Şimdi Ara

Chp 15-20 yıl sonra nasıl %35-40 oy alır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Chp 15-20 yıl sonra nasıl %35-40 oy alır ?

(En Son Oy Tarihi: 18.1.2017)
Giriş
  • Yeni nesil ilerde çoğunlukla chpye oy verirlermi ? Bu sayede 15-20 yıl sonra chp %40'ı görürmü ?

• Sorular ve şıklar birbirine uymuyor.

Ama soru hala geçerliyse cevabım

Asdfkjjfkfsd :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil diye birşey yok arkadaşım, kültür ahlak olguları olduğu sürece Akp'den Akp türer, Chp'den Chp.
    Arada işte Akp'li aileden Cumhuriyetçi çıkıyor misal ben ve bu oran totale vurduğunda çok seçmen kazandırmıyor.
    Kaldı ki yeni nesil çok aptal bence, ülkesini düşünmeyen, popülarite peşinde koşan, düşünceleri olmayan bireyler yetişiyor ve ben bu nesilleri Akp'ye yakın buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Yeni nesil diye birşey yok arkadaşım, kültür ahlak olguları olduğu sürece Akp'den Akp türer, Chp'den Chp.
    Arada işte Akp'li aileden Cumhuriyetçi çıkıyor misal ben ve bu oran totale vurduğunda çok seçmen kazandırmıyor.
    Kaldı ki yeni nesil çok aptal bence, ülkesini düşünmeyen, popülarite peşinde koşan, düşünceleri olmayan bireyler yetişiyor ve ben bu nesilleri Akp'ye yakın buluyorum.

Yani 15-20 yıl sonra seçim olsa tablo nasıl olurdu sence ?
  • internetin içine doğan neslin er ya da geç doğruya ulaşma ihtimali olacaktır diye umut ediyorum

en azından tek yaptığı iş ahaber izlemek olan dedelerimizden daha iyi olacaklardır

• Normalde açtığın konuları seviyorum ama bu konu bu aralar gördüğüm en saçma konu. 15yıl sonra ne alacağını kimse bilemez. Ayrıca olurda başkanlık sistemi gelirse c şıkkı ortadan kalkar gibi birkaç maddeyle tüm şıklar ortadan kaldırılabilir. Beğenmedim anketi kısacası.

• Geçmişini, tarihini bilmeyen, ailesinde saygıyı, sevgiyi, ahlakı tatmamış, her gün kafelerde, barlarda, karı kız peşinde dolaşan, eğlencenin dibine vurup önüne gelenle yatan, ama konu ülke oldumu da tuşlardan öteye geçmeyen; karışamazsın ben 3 çocuk yapmam, gayrimeşru doğururum, sevişirimde yatarımda diyen, lgbt'ye özgürlük, yaşasın gay ve lezbiyenler diyen, Kerimcan, berkçan, pelinsu dan mı söz ediyoruz?

Merak etmeyin. 15-20 seneye 1 ailede 10 çocuk yapıp okutmayıp çalıştıran, pkk yanlısı partiyi tutanlar başa geçecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Atatürkün partisi" etiketi olmasaydı CHP nin sonu TKP gibi bir oy oranına sahip olurdu. En azından içindeki zararlı insanlar siyaset alanında etkisiz hale gelirdi. İyi olurdu.

CHPli gençlikten hiçbirşey beklemiyorum bu ülke için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Altay-

"Atatürkün partisi" etiketi olmasaydı CHP nin sonu TKP gibi bir oy oranına sahip olurdu. En azından içindeki zararlı insanlar siyaset alanında etkisiz hale gelirdi. İyi olurdu.

İktidar'a diktatör diyen, 6-7 seçimdir oy kaybeden adamı koltuğundan indiremiyorsa, asıl diktatör Kılıçdaroğlu'dur.

Atatürk'ün partisi, apo'nun partisinden farksız şu bir kaç senedir.
  • Ak nesiller yetişiyor. iran gibi oluruz diye korkuyorum. sen chp ye oy verir mi diye soruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasimShn

quote:

Orijinalden alıntı: -Altay-

"Atatürkün partisi" etiketi olmasaydı CHP nin sonu TKP gibi bir oy oranına sahip olurdu. En azından içindeki zararlı insanlar siyaset alanında etkisiz hale gelirdi. İyi olurdu.

İktidar'a diktatör diyen, 6-7 seçimdir oy kaybeden adamı koltuğundan indiremiyorsa, asıl diktatör Kılıçdaroğlu'dur.

Atatürk'ün partisi, apo'nun partisinden farksız şu bir kaç senedir.

Sonuna kadar katılıyorum. +1
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Afedersiniz. Siz bu kafayla suriye gibi olmak istiyorsunuz!
  • quote:

Afedersiniz. Siz bu kafayla suriye gibi olmak istiyorsunuz!

Zaten suriye gibi olduk. baksana ülkenin işe yaramaz yarısını bize kitlediler.
  • chp nin oy oranını arttırması için öncelikle başkanını değişmesi lazım. adam herşeye mahalefet,dogru olanada mualefetlik yapıyorsa bu adamdan ben bi hayır beklemem rekabet içinde der geçerim ve halka hitap etmesini bilmiyor tayip neden kazanıyor sanıyorsunuz allah herkeze farklı özellik veriyor kimi çok akıllı sessiz olur kimide çok konuşur insanları etiler boş atar bize hem akıllı hem konuşmasını bilen bir başkan lazım onuda sağalsunlar koltuk sevdalılar böyle kişilere izin vermiyorlar tabi bunlar benim düşüncelerim doğruda olabilir yanlışda en büyük sorun ülkemizde herkez kendi dediğini doğru sanıyor düşüncelere saygı yok adamlar tekme tokat birbirlerine giriyor ne beklersin bu adamlarda bazen diyorum ki herkes hak ettiğini yaşarmış demekki bizim milletimizin hak ettğide buymuş diye düşünürüm bazen..
    Sana bunu düşündürmeye zorlayan şey korkaklıktan başka bir şey olamaz kardeşim.
  • quote:

Sana bunu düşündürmeye zorlayan şey korkaklıktan başka bir şey olamaz kardeşim.

tabiki korkuyorum.. ülkemin bir ortadoğu devleti olmasından korkuyorum. ülkeyi şekillendirenler , kafa yapısı olarak çok da farklı değiller.
    Peki bunun için çaban nedir? oturup beklemek mi? kusura bakma suriyeden kaçıp gelen reşit erkeklerden farkın yok.
  • quote:

Peki bunun için çaban nedir? oturup beklemek mi? kusura bakma suriyeden kaçıp gelen reşit erkeklerden farkın yok.

Silah alıp sokağa mı çıkayım. insanlarla tartışıp akp nin yaptıklarını anlatıyorum. ne kadar işe yararsa artık. Ayrıca suriyeden kaçanları küçümseme. akp nin yeni madeni onlar. yepisyeni TeCe vatandaşı olup büyük oyunu bozakalar her seçimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Silah alıp sokağa mı çıkayım. insanlarla tartışıp akp nin yaptıklarını anlatıyorum. ne kadar işe yararsa artık. Ayrıca suriyeden kaçanları küçümseme. akp nin yeni madeni onlar. yepisyeni TeCe vatandaşı olup büyük oyunu bozakalar her seçimde.

Çabayı silahlanmak olarak gören biri ile kaybedecek zamanım yok malesef.

Güle güle kullanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Çabayı silahlanmak olarak gören biri ile kaybedecek zamanım yok malesef.

Güle güle kullanın.

Okudğunu anlamak da zorlanıyorsun sanırım. Mesaj da bu tarz bir yorum yok.

İkinci olarak Çabayı silahlanmak olarak görenler tırlarla rpg yollayanlar.Ben değilim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.