Şimdi Ara

Cho'gath

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normalde hiç kafaya takmam ama cho'gath ile pek iyi oynayamıyorum. Ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Q'yu koşu yoluna at adamın
  • O değil. Skil olayı tamam. Item dizilisi, oynama stili falan

• quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Arkadaşlar normalde hiç kafaya takmam ama cho'gath ile pek iyi oynayamıyorum. Ne önerirsiniz ?

Ben genelde jungle oynuyorum.İlk olarak yeni jungle itemi.Onu buz eldiven gibi birşey var hp veriyo mavi onu alırım.Rylai , Warmog , Frozen Heart , Banshee falan.
  • Solo top için. Jungle için shaco nocturne daha viable geliyor bana

• Ne yaparsam yapayım cho ile iyi bir hasar verecek kişiler yoksa takımda oyunu taşıyomıyorsun.Ne kadar ortaya atılsam rakip adc saldırsam bile takım kötü ise yapacak bir şey olmuyor.Tr de oynadığım için üst koridorda 2 vs 1 yapmak zorunda kalırsam ilk seçtiğim şampiyonlardan biri.Koridorda çok uzun süre kalr karşına elise gelirse zorlanabilirsin.
  • Top oynuyorsan eğer zaten sustain kaynaklı bir herodur. İlk önce Q veya E geliştir rakibine göre, skiller çok fazla mana harcadığından sürekli skill kullanma farmına dikkat etmen lazım pasiften dolayı. Eğer iki skill birden kullanacaksan kullandıktan sonra farm yapıp manayı doldurman lazım. Cho daha çok farm yapmayı bloklayan ve kolay kolay harass yapamayacağın bir hero. Yani rahatça farm yapabilir ve rakibi rahatsız edersin ultisiz adamı kolay öldüremezsin zaten ultini stacklemek için dolduracaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ultiyi minyonlara atarak pasifi kullan

• Ultiyi zaten minyonlara atiyorum

• Toplane'de oynuyorsan , E skilli ile başla, oyunu biraz geride kabul et. senin kârlı çıkabileceğin tradelere gir. E skillini fulle ardıdan W. Oyuna Flask + pot + ward ile başlayabilirsin. İlk itemin RoA olmalı. Ardından alacağın itemi rakibe göre seç, ben genelde Frozen Heart çıkıyorum. Buildlere bak sitelerden.
  • pasifinin tam olarak ne olduğunu söyleyebilecek olan? ünite öldürdükçe mana ve hp verdiğini biliyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

pasifinin tam olarak ne olduğunu söyleyebilecek olan? ünite öldürdükçe mana ve hp verdiğini biliyorum sadece.

evet aynen öyle

•  Cho'gath

6. eşyaya kalmadan oyun biter ama bitmezse de duruma göre guardian angel iyi gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 9 Şubat 2013; 0:37:52 >
  • ayakkabıyı karşıya göre çık bence
    roa
    warmog
    frozan heart
    randuin
    son olarakta rabadon çıkarsan baya saglam damage vurabilirsin yada rylai çıkabilirsin sen bilirsin ama rabadonu öneririm zaten heart+randuin+warmog+roa ile baya tanky oluyosun takım salak degilse ölmezsin damage olarakta katkın olur iyi olur
  • Öncelikle karşımdakine göre başlıyorum ben, ki genelde ilk frozen gauntlet çıkıyorum,sonra abyssal scepter, rylai,randuin,rabadon oluyor.
    Bayağıdır şu buildi kullanıyorum ama : Frozen gauntlet>ninja tabi>abyssal>zhonya>Athene>randuin/warmog
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Cho'gath

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Cho'gath

Bune abi ağır fail.
    Magic Resist bot,Rod Of age's,Şu athena kadahimi ne vardı o,Frozen Hearth,RunicBulwark,Warmog.
    İlk w git sonra q sonra e gidersin jungle isen e tabikide. Ultını hep stackle cdsi düşük verdiği hp değeri inanılmaz birşey manaya dikkat et.

• quote:

pasifinin tam olarak ne olduğunu söyleyebilecek olan? ünite öldürdükçe mana ve hp verdiğini biliyorum sadece.

Aynen levele göre sustain veriyor.
  • quote:

o kadar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

o kadar zaten

tamam da mesela şey diyorlar her 5 minion öldürdüğünde bir rapture at vs vs (bunu kafadan attım ama bu tarz şeyler.)

bunların anlamı ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 9 Şubat 2013; 15:42:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.