Şimdi Ara

chm uzantılı programı çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chm uzantılı bir program indirdim internetten ancak çalıştıramadım.Ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler...

• chm uzantisi yanlis hatirlamiyosam windowsda help dosyalarinin uzantisi. windowsun kendisinin dosyayi tanimasi lazim normalde. cift tiklayinca acilmasi lazim yani.
  • Zannedersem çözdüm dostum. Xp açmamasına rağmen me açtı . Zannedersem Winzip programını yüklersem sorun çözülecek.Şimdi deneyeceğim.İlgine Teşekkürler..
  • dostum mk2kill haklısın chm uzantılı dosyalar help dosyalarının uzantısı ancak xp de help dosyaları hh uzantılı olduğu için açmamıştı şu an hallettim.Kısacası 98 ve me'de help dosyalarının uzantısı chm; xp de ise hh
    Verdiğin bilgilerden yola çıkarak çözdüm teşekkürler mk2kill
  • rica ederim[^]
  • Ben de hp laptop nx6110 home edition kullanıyorum ve bende de .chm uzantılı dosyalar açılmıyor. Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyoruım?
  • direk basınca açılmıyorsa ne gibi bi hata veriyor onu sölersen daha iyi yardımcı oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direk hangi programla açacağını soruyorsa öncelikle ne dosyası olduğunu öğrenin.
  • Dosya Çeşidi: Kitap

Genel İçerik: Yazı, resim, link

Kopya Koruması: Yok

Resmi Websitesi:http://msdn.microsoft.com/library

Kullanılan Program: Microsoft HTML Help

CHM (compiled HTML) dosyaları genelde Windows Programları için yardım dosyaları üretmekte kullanılırdı.ama son birkaç yılda e-book dağıtımı konusunda da popülerliği arttı. CHM dosyalarında arama yapılabilir, sıkıştırılabilir ve konulara ayrılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |LeGenD| -- 23 Ocak 2007; 16:08:46 >
  • İlave bilgi:

.chm uzantılı dosya oluşturmak için ABEE CHMMaker programını kullabailirsiniz...

http://abeetech.com/
  • .chm dosyalarını açmak istediğimde uyarı vermiyor ki.Aşağıda resimlerle anlatmaya çalışayım;

1.resimde .chm uzantılı dosya var.
    2.resimde çift tıkladığımda notepad ile açmaya çalışıyor.(Tanımadığı dosya türlerinde bunu yapar.)
    3.resimde de sağ tıklayıp open dediğimde
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettinsahin -- 24 Ocak 2007; 9:15:04 >

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
  • Anladigim kadari ile benimkinde sorun var. Ben de chm2pdf yaparak dosyalara bakiyorum.
  • söylenecek söz kalmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.