Şimdi Ara

chopper & cruiser başlangıç tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arabamı satılıga çıkardım motora binmek istiyorum chopper tavsiyesi istiyorum ama daha cruiser ile arasındaki fark nedir onu bile araştırmadım eskiden supersport severdim ama başlangıç için süpersport iyi değil çünkü sesi ybr sesi gibi chopperlerin en azından boştayken kendi ailesine özel olan sesi var yani chopperlerin derken 100-250 luklerin öyle, daha üstüde başlangıç için iyi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

Merhabalar arabamı satılıga çıkardım motora binmek istiyorum chopper tavsiyesi istiyorum ama daha cruiser ile arasındaki fark nedir onu bile araştırmadım eskiden supersport severdim ama başlangıç için süpersport iyi değil çünkü sesi ybr sesi gibi chopperlerin en azından boştayken kendi ailesine özel olan sesi var yani chopperlerin derken 100-250 luklerin öyle, daha üstüde başlangıç için iyi değil

Merhabalar

Cruiser olarak hyosung gv250 bakabilirsiniz. Cok sevilen ve tutulan bir modeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Merhabalar arabamı satılıga çıkardım motora binmek istiyorum chopper tavsiyesi istiyorum ama daha cruiser ile arasındaki fark nedir onu bile araştırmadım eskiden supersport severdim ama başlangıç için süpersport iyi değil çünkü sesi ybr sesi gibi chopperlerin en azından boştayken kendi ailesine özel olan sesi var yani chopperlerin derken 100-250 luklerin öyle, daha üstüde başlangıç için iyi değil

Merhabalar

Cruiser olarak hyosung gv250 bakabilirsiniz. Cok sevilen ve tutulan bir modeldir.

evet baktım onlarda hepsi gibi zaten 150-250 lik chopperler hepsi birbirine benziyor hemen hemen dragstar gibi farklı bişey yok, sahibinden.com dan bakıyordum bi keeway süperlight 150 farklı gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Sporster 883 tarzi baslangic modelleri var mi? Yada Harley Davidson Fatboy sekilde olanlar?

başlangıçlarda fazla şekil cruiser yok sanırım
  • quote:

Sporster 883 tarzi baslangic modelleri var mi? Yada Harley Davidson Fatboy sekilde olanlar?

araştırdıgıma göre;
    regal raptor, borelli redow, ve keeway markaları diğerlerinden biraz daha iyi
    araştırmaya devam
  • quote:

quote:

başlangıçlarda fazla şekil cruiser yok sanırım

hyosung gv250 bana cok buyuk gibi geldi yani o tip cruiserlar bana oyle geliyor. Sizin zevkiniz baskadir tabi ama baslangic icin Sporster gibi birsey olursa SS motor sevdamdan vazgecebilirim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.