Şimdi Ara

Chitin Shield reduce ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arayanbulur

quote:

Orjinalden alıntı: dieforyou1

quote:

Orjinalden alıntı: TheFatalDeath

quote:

Orjinalden alıntı: Genç FB 33

Cypherda pazarda görmüştüm.

Senin gördüğün ss dir

Cs lerin +0 ında 50 sd var.
    Sanırm +8 indede öledir. Bilmiyorum.

Reduce bastıktan sonra str e bir stat verip kullanabiliyorsun diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin.

şükür sonunda güzel bir cevap,birde +0 alıp reduce basarsam yanarmı bu meret :) çok şekilli bir işe yaramazda zararıda olmaz almayı deniycem bakalım aksam birileri beramusta bagrıyodu,biriside +6 sına item istedi bende bulunanlardan 250 gb ye yakın ediyo istediği item güzel fiyat sanırım.

oha 250 gb guzel fiyat kardes 250 gb 2 trilyon 500 milyar yapıyo 25 gb dedin herhal

bismillah o nasıl hesap hocana selamlarımı ilet sen :)

BERAMUS
    LATHES

• genel olarak konusun

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetXx

neitemin var +6 cs ye verecek kadar degerli en az 60gb

60 gb ye nereye alıyosunda yahu ben ne sordum sen olayı nereye getirdin yokmu bilen birileri yahu ?

150 250 Gb ARası

Bundan 4-5 ay önce millet +5 iron necklerle dolaşırken normaL.

Ama şu sıralar gördüğünü iddaa ediyorsan , derim.
  • Yani anlamadım bu rogueler neden chitin shield takar??? Rogueler çift el daggerla savaşır cs ve dagger ile değil..Priest misiniz ki cs takıyorsunuz?? Bence o csye verecğin para ile charına çok daha güzel şeyler alırsın mesela iron belt veya iron necklace yada takılarının +larını yükseltebilirsin..
    Beni dinlemeni tavsiye ederim..CSyi aldığında kaç kere czde kullanacaksın ki?? Bence hiç..Adam keserken cs ile mi dalacaksın??Tabiki hayır.. YAda sen bu cs yi ne yapmak için alıyorsun bi söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 15 Aralık 2006; 19:14:36 >

• quote:

hahahahaha hiç gülüceğim yoktu vallahi .. cs 60 gb demek hea .. vay bea

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

+ 0 Ss,Cs gibi kalkanlar reducelidir.

Roguelerde kullanabilir.

evet +0 ı 51 Str ister upgrade kilidi açtıktan sonra 71 str ister bunu reduceleyemezsiniz!

Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM

quote:

hahahahaha hiç gülüceğim yoktu vallahi .. cs 60 gb demek hea .. vay bea

cs 60 gb mi nerde hemen alıyım

quote:

60 gb ye nereye alıyosunda yahu ben ne sordum sen olayı nereye getirdin yokmu bilen birileri yahu ?

3 +8 raptor 1 +8 ii 1 holy animor +8 1 adet +8 md 1 adet rom 1 adet +8 impact ve 21gb Para ya LoL BB yazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

quote:

quote:

3 +8 raptor 1 +8 ii 1 holy animor +8 1 adet +8 md 1 adet rom 1 adet +8 impact ve 21gb Para ya LoL BB yazdı

hangi server orası beramussa 2 tane +8 raptor a alırsın çok rahat veya cs satan adam malmış o kadar iteme vermemekle mallık yapmış resmen

• quote:

Orjinalden alıntı: arayanbulur

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheFatalDeath

quote:

Orjinalden alıntı: Genç FB 33

Cypherda pazarda görmüştüm.

Senin gördüğün ss dir

Cs lerin +0 ında 50 sd var.
    Sanırm +8 indede öledir. Bilmiyorum.

Reduce bastıktan sonra str e bir stat verip kullanabiliyorsun diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin.

şükür sonunda güzel bir cevap,birde +0 alıp reduce basarsam yanarmı bu meret :) çok şekilli bir işe yaramazda zararıda olmaz almayı deniycem bakalım aksam birileri beramusta bagrıyodu,biriside +6 sına item istedi bende bulunanlardan 250 gb ye yakın ediyo istediği item güzel fiyat sanırım.

oha 250 gb guzel fiyat kardes 250 gb 2 trilyon 500 milyar yapıyo 25 gb dedin herhal

25 gb olsa almak isteyene yetecek kadar cs bulamazsın
    şahsen ben bi 5-10 tane alırdım

• chitin sheild o kadar kolay elde edilebilecek bi item değil ve bundan bir onceki sürümün açık ara farkla en değerli ve en zor bulunan itemi, eskiden lesathdan çıkıyordu fakat artık çıkmadığını söylüyorlar yani değeri daha da arttı ,ama ben şu anda cs (chitin sheild) den daha değerli bir item bilmiyorum belki rof olabilir ama sanmam dediğim gibi şu anda cs düşürmek isteyenler felanko yada isilion kesecekler kesmesi çok kolay canınızı sıkmayın^^
  • ares de +0 cs bir ara a3de 1 coinden marketdeydi ama herkes anlamistir adam letterla yollamisti hmn a3u bir gorceksiniz a1den kalabalikti a1deki herkes a3e gelmisti bende a1e gecmistim ardreamde kimse yoktu shuala kesmistim ss cikmisti

Abazalık içten gelen bi merak unsurudur, sapıklık ise tam tersidir.

BigDeath in Ares Ardream
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Hastasıyım o CS nin
    MSI GT70-670TR Dragon Edition
  • +0 Reduced Chitin Shield 51 Str istiyor yani her karakter kullanabilir. Alacaksan zaten bir rogueden falan alırsın reduced olarak satın al o itemi anvile sokma. Ayrıca CS nin +0+7+8'i makbuldür. +7 +8 denemiceksen +0 kalmalı. Diğer taraftan ap ne güveniyorsan +8 shard kullanıyorsan yani extreme bir charın varsa kullan. Zaten piyasa değeri +0 CS'nin 300$. Oyun parası ile nakit biçimde bulamazsın. Epey bir item ile takas edebilirsin ancak. Dupe dönemi olduğu için nakit paraya kimse satmaz. Çünkü şu an ki paranın değeri ile 100GB yi bile aşabilir fiyatı. Normal piyasa değeri en az 60GB dir. Rogue için anti warrior ve anti BP shield denebilir. O elindeyken sadece pot içsen bile bir warrior tek başına kolayca yıkamaz şayet 70+ lvl de ve spear defence armorlarında varsa.
    Çeşitli + değerlerinde CS
    +0 CS Ancak bunu buldum
    +8 CS
    +10 CS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 16 Aralık 2006; 5:23:16 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

+0 Reduced Chitin Shield 51 Str istiyor yani her karakter kullanabilir. Alacaksan zaten bir rogueden falan alırsın reduced olarak satın al o itemi anvile sokma. Ayrıca CS nin +0+7+8'i makbuldür. +7 +8 denemiceksen +0 kalmalı. Diğer taraftan ap ne güveniyorsan +8 shard kullanıyorsan yani extreme bir charın varsa kullan. Zaten piyasa değeri +0 CS'nin 300$. Oyun parası ile nakit biçimde bulamazsın. Epey bir item ile takas edebilirsin ancak. Dupe dönemi olduğu için nakit paraya kimse satmaz. Çünkü şu an ki paranın değeri ile 100GB yi bile aşabilir fiyatı. Normal piyasa değeri en az 60GB dir. Rogue için anti warrior ve anti BP shield denebilir. O elindeyken sadece pot içsen bile bir warrior tek başına kolayca yıkamaz şayet 70+ lvl de ve spear defence armorlarında varsa.
    Çeşitli + değerlerinde CS
    +0 CS Ancak bunu buldum
    +8 CS
    +10 CS

tesekkur ederim cok acıklayıcı olmuş,peki arkadaşlar sizce Cs +0 İçin +2 dual favorin +8 shard +8 dv nasıl bir takasdır ? verdiklerimde boru değil bu arada :) 400 gb civarı ediyor sanırım daha teklif götürmedimde elemanla bugun konusucaz..

BERAMUS
    LATHES

• yerınde olsam onu satar ustumu yapardımm chıtın shell zaten bı gorunusu var o kadar ozelııgıde yok bana gore
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.