazıklar olsun!...

…………..

Çanakkale şehitlerini ziyarete gidilirken rakı da ne oluyor?

Gemi limandan ayrıldıktan 25 dakika sonra sarhoş dişilerin, hiçbir memleketin haya, namus çerçevesine sığmayan bir rezillikle süvariye “strrip-tease yapacağım” diye anadan doğma soyunacaklarını, “mahvoldum” diye çaldırdıkları manevi cihazlarının hırsızlarını aradıklarını, büfe masa, iskemlelerin çatır çatır kırıldığını, döşemelerin bıçaklarla lime lime edildiğini görünce kaptan derhal gemiyi geri çevirecek ve İstanbul limanının rıhtımına yanaştırıp bu sarhoş hergelelerle kızgın karıları zabıtaya teslim edecekti.

Böyle bir kusmuk hamulesiyle şehitlerin huzuruna gidilmez!..”

Evet Ulunay’ın dediği gibi gençler yola çıktıktan kısa bir süre sonra kendilerinden geçmişlerdi. Çanakkale’ye varıldığında şehitliğe gidebilecek şekilde ayakta durabilen 40-50 kişi ancak kalabilmişti. Diğerleri aldıkları aşırı alkolün tesiriyle sızıp kalmıştı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından gemide yapılan aramada bol miktarda boş alkol şişesiyle çok sayıda kullanılmış prezervatif bulunmuştu.

Kaynak blog Milliyet :http://blog.milliyet.com.tr/canakkale-zaferi-nin-yildonumunde--kades-rezaleti-nden--nevruz-rezaleti-ne/Blog/?BlogNo=354663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 28 Ağustos 2017; 3:50:58 >

• burasi chpnin kocadere atlet kampı ,özur dilemek bu kadarmi zor niye inkar edyorlar,bardakllarin uzerinde sariyer yaziyor kamp alaninda sariyer beeldiyesi hazirlik yapmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay doğruymuş sanırım.
  • Sonra çıkıp biz Atatürkçüyüz diyorlar. Atatürk'ün tırnağı olamazsınız. Hep gösteriş peşindeler. Atatürk olsa zaten ilk bunları kovardı ülkeden. Sonra diğerlerine sıra gelirdi.

• akplilere laf anlatamazsiniz.

sehitlikmis sozum ona.

kardesim burasi kamp alani. sehitlik nerede burda ? Tamam sehitlikler var ama o alan ile alakasi nerde? bunun icin bence kendinizi yormayin, karsinizdaki iddayi atan yapilanma akp adinda parti. yalandan dolandan nemalanan bir kurum. surekli kandirilan vb...

ha chp yi Ataturk un partisi olarak gormuyorum. chpliler bana da hitab etmiyor. Aksener hanimin yanindayim destegim ona olacak. kuduran kudurdugu ile kalacak. sinan ogan da inat etmese keske ...

• payners kullanıcısına yanıt
    ön yargılı davranmakta haklıyım, yandaş medyanın yapmayacağı şey değil
  • Kişilerin yaptığını partilere mal edersek her partinin potunu buluruz, internet sayesinde iki tıka bakar.

CHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildiCHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildiCHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildiCHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildiCHP'liler (Şehitlikte) Şarap İçti Göbek Attı | CHP: Kamp Alanında İçki İçildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: payners

Kendi seçim otobüslerinde travestilerle fuhuş yapan ,genel başkanlarını kasetle değiştiren bir parti değil mi herşey beklenir !

Yalanın da bir sınırı olmalı.

• Chp için çok normal bir şey.
    Şaşırana şaşırırım.
    Kaset kısmından bahsediyorum.

Fuhuş olayında ise, akpnin de yaptığını kast ediyorum.O olayı chpye mal ediyorsan, ben de bu olayı akpye mal ediyorum.Hangi akpli şoförün eşi süper mini etek ve sırt dekolketi elbise giyior? Kendini kandırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Kaset kısmından bahsediyorum.

Fuhuş olayında ise, akpnin de yaptığını kast ediyorum.O olayı chpye mal ediyorsan, ben de bu olayı akpye mal ediyorum.Hangi akpli şoförün eşi süper mini etek ve sırt dekolketi elbise giyior? Kendini kandırma.

Baykalın kaseti yalan mı kardeşim. Biz mi iftira atıyoruz.

Ayrıca ben chpye mal etmedim ama burdaki chplilerin buna tepki vermemesi hatta savunmaya geçmesi beni düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payners -- 28 Ağustos 2017; 13:11:9 >
  • Chp gereğini yapmış ilişkilerini kesmiş.

Ajp nin Reza ve bakanlarına sahip çıktığı gibi sahip çıkmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı çekiç

ön yargılı davranmakta haklıyım, yandaş medyanın yapmayacağı şey değil

Alsana yandaş medya o zaman .Siz şimdi Sözcüde ak partili dersiniz 😂

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sehitlikte-alkol-alan-3-kisi-chpden-kovuldu-1991909/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payners -- 28 Ağustos 2017; 13:46:54 >
    Allah, bizlere sabır, sizlere akıl versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaw he he.. Meral ile Tayyip seçime girecek meral alacak serin hikaye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.