Şimdi Ara

Chow Chow (Çin AsLanı arıyorum) ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaNckasH -- 20 Eylül 2011; 14:32:26 >

• Çin Aslanı ünvanı PEKİNES'lere has değil miydi ?
  • Yavrusunu en kötü ihtimalle herhangi bir petshop'a 400 500 liradan satabilirler. Neden sana bedavaya versinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Yavrusunu en kötü ihtimalle herhangi bir petshop'a 400 500 liradan satabilirler. Neden sana bedavaya versinler

heralde bedava değil sonuna kadar okudysan
    Herşey paramı sence ne ayaksn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JACKAL_15

quote:

Yavrusunu en kötü ihtimalle herhangi bir petshop'a 400 500 liradan satabilirler. Neden sana bedavaya versinler

Düz taban?
    quote:

ucret talebinde bulunmamanizi rica ediyorum.=AMA= SAHİPLENDİRENLERE veya sahiplendirmede yardımcı olanlara hediye maabında bi ihtiyacını karsılamayı borç bilirim (alet, giyim,araç,donanım Vs.)

Arkadaşlarım besliyor, bir arkadaşımda erkek, iki arkadaşımda dişi chowchow var. Yeni yavruları oldu, vermeleri için 500-750 gibi paralar teklif ediyorlar ancak vermiyorlar.
    Yani sen ne vereceksin ki bunlardan değerli olsun..
    Sahipleri çok seviyor bu köpekleri, sonraki ailelerinin de gayet iyi şartları karşılamasını istiyorlar.
    Sırf sözüne güvenerek vermez kimse, emin ol.
    Ücretsiz verecekler arkadaşlarım yavruları, ve verdikleri kişileri de çok iyi tanıyorlar, gözleri arkada kalmayacak.
    Ayrıca ulaşım ve nakliye problemini de göz ardı etme.
    Sana sadece izmir içindeki birisi verir bu köpeği, o da nasıl verir mechul.
    Her türlü cevabın verilebileceği, bunu da engelleyemeyeceğin bir foruma konu açıyorsun, sonra da triplenme.
    Bedavadan az pahalıya istiyorsun işte.. Ne ayaksın?

• quote:

quote:

quote:

he hemşo bende onu diyorum madem arkadasında var arkadasın gelsin ne alıp verecegimizi onla konusalım sana ne oluyo yani bu maydonozluk niye

Düz taban?
    quote:

ucret talebinde bulunmamanizi rica ediyorum.=AMA= SAHİPLENDİRENLERE veya sahiplendirmede yardımcı olanlara hediye maabında bi ihtiyacını karsılamayı borç bilirim (alet, giyim,araç,donanım Vs.)

Arkadaşlarım besliyor, bir arkadaşımda erkek, iki arkadaşımda dişi chowchow var. Yeni yavruları oldu, vermeleri için 500-750 gibi paralar teklif ediyorlar ancak vermiyorlar.
    Sahipleri çok seviyor bu köpekleri, sonraki ailelerinin de gayet iyi şartları karşılamasını istiyorlar.
    Ücretsiz verecekler arkadaşlarım yavruları, ve verdikleri kişileri de çok iyi tanıyorlar, gözleri arkada kalmayacak.
    Her türlü cevabın verilebileceği, bunu da engelleyemeyeceğin bir foruma konu açıyorsun, sonra da triplenme.

he hemşo bende onu diyorum işte madem arkadasında var o yazsın buraya ne alIp ne vereceğimizi onla konusalım sana ne oluyor yani bu mydonuzluk niye !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaNckasH -- 18 Kasım 2010; 3:04:59 >

• Bedavaya o cins köpeği kimse vermez sanırım, bol şans ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

he hemşo bende onu diyorum madem arkadasında var arkadasın gelsin ne alıp verecegimizi onla konusalım sana ne oluyo yani bu maydonozluk niye

Düz taban?
    quote:

he hemşo bende onu diyorum işte madem arkadasında var o yazsın buraya ne alIp ne vereceğimizi onla konusalım sana ne oluyor yani bu mydonuzluk niye !!

Ulan yardımcı olmaya çalışıyoruz, etrafımızda buna benzer durumlar var, vermez kimse diyoruz, maydonoz olmuş oluyoruz. Ara bul kendin.

• kangal al
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 22:20:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

kangal al

kangal eve girer mi hemsO :d
  •  Chow Chow (Çin AsLanı arıyorum) ???

Besliyorum ama bi kaç kere kolumu kopardı ama iyi çocuktur namızsız bana dostluğu bu hayvan yaşattı
  • tek çözüm çalmak piyasada 500 den aşağı bulman imkansız cins köpeği kimse vermez bana 250 ver ben sana çalıp yollarım
  • bulgar coban köpekleride cok güzel.
  • ÇOK kokuyor çin aslanları benden söylemesi kokuyla baş edemezsiniz evde beslenilmez bahçe lazım
  • sahil kum güneşe en uygun hayvan

golden dır hem piyasada çok olan bir tür..hemde çok sadık hareketli neşeli bir aile köpeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 18 Kasım 2010; 10:46:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

sahil kum güneşe en uygun hayvan

golden dır hem piyasada çok olan bir tür..hemde çok sadık hareketli neşeli bir aile köpeği

heh bunlarda pek tatLı :D ama bnm gönlüm chow chowdan yanaa :D

quote:

Orijinalden alıntı: durok

tek çözüm çalmak piyasada 500 den aşağı bulman imkansız cins köpeği kimse vermez bana 250 ver ben sana çalıp yollarım

olmaz öyle istemem..bn insanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaNckasH -- 18 Kasım 2010; 11:34:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

sahil kum güneşe en uygun hayvan

heh bunlarda pek tatLı :D ama bnm gönlüm chow chowdan yanaa :D

quote:

Orijinalden alıntı: durok

tek çözüm çalmak piyasada 500 den aşağı bulman imkansız cins köpeği kimse vermez bana 250 ver ben sana çalıp yollarım

olmaz öyle istemem..bn insanım

chow chowlar uyuz hayvanlar çok hareketli değiller.. o yüzden golden iyi bir tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 18 Kasım 2010; 11:38:15 >

• arkadaşlar olur olmadık yerde kangal al demeyin ya o hayvan geniş alanlarda ve serbest olarak yaşaması gerekiyo içgüdüsel olarak koyun vb hayvanlar olması gerekir yaşadığı yerde sokakta,bahçede veya herhangi bi mahallede yazık ediyolar köpeğe
  • Chow Chow..kendi başına buyruk bir ırktır,ailede sadece bir kişiyi dinler ve sadece ona itaat eder ama diğer bireylere karşıda saygılıdır,ama yine tekrar söylüyorum ailede sadece bir kişiye sadıktır ve ona bağlıdır..bu yüzden chow chow çoluk çocuk kalabalık aile için tercih edilmez..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.