Şimdi Ara

Chp: Belediyelerimiz sokak köpeklerinin uyutulması ile ilgili karara uymayacak. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

masum hayvanlar ne olacak peki?

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Aslında bloklamak lazım da millet bunların ne olduğunu tekrar tekrar görsün istiyorum. Bunlara ben de çok sorular sordum kaçamak cevap verdiler. Mesajları çarpıtıp, kafalarından bir şeyler uydurup, yalan yanlış şeylerle laf atmaya çalışıyorlar.

Bir de bunun gibiler yalandan "başka çözüm yok ondan, keşke olsa" diyorlar. Hatta "tüm çözümler denendi, sonuç alınamadı" diye yalan söyleyip kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Biri de kedi ve köpekleri besleyenlerin dövülmesini, şiddet görmesini savunuyor mesela. Neymiş hayvanları beslemek pasif şiddetmiş, tüm insanların can güvenliğini tehlikeye atmakmış bu yüzden bu şekilde cezalandırmak lazımmış.

Bambaşka alemlerde bunlar. Bir de dediğin gibi sorunca en büyük Müslüman bunlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

ne müslümanı? bunların dinle alakaları yok. hepsi dinsiz.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Para senin için fazla kıymetli bir şey.

• Saçmalamaya gerek yok. İnsan canını tehdit eden her canlı cezalandırılmalıdır. Zararsız olana zaten kimsenin itirazı yok. Şu ayrımı bir türlü yapamadık. Sorun olan tüm insanlar, köpekler veya kediler değil, saldırgan olanlar. Yüzlerce kere söylendi bu. Bunu anlamayan sorunu kendinde arasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 20 Temmuz 2024; 21:7:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Diyanet dahil gereksiz her şeyi kapatılmasını istiyor musun peki?

• bkaakco kullanıcısına yanıt

"Zararlı" kısmını anlamıyorlar. Köpeklerden nefret edenler tüm köpeklerin, kedilerden nefret eden tüm kedilerin öldürülmesini istiyor. Aksi düşünenlere de verdikleri tepkiler belli. İçlerinde bu kadar nefret varken dışarıya vurmamaları imkansız.

• Klasik CHP.

Yarın seçimde yine gider köpekler tarafından parçalanan insanlardan helallik ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamam. cevabımı aldım.

Zararsız böcekleri bile öldürmüyorum. Senin gibi kan aksın, ölüm olsun diyenlerden değilim.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kan aksın, ölüm olmasın diyen insan tüm yaşananlara göz yumup bundan önce uygulanmayan bir şeylerin uygulanmasını beklemez. Tüm konularda sürekli aynı şeyleri sayıklayıp senden farklı düşünen tüm insanların yazdıklarını bir yerlere çekme peşindesin. Çıkarın ne söylesene ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

Bundan önce uygulanmayan şeyleri uygunlanmayacağını nereden çıkardın? O zaman ülkeyi kapatalım, geçmişte yapılmayanlar gelecekte de nasılsa yapılmayacak.

Benim için parçanlanmamı isteyen, kendi gibi olmayanlara meczup diyen, onlar yerine düşündüklerini söyleyen birini niye bu kadar savunmaya geçtin? Esas senin çıkarın ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Temmuz 2024; 21:54:3 >
  • pitbull, bulldog, dogo ile bunlara uzaktan yakından akraba olan diğer köpekler ve bunların içinde olduğu her türlü melez canlıları, insanların yaşadığı alanlardan uzaklaştırsınlar. önce bunu yapsınlar. sonra köpeklerin gruplar halinde bir araya gelmelerini önlesinler. hepsini barınaklarda tuabileceklerini sanmıyorum. fifti fifti müdahel etseler bile fayda sağlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.