Şimdi Ara

Chp li belediyelerin çalışmasından memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen deistsin. Nasıl olursun da Chp yi eleştirirsin demeyin. Chp ateist deist seçmeni çantada keklik zannetmesin. Şahsen çoğu seçimde boş oy atıyorum. Örnek vereyim Kadıköy Belediyesi Chp nin. Ve emin olun hiçbir işe yaramıyor. Ne kütüphane yapıyorlar, ne ödüllü kitap okuma şiir yazma etkinliği vs bir şey yapıyorlar. Hiçbir şey yok abi hiçbir şey yok. Sadece propaganda muhalefet. Bu nasıl bir parti ben şaşıyorum. Parti kadroları eğitim seviyesi çok düşük insanlardan seçiliyor. Bu hiç iyi bir şey değil.

Kadıköy Chp belediyesi feminist afişler asıyor. Erkek düşmanlığını körüklüyor. Şiddeti,dayanışmayı ve sığınma evlerini sadece kadınlar açısından değerlendiriyor. Halkın paralarını, vergilerini gidip feminist afişlere yatırıyor. Akp vergilerimizle cami yapıyor, Chp ise feministlik yaparak erkek düşmanı kültürü yayıyor. Bir erkek olarak ben ikisini de faydasız ve zararlı buluyorum.

Akp en azından kütüphane de yapıyor, yarışma da düzenliyor. Cami yapmasına karşıyım tabi ki ama demek istediğim en azından akp bile cami dışında bir şeyler yapıyor. Bu Chp ne iş yapıyor? Chp de o da yok. Chp bitmiştir artık.

Yanılıyorsam kanıt olarak Chp li belediyelerin son 10 sene içinde yaptırdığı kütüphaneler varsa ya da eğitime dair herhangi bir şey paylaşabilirsiniz.

Kadıköy ün konu anlatımı çalışması var bir tek. O da komedi. :))) Yapamadığın soruları soramıyorsun. İnternetten online konu anlatıyormuş hoca. Belki hoca da değildir. :) Yahu zaten youtube da bir sürü konu anlatımı videolar var. Ne gerek var böyle bir şeye. Hiçbir anlamı yok. Eski akp li eyüp belediyesi de kırtasiye desteği yapıyordu o da saçmaydı. Ama iyi çalışmalar yapan iyi akp li bir sürü belediye var. Ama iyi çalışmalar yapan bir tane Chp li belediye görmedim. Bakın ben sizler gibi takım tutar gibi parti tutanlardan değilim. Saygı sınırları içinde Chp nin yaptığı çalışmalar varsa yazabilirsiniz. Bilmediğim bir çalışmaları varsa takdir ederim.

Yol,köprü, metro falan olmasın. Kütüphane ve eğitimle alakalı bir şey olsun. Gençler için bir şey olsun. İmamoğlunun öğrenci pasosunu 50 tl yapması takdire şayan. Mesela bunu takdir ettim. Peki başka Chp nin yaptığı ne var. Buyrun söz sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değilsen başka partiye verirsin bu kadar basit.

• admin chpli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.