Şimdi Ara

Chivalry mi Cs go mu almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yakın zamanda oyun almayı düşünüyorum iki oyun arasında kaldım(Chivalry ve CS GO).Chivalry yi düşünüyordum fakat takip ettiğim bir oyun kanalında twitchte canlı yayındayken "Bu oyun optimizasyon olarak çöp işlemciyi çok yoruyor "demişti.Oynayan arkadaşlar varsa bunun doğru olup olmadığını ve son olarak hangi oyunu almamı tavsiye ettiğini gerekçesiyle söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
    İşlemci:Intel Pentium Dual Core E2180 2.0 Ghz
    Ram:4(Kullanılabilir 3.1 GB)
    Ekran Kartı:Asus (Amd) Radeon HD 6570 DDR3 1 GB

• CS GO al derim. Chivalry'den elbet sıkılabilirsin. CS GO'da takım arkadaşların olursa daha çok sarabilir.
  • Çok teşekkür ederim son olarak CS GO yu düşünmeye başladım açıkçası ama bi yandan da Chivalry'yi unutacak sebep arıyorum bu sebep(kötü optimizasyon) doğruysa direk alıcam CS GO yu.DH de de oynayan var baya galiba steam grubu felan varsa ona da katılıp oynarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Çok teşekkür ederim son olarak CS GO yu düşünmeye başladım açıkçası ama bi yandan da Chivalry'yi unutacak sebep arıyorum bu sebep(kötü optimizasyon) doğruysa direk alıcam CS GO yu.DH de de oynayan var baya galiba steam grubu felan varsa ona da katılıp oynarım :)

Arkadaşın varsa kesinlikle CS:GO.. Düşük sistemlerde bile rahat çalışan bir oyun CS:GO
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Tamam çok teşekkürler tek başıma alıcam ama Türk serverları varmış orda takılırım
  • quote:

Tamam çok teşekkürler tek başıma alıcam ama Türk serverları varmış orda takılırım

İlk Rus ve sanırım Almandı emin değilim serverlarda takıl. Sinirlenmez ve sürekli ölmeyi önemsemezsen 1-2 haftaya Türk serverlarına girdiğinde bizim Türk gençlerini ağlatırsın
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkürler.Ruslar meşhur zaten adamı oyundan soğuturlar 3-4 Rage Quit atıp kendime gelirim antreman yapıyım derken Türk serverlarında takılırız.Bu arada Türk serverı ve Türk oyuncular ne yoğunlukta? Çok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tavsiyen için teşekkürler.Ruslar meşhur zaten adamı oyundan soğuturlar 3-4 Rage Quit atıp kendime gelirim antreman yapıyım derken Türk serverlarında takılırız.Bu arada Türk serverı ve Türk oyuncular ne yoğunlukta? Çok mu

4 aydır oynamıyorum ama genelde kalabalık oluyordu. Hele ki geceleri..
    Server srounu yaşamazsın rahat ol yani.. Türkler her yerde ve azınlık sayılmazlar hele ki konu CS ise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.