Şimdi Ara

chp'de istiklal marşı krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=li5bdmQ4wok

valla ben ne yorum getireceğimi bilemedim. sadece bu adamın benim ülkemde yaşamasından utanıyorum

• orada tüm chp ye mal etmişler gibi geldi bu çok yanlış. tabi o adamlara da buradan

bir de buna bakın sivaslı milletvekilleriydi sanırım
    http://www.youtube.com/watch?v=3wl06QMFLDQ&mode=related&search=
  • Yorumsuz!!!

yazık!! adam bide ogretmenmiş!!!
  • Söyliyecek söz yapacak yorum bulamıyorum

Ne acı bi durum
  • Arkadaşlar bu konuda yanıldığımızı düşünüyorum.
    Ben hemen hemen her hafta 2 sefer marşımızı söyleyerek göreve başlıyorum ve tamamını ezbere biliyorum.
    Birgün marşı topluluk önünde söyletme görevi bana verildi.İyi ki orada kamera falan yok tu:)
    Kalabalık önüne çıkmayan bu sıkıntıyı ve zorluğu bilemez.
    bunu anlamak için bir tanıdığınızın düğününde falan elinize mikrofon alıp oradakilere en çok bildiğiniz basit bir fıkrayı anlattığınızı düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarin

Arkadaşlar bu konuda yanıldığımızı düşünüyorum.
    Ben hemen hemen her hafta 2 sefer marşımızı söyleyerek göreve başlıyorum ve tamamını ezbere biliyorum.
    Birgün marşı topluluk önünde söyletme görevi bana verildi.İyi ki orada kamera falan yok tu:)
    bunu anlamak için bir tanıdığınızın düğününde falan elinize mikrofon alıp oradakilere en çok bildiğiniz basit bir fıkrayı anlattığınızı düşünün.

heyecan olur tabi ama bu adam resmen zıçmış. yada bilen biri geçsin oraya. herkes şaşırmaz. dediğin gibi olsaydı hergün birsürü örneğini izlerdik bu haberlerin
  • O öğretmenin haliyle alay etmekten ne zevk aldığınızı anlamadım?!
    Birçoğumuz istiklal marşını toplulukla söyledğimiz için tek başıma kaldığımızda o öğretmenden farksız duruma düşebiliriz. O yüzden bilip bilmeden konuşmayın. Tabi olayın bir de siyasi tarafı var! O olayı vesile gösterip CHP'yi hedef göstermek!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstiklal Marşı ayakta dinlenir
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu fıkraya falan benzemez hocam sonuçta milli bir marşın böyle okunması çok üzücü.
    bu yaşa gelmiş daha marşımızın temposunu tutturamıyo.Rezilliğin bu kadarına pes doğrusu

• quote:

arkadaşım eger makamını tutturamasaydı evet haklı olabilirdi
    insanlar bazen çok iyi bildikleri şeyleri unutabilir.
    yada müzik kulagı olmayan biri zorlanır böyle durumlarda
    buna birde marşımızın gayet zor makamı eklenince böyle sonuçların ortaya çıkması kaçınılmaz olur
    ama burada sözde ögretmen bu şahıs, marşın sözlerinide degiştiriyor, buda marşı adam akıllı bilmedigi gösteriyor

• fıkrayı örnek vermemin sebebi daha kolay bişey olmasına rağmen
    böyle bir ortamda zor bir marş olan istiklal marşında hata yapılabilinmesi ihtimali vardır .
    bir çoğunuz daha 10 kişye bile hitap etmediğiniz için haklı olarak böyle düşünüyorsunuz.

ege arkadaşımız sırf youtube da bile bunun bir çok örneği vardır.bu tek deil.
  • Şimdi şunu deneyin.
    Çok iyi bildiğinizi söylediğiniz İstiklal marşını şiir gibi makamsız olarak ezbere okuyun.
    hata yapılabileceğini görün.

ek:
    Bu konuya madem bu kadar duyarlısınız şu tür konulardaki insanları niye sorgulamıyorsunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13834611/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarin -- 26 Nisan 2007; 1:38:11 >
  • Okudum, hata yok.
  • bir şeyin; (olayın, olgunun, yapının) herhangi bir kuruma, kuruluşa ya da partiye mal edilebilmesi için, bunun bazı koşullarda meydana gelmesi gerekir.

nedir bu koşullar: en önemlisi ve birincisi, bu davranış kalıbının SÜRDÜRÜLEN ve düşünce sistemiyle de DESTEKLENEN bir yapıda olmasıdır.

burada olay, bir öğretmenin, şu ya da bu nedenle yaptığı yanlışlıktan ibarettir. en fazla gülünüp geçilir, eğer o kişiyi tanımış olsaydım, epey de dalga konusu yapardım.

Ancak, CHP'nin bu gibi etkinliklerinde bu tür olaylara SIKCA rastlansaydı, bunu yapılarının TAŞI olarak görüp, bu doğrultuda bu ve benzeri etkinliklerini sürdürselerdi, o zaman SÖZDE DEĞİL ÖZDE sözü onlar için de geçerli olur, CHP nin yurtseverliğinden kuşkuya düşmeye başlar, söylemlerini tartışır hale gelirdim. Örneğin, AKP ve benzerlerinin tencir pilavı olan TÜRBAN konusu gibi... ülkenin her tarafında patlayan ali dibo olayları gibi, laikliği sürekli tartışma platformuna çekmek gibi, ikide bir en olmadık yerde ve zaman da, allahın adını her yere sürmeleri gibi... örnekler çoğaltılabilir...

ikincisi bunun SİSTEMATİK bir şekilde yapılması oluşudur. Yukarıdaki örnekler burada da geçerlidir. Ne kadar denetlemeye çalışırsanız çalışın, titiz olursanız olun, bir yerlerde oluşan bir aksilik sizi bulabilir ve sizi etkileyebilir. bu çok ters bir konuda da olabilir. Ancak, burada önemli olan, bunun sistemli, düşünülüp, taşınılmış, planlanmış ve uygulamaya konmuş olmasıdır.

üçüncüsü, düşünsel arka platformda, bu eylemlerinizin teorisinin de olması gerekir. kısacası, yaptığınız şey teorinizin uygulama biçimi olarak gündeme gelirse bu da tartışılır bir ortam yaratır.

sonuncusu ve en önemlisi ise İYİ NİYETtir. benim bildiğim, (yanlış hatırlıyor olabilirim) bu olay epey bir süre önce olmuştu. bunun, bugün gündeme getirilmesinde çok ciddi olarak art niyet görüyorum.

chp li değilim. hiç bir zaman da olmadım. ancak, herkesin hakkını mutlaka teslim etmek gerekir. bu örneğin, Nazlı Ilıcak'ın AKP li olmasına benzemez...

• Bu olayı Chp 'ye atfetmek olmaz ama ortada bir yanlış olduğu kesin.

Orda İstiklal Marşımızı söyleyecek birinin daha dikkatli ve daha tecrübeli olması gerekir. Sıradan bir insan oraya çıkıp İstiklal Marşımızı söylememelidir.

Bu nedenle pek affedilecek bir durum değildir.
  • Sonundaki saçmalaması dışında hatası yokki hangi kanal yapmış bu haberi bilmiyorum ama doğru okuduğu yerleri bile hatalı göstermeye çalışmış.
    Okuyamayan öğretmenimi kınıyorum ama şunu da biliyorum ki bilmediğinden değil heyecandan okuyamamış abartılcak bişey yok.
    Haberin chp üzerinden yapılmasıda ayrı bir garipliktir.O S simgesi hangi kanıl anlayamadım ama chp yi pek sevmediği kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Sonundaki saçmalaması dışında hatası yokki hangi kanal yapmış bu haberi bilmiyorum ama doğru okuduğu yerleri bile hatalı göstermeye çalışmış.

bence sen yazılı olarak istiklal marşını önüne alıp bir takip et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_ -- 26 Nisan 2007; 8:39:34 >
  • Konuş bildiğini sansınlar, bilmiyorsan sus ki adam sansınlar. Sözünü armağan ediyorum bu muhterem insanlara.
  • Tamam insanlık hali olur felan.Ammaa...

Videoyu dikkatle izleyenler şu gözünüze çarptı mı?

Emekli Öğretmenim diyor ki:

Evet Çok özür dilerim dil sürçmesi oldu.İstiklal Marşımızı tekrar okumak zorunda kalacağız.Çok çok özür dilerim.

Yanlış okumasından çok bu cümlesi daha acı.Zoraki okuduğu nasıl da belli.Ne olur bir daha okusan.Çok mu zor hocam...

tey teyyyyy
  • yuhh
    ilkinde beceremedin hadi bidaha neden okuyosun be adam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.