Şimdi Ara

Chow Chow (Çin Aslanı) Besleyenler Fikir Verin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
143.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chow chow Bana göre en tatlı sert köpektir.

Ama bazı yerlerde gordgum kadarıyla ve Çook huysuz bir köpek Ve çook utangaç başkalarını gördüğü zaman hemen altına işer ve işeyincede göl gibi olur :D.

Köpeği kolay kolay eğitemezsin.Çook tüy döker.Ve seni sürükler Güçlü bir köpektir.

Sadece 1 kişi seçerler geri kalan aile üyelerinin sokaktan geçen insanlarla farkı yoktur onun gözünde.

Sıcaktan nefret ederler.

Eğer Büyük köpek istiyorsan bunun gibi alman çoban köpeği en iyisidir.

Eğer alıcaksanda siyah dilli ve kahverengi tenli olmasına dikkat et :).
  • Tam yemelikmiş:)
  • slm Arkadaşlar Elinde yavru chow chow olan var mı reng olrak kızıl kahve veya beyaz da olabilir.Dişi olacak .Almak istiyorum olan varsa msnden irtibata geçelim lütfen cedricsugar@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Chow Chow (Çin Aslanı) Besleyenler Fikir Verin!

bnmkinin rengi buydu
    ama bu kdr çirkin değildi yaw

birde tüylerini keserseniz çok kötü durur.

düzenli olarak yıkamalı ve taramalısınız

Çok tatlıııı

• apartman köpegi degil bence, bahçeli ev için uygun. yavruları sana şirin gelmiş. ayrıca bunun tüyleriyle ugraşılmaz.
  • Hiç havladığını görmedim ben bu köpeklerin. Tüyleri çok kabarık. Motosiklet tamir dükkanında görmüştüm, hayvana yazık yahu ne işi vardı orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

ayıya benziyo

Abi mütişsinya!!!!!

• merhaba;
    evde 2.5 yaşında van kedisi var.onunla olurmu sizce?
  • Hocam bir golden alın keyfinize bakın bence. Riskli yani büyüyünce dev gibi oluyorlar.
  • ben de almayı dusunuyorum mayıs veya haziranda kahverengisini alıcam arkadasımı kopegi yavruladı ama tüy işi cok ugrastırcak belli ki ... az havlaması benim için güzl çünkü apartmandakilere rahatsızlık vermeye gerek yok
  • Rengi sana kalmış dostum. Nasıl seviyosan o rengten al . Tarak alırsın hergün onunla tararsın tarağa dökülür tüyleri. Ama evde besleyeceksen pitbull gibi kısa tüylü bi köpek öneririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

Rengi sana kalmış dostum. Nasıl seviyosan o rengten al . Tarak alırsın hergün onunla tararsın tarağa dökülür tüyleri. Ama evde besleyeceksen pitbull gibi kısa tüylü bi köpek öneririm .

hergün taramak evde farklı yerde tüy olmasını bir nebze olsun engeller mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

Rengi sana kalmış dostum. Nasıl seviyosan o rengten al . Tarak alırsın hergün onunla tararsın tarağa dökülür tüyleri. Ama evde besleyeceksen pitbull gibi kısa tüylü bi köpek öneririm .

hergün taramak evde farklı yerde tüy olmasını bir nebze olsun engeller mi ??

Yaaani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencFB35!

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Bu çinlilerin aslanı bile sahte

• Evet yeni beslemek istediğim değişik yaratık bende düşünüyorum almayı veya sahiplenmeyi kıl tüy konusunda problem yaşamayızda ruh halini bilmediğim değişik bir cins bakalım aldığımda sonucları yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Evet yeni beslemek istediğim değişik yaratık bende düşünüyorum almayı veya sahiplenmeyi kıl tüy konusunda problem yaşamayızda ruh halini bilmediğim değişik bir cins bakalım aldığımda sonucları yazarım

hocam ne zaman almayı dusunuyorsunuz ve ne kadar vericeksiniz?
  • quote:

quote:

Evet yeni beslemek istediğim değişik yaratık bende düşünüyorum almayı veya sahiplenmeyi kıl tüy konusunda problem yaşamayızda ruh halini bilmediğim değişik bir cins bakalım aldığımda sonucları yazarım

Bu ay içerinsinde bi tane sahiplendirme var yavru onla görüşüyorum o olmasa araştırma yapıcam
  • quote:

quote:

quote:

Bu ay içerinsinde bi tane sahiplendirme var yavru onla görüşüyorum o olmasa araştırma yapıcam

aldıgınızda forumda resim paylasırsanız sevinirim hocam hem de bilgilendirici olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

aldıgınızda forumda resim paylasırsanız sevinirim hocam hem de bilgilendirici olur

Tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: heeyt

merhaba arkadaşlar ben de chow chow almayı düşünüyorum internetten baktım sizin tavsiye ettiğiniz almam için bir yer var mı?bursa da bi çiftlik var iyi diyorlar ama bilemiyorum bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

hocam kırma olup olmadıgını nasıl anlıyoruz ya bunlarında var mı kırması bilmiyorum ama bilgin var mı bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.