Şimdi Ara

CHP de MHP de basiretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackjack8696

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: asau

2002den beri bu ülke ha battı batacak, artık batsın bu ülke, biz de rahat etsek, yıllarca batıyoruz diyenler de rahatlasa!

Birçok konuda battı zaten.
    Siz birkaç yandaş zengin, kredilerle alinan araba ve evlere bakıp ülkemizi zengin sanıyorsunuz. Ama yoksullar her geçen gün artıyor.

O zaman chp ve mhp ' de basiretsiz diyeceğine bu ülkeyi 14 senedir tek başına yöneten iktidarın basiretsiz olduğunu söyle. chp ve mhp ' nin başa gelememesinin sebebi kendi özyönetim anlayışlarından veya halkın gözünde düşük olmasından olabilir fakat 14 yıldır iktidarda olan tek partinin yönetimi neticesinde gelinen noktaya isabeten chp ve mhp 'yi suçlaman yersiz ve bir o kadar da saçma.

Hocam siz neden beni anlamadınız.

Basiretsiz dememin sebebi halkı ikna edememeleri. Ne akpli partisinden vazgeçiyor, ne mhpli ne de chp li. Koltuğun başından da kalkmıyorlar. Ne olsa muhalefet liderleri kendilerini başarılı görüyor. Nasıl Rte kendisini hatasız görüyorsa bahçeli ve kılıçdaroğlu kendilerini hatasız görüyor.

Ne zamana kadar böyle gidecek? Beni tanısaydınız akp ye ölümüne düşman olduğumu bilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 14 Ocak 2016; 15:03:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kaset olayı olmasaydı hâlâ CHP nin başında öngörüsüz Deniz baykal olacaktı. Rte yi başımıza o getirdi. Uğraşmasaydı hapisten zor çıkardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben seni anladım ve görüşlerinin büyük kısmına katılıyorum ama basiretsizlik konusunda yanlış düşündüğünü düşünüyorum. olaya sadece akp, chp , mhp çerçevesi içerisinde bakma. yaşanan durum ülkedeki halk topluluğu ile alakalı bir durum. bu saatten sonra da ne chp ne mhp ne de başka bir sol parti ağzınla kuş tutsa iktidara gelemez, al buraya yazıyorum. aslında söylenecek fakat buraya yazılmayacak o kadar yorum , o kadar söz var ki, bu konuda durumun mizahını buradan anlatmak imkansız. 13 yıllık iktidar döneminde yaşanan ve halen daha yaşanmaya devam eden bu kadar haysızlık huysuzluk neticesinde halk halen daha 13 yıldır kendisini tek başına yöneten iktidara oy veriyorsa hiç kimse kusura bakmasın bunlar diğer partilerin suçu değildir..

oy verenlere sorarsanız; daha iyisi mi var , başka parti mi var diyorlar. sen gelde bunu diyen seçmene laf anlatadur. kafalarını kumun içine soktukları için bu şekilde konuşuyorlar o güzel kafalarını kumun içerisinden çıkartmayı bilseler neyin ne olduğunu görecekler ama nato kafa nato mermer. o yüzden bunu diğer partilere bağlayıp kafa yorma. bu ülkede yıllardır zaten sağ iktidar yükselişteydi, bunun önünü frenleyen bir tsk vardı onuda avuçlarının içine aldılar ve artık sağ yolun ve iktidarın önünde hiçbir engel güç yok. ne zaman bu halk artık bir şeylerin ters gittiğini anlayıp , işlerin doğru yapılmadığını görecek, vatan için ölenlerin aslında siyasi menfaatler ve şahıslar uğrunda olduğunu öğrenecek , ne zaman din ile aldatılıp sömürüldüğünü anlayıp bunun sonucunda intikam almaya yeltenecek işte o zaman bu gelişigüzel durum da değişecek...

• aga iki partide de altı üstü bir lider değişimi gerekiyor şunu yapsalar rüzgar akp için tersten esmeye başlayacak ama koltuk sevdası işte yapışıp kalıyorlar............
  • Muhalefette köklü değişiklikler lazım chp ve mhpde ülke şuan ekonomik,güvenlik olarak kötü durumda.Ancak mevcut yönetiminin getirdiği noktayı şuan kim gelirse gelsin düzeltmesi(stabil hale gelmesi) 10-15 seneden fazla sürer.Sürekli -ye gitmek nereye kadar sürer bir düşünün türkiye de çalışanların %70ından fazlası asgari ücretle çalışıyor.Genç denilen kesim annesinin babasınından aldığı parayla geçinebiliyor diğerleri zaten işsiz.Bu durum sadece muhalefet eliyle değil halk eliyle geldi müstehak diyorum.Hangi parti olursa olsun bir partiye bu kadar güç vermeyeceksin.Çünkü bizim ülkede yönetim sistemi yok kim gelirse farklılaşıyor.Durdurmazsan ipin ucunu bulamazsın!!
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.