Şimdi Ara

CHORD Carnival Silverscreen Speaker Cable (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
13.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertaçS

Benimki 8 günde ulaştı elime, gerçekten güzel bir kablo ve kesinlikle duyulabilir bir fark oluyor seste. Bende önceki inakustik kabloya göre daha tane tane ve keskin bir ses aldım, hatta şöyle tarif edeyim aynı parçayı daha yavaş dinliyormuş gibi hissettim.

Hayırlı olsun Sertaç

Demek 8 günde İstanbul'a geldi herhalde büyükşehir oluşundandır.Trabzon'a gelişi 5 günü geçmemişti olsun sonuçta memnun oldun önemli olanda bu.

Pazarteside Chordun HDMI sını sipariş ettim Cuma elimde olur herhangi bir fark görürsem paylaşırım...

Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.

edit: herhalde yerine herhangi yazıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 18 Ocak 2012; 20:57:49 >

• Teşekkürler Şefik Bey, evet memnunum kablodan. Philips kablodan inakustik e geçerken pek bir fark görememiştim ama bu sefer dediğim farklar oluştu. Fiyat olarak da uygun bir kablo zaten daha üst seviye bir kabloya da ihtiyaç olacağını sanmıyorum benim sistem de. Hdmi yorumları bekliyoruz
  • Wharfedale 9.6 için sıradan bir hifi kablosu kullanılırsa zaten çekilmez bir sahnesi var hiç çekilmez oluyor mesela ucuz metresi 3-5 tl'lik bakır kablolardan kullanılırsa bir de bir miktar kalın olurlarsa iyice sahne sönüyor üst frekanslar kayboluyor vs...Bunu defalarca denedik test ettik çeşit çeşit amfiyle 9.6 için çok doğru bir adım atmışsınız bu kabloları almakla bir nebze üst frekans ve üst orta frekans artık varlığını daha net hissettirecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

bu aralar ps3 forumlarına takılıyor

Sorma valla, sıstemımın keyfını cıkarıyorum. Aslında bu baslıga bı sure daha ozellıkle bakmak ıstemıyordum ama dayanamadımVırusu ne kadar gec uyandırırsam o kadar ıyı.
    Gercı pm ıle sorular gelıyor,yanıtlarken bıle ıcım gıdıyor ama ıste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Sorma valla, sıstemımın keyfını cıkarıyorum. Aslında bu baslıga bı sure daha ozellıkle bakmak ıstemıyordum ama dayanamadımVırusu ne kadar gec uyandırırsam o kadar ıyı.

hocam yorumlarından,sohbetinden eksik etme,özletme kendini ,ara sıra uğra

• ne olduki evsineması,hifi işine küslük mü söz konusu?
    eskilerden kim kaldıki, boş bırakmamak lazım forumu kanımca.
    Katılımlarınızın devamını getirin lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

hocam yorumlarından,sohbetinden eksik etme,özletme kendini ,ara sıra uğra

Bende özledim arkadaşlar sizleri ve başlığı.Ama malum virüs bende çok aktif.Sistemimi kullandırmayacak kadar zorluyor beni O yüzden biraz uzak durmak istedim ama yakın zamanda aktif şekilde geri dönmüş olurum

Zaten bu mesaj ve gelen özel mesajlara verdiğim yanıtlar bile beni çekiyor

@aticus, dostum küslük söz konusu olabilir mi? Diyorum ya işim ile alakasız sadece sabah.com.tr ve ps3 başlıı haricinde bir sayfa açmıyorum.Arada bir elim gidiyor ama diyorum dur...Yoksa sabahlar olmuyor Ama buralardayım kısa sürede aktif olacağım;)

• Selamlar,

Kablolarım bugün elime geçti.
    Sıra geldi Hop.lara bakalım hayırlısı

CHORD Carnival Silverscreen Speaker Cable

CHORD Carnival Silverscreen Speaker Cable

• Hayırlı Olsun Güzel Kablolar
  • Teşekkürler
  • Banana kayıp yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Banana kayıp yaratır mı?

Eğer çok tak çıkar yapıyorsanız kullanışlı birşey fakat eğer bir sefer bağlayıp bir daha çıkarmayacaksanız araya başka bir iletken sokmamak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Banana kayıp yaratır mı?

Eğer çok tak çıkar yapıyorsanız kullanışlı birşey fakat eğer bir sefer bağlayıp bir daha çıkarmayacaksanız araya başka bir iletken sokmamak en iyisi.

+1 Aynen Öyle
  • Sonlandirilmis ve kaliteli banana takili bir kablo da pek kayip olmaz saniyorum, ucu acik kablo ise 2-3 kez el degince her tel ayri ayri dokulup bükulmeye basliyor.
  • quote:

quote:

Banana kayıp yaratır mı?

mükemmel soru, sapasağlam cevap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xed

quote:

quote:

Banana kayıp yaratır mı?

mükemmel soru, sapasağlam cevap...

• ben de kablo değiştiricem canım çekti ama hangisi almak gerektiğini de bilmiyorum. açtım future shop'ı bin türlü kablo, bin türlü fiyat, uç vs... ses renklerini nasıl bilebilirim? incelemeleri bulurum sorun değil ama bunun fiziksel bir kuralı var mıdır? mesela gümüş kaplı bakır kablo tizleri güçlendirir filan gibisinden?
  • Arkadaşlar ilgilenen olursa 3 adet 2.5 metre boyunda, uçları chord banana ile sonlandırılmış CHORD Carnival Silverscreen Speaker kablolarımı satıyorum.

Aslında kablolarımdan çok memnunum o yüzden aynı marka üst model olan Chord Odyssey 2 Speaker Cable alacam

kablolar 2-3 aylıktır ve çok temizdirler,ilgili link

http://www.futureshop.co.uk/chord-carnival-silverscreen-speaker-cable-p-1133.html

merak edenler için buda alacağım ürün

http://www.futureshop.co.uk/chord-odyssey-2-speaker-cable-p-1127.html

• Kablo forumdan bir arkadaşımıza (isim belirtmeyi kendi isteğine bıraktım) satılmıştır.

Ben kablodan memnun kalmıştım umarım kendiside memnun kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 15 Şubat 2012; 11:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Kablo forumdan bir arkadaşımıza (isim belirtmeyi kendi isteğine bıraktım) satılmıştır.

Ben kablodan memnun kalmıştım umarım kendiside memnun kalır

Açıklamakta sorun yok.
    Kabloyu ben aldım.
    İlgisi için Asefik 'e teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.