Şimdi Ara

cho gath

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplane cho gath oynamaya karar verdim lanede ne kadar ezsemde tflerde benden daha çok tank ve daha çok damagei vardı(renektondum) şimdi chogathin olayı nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lanede tradelik bir durum yokken ultim geldiğinde direk büyük minyona mı atmalıyım onun dışında ultiyi ormandaki moblara ya da drake baron falan atmalımıyım yardımcı olur musunuz?

• Bildiğim onu buffladılar eğer minyon yersen süresi kısalıyor ultinin adamı alabilecek gibiysen ultini minyona harcama eğer eziliyorsan ve kule altı farm yapıyorsan rahat rahat kullanabilirsin zaten cdr kasacaksan hiç ihtiyacın olmaz az bi bekleme süresi oluyor çünkü olmadı ultin yokken tradeye girmeye çalışırsa az önüne q at q na doğru kaç ama ayakkabını erken bitirmen gerek oda var
  • Pasifle laneye tutunmak oyuna cc ve tanklık katmak bu kadar.Ulti true damage olduğu için adcni kitlemeye çalışan tanklara atabilirsin maokai gibi .Tabi daha yakın ve iyi hedef varsa ona at.Onun dışında karşı adcyi yakalamak yerine kendi adcni korumalısın .Tek kassanda oyunu taşıyamazsın.
  • Chogath her zaman alinmiyor takim kompozisyonu onemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renekten early si iyi. sen early e kanıp late de hayal kırıklıklığına uğrayabilirsin. chogath tank kassada yüksek dmg atabilir. zaten ultisi true vuruyor. bide tank kasınca ölmüyor da.
  • roa buzdoğan falan kasmıştı şu silence atan skili bile çeyrek vuruyordu benim merak ettiğim ultiyle kestiğim minyonun boyutu önemlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman karsıma cho gelse eziliyorum ban cho
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nub06

roa buzdoğan falan kasmıştı şu silence atan skili bile çeyrek vuruyordu benim merak ettiğim ultiyle kestiğim minyonun boyutu önemlimi

Neye attığın önemli değil,bir an önce 6 stack e ulaşmaya bak.Pasifinden gelen sustain sayesinde lanede gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.