600 tl fiyatları birkaçtane satmıştım ama eğitim çok zor biraz yabani köpek dip not: bu köpekler eti için ağırlarda besleniyor asyada
Chow chow lar küçük çocukları sevmezler ve genelde oyuncu değillerdir diye biliyorum. 6sene önce okuduğum bilim çocuk dergisinden kalma bilgi
quote:Orijinalden alıntı: durok quote:Orijinalden alıntı: JACKAL_15 quote:Orijinalden alıntı: swat882 sahil kum güneşe en uygun hayvan golden dır hem piyasada çok olan bir tür..hemde çok sadık hareketli neşeli bir aile köpeği heh bunlarda pek tatLı :D ama bnm gönlüm chow chowdan yanaa :D quote:Orijinalden alıntı: durok tek çözüm çalmak piyasada 500 den aşağı bulman imkansız cins köpeği kimse vermez bana 250 ver ben sana çalıp yollarım olmaz öyle istemem..bn insanım biz hayvanmıyız it yardımcı olalım dedik hayvansın tabi Laan çalmak insani bi davranış mı lavloz !
quote:Orijinalden alıntı: JACKAL_15 quote:Orijinalden alıntı: durok quote:Orijinalden alıntı: JACKAL_15 quote:Orijinalden alıntı: swat882 sahil kum güneşe en uygun hayvan golden dır hem piyasada çok olan bir tür..hemde çok sadık hareketli neşeli bir aile köpeği heh bunlarda pek tatLı :D ama bnm gönlüm chow chowdan yanaa :D quote:Orijinalden alıntı: durok tek çözüm çalmak piyasada 500 den aşağı bulman imkansız cins köpeği kimse vermez bana 250 ver ben sana çalıp yollarım olmaz öyle istemem..bn insanım biz hayvanmıyız it yardımcı olalım dedik hayvansın tabi Laan çalmak insani bi davranış mı lavloz !