Şimdi Ara

CHMOD nedir?nasıl değiştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone browserda chmod diye bir şey bulmadım.nereden ve nasıl değiştiriliyor chmod?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 15 Ağustos 2008; 9:47:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Ağustos 2008; 9:50:13 >

Orjinalden alıntı: PHI

cuteftp programı ile cihaza bağlanırsanız istediğiniz klasöre sağ tıklayıp chmod ayarlarını bulabilir ve değiştirebilirsiniz.
    en azından cuteftp ile web siteleri için böyle oluyor. iphone için de farklı değildir.

iphone'u camera olarak görüyor.sadece resimleri gösteriyor.

• Ssh ile baglanabiliyorsan veya telefonda terminal kuruluysa komut satirindan

chmod 755 /Applications/Oyun.app/Oyun

gibi kullanabilirsin.

CuteFTP'den emin degilim fakat bazi FTP programlari belli bir klasorden ykariya direk olarak cikamayabiliyor. Eger dosya yolunun elle girilebilecegi bir yer varsa oraya /Applications falan yazarak istedigin klasore gecebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GomerciN

Ssh ile baglanabiliyorsan veya telefonda terminal kuruluysa komut satirindan

chmod 755 /Applications/Oyun.app/Oyun

gibi kullanabilirsin.

CuteFTP'den emin degilim fakat bazi FTP programlari belli bir klasorden ykariya direk olarak cikamayabiliyor. Eger dosya yolunun elle girilebilecegi bir yer varsa oraya /Applications falan yazarak istedigin klasore gecebilirsin

terminal kurulu değil ve ssh ile bağlanmayı bilmiyorum.WinSPC programını yükledim belki kullanırım diye.çözülecek gibi değil.cuteftp programını yükledim.SSH on yaptım(bir işe yarar belki diye düşündüm).iphone içindeki resimleri görüyorum sadece,dosyaları göremiyorum.ya bu kadar zormu CHMOD değerini değiştirmek.pcsuit ile değiştirilebirmi?

• pcsuite ile yapilabilir, winscp ile daha da guzel yapilir. winscp ile baglanip istedigin dosyaya sag tikla, "properties"i sec, kutularin secimlerini degistirerek veya 755 mi 777 mi ne yapacaksan artik, o sayiyi cikan kutuya yazarak izinleri degistirebilirsin.

1.1.4'teysen ve yine sadece fotograflarin oldugu klasorleri gorursen zibri's ibrickr fix gibi bir sey olacak installer'da, onu kurman gerekiyor demektir. degilse yalnizca belli bir klasoru gormek gibi bir sorunla karsilasmaman lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GomerciN

pcsuite ile yapilabilir, winscp ile daha da guzel yapilir. winscp ile baglanip istedigin dosyaya sag tikla, "properties"i sec, kutularin secimlerini degistirerek veya 755 mi 777 mi ne yapacaksan artik, o sayiyi cikan kutuya yazarak izinleri degistirebilirsin.

1.1.4'teysen ve yine sadece fotograflarin oldugu klasorleri gorursen zibri's ibrickr fix gibi bir sey olacak installer'da, onu kurman gerekiyor demektir. degilse yalnizca belli bir klasoru gormek gibi bir sorunla karsilasmaman lazim

herkese yardımları için teşekkürler.başardım.winscp ile değiştirdim kodları.bu arada winscp ile bağlanmak hiçde zor değilmiş.
    dostum bir sorum daha var.kurduğum programın başlaması için ikon yok.ikon nasıl çıkartılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 15 Ağustos 2008; 13:15:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snek1
    herkese yardımları için teşekkürler.başardım.winscp ile değiştirdim kodları.bu arada winscp ile bağlanmak hiçde zor değilmiş.
    dostum bir sorum daha var.kurduğum programın başlaması için ikon yok.ikon nasıl çıkartılıyor?

springboard'ı yeniden başlatman lazım. Bossprefs kurduysan onda aşağıda "Power" diye bir simge olması lazım, ona basınca çıkan menüden "Fast Respring" veya "Respring and Lock" tuşlarından birisine basabilirsin. Bu veya benzeri bir program yoksa telefonu kapatıp yeniden açabilirsin, simgeler görünür hale gelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.