Şimdi Ara

Chiptuning Mi RaceChip Modül Mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracıma chip düşünüyorum fakat uzun vadede ne gibi sonuçlar çıkaracağı belirsiz.Hadi bende 2 sene sorun çıkarmadı,ama chipten dolayı yeni sahibinede sorun açmasını istemem.Uzun süredir git gel yaşıyorum bu konuda.

Bu modül fiyatı chiptuning'ten daha uygun var direk söküp takabiliyoruz.Sizce hangisi daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler.

http://www.racechip.com.tr/magaza/index.php?route=product/product&product_id?test5&h=Renault&b=Megane+%28III%29&m=1.5+dCi+eco2&x=1461&y=81&z=240&t=RaceChip&product_id=2

• Aynı motor aynı ünite hatta aynı şanzıman oranlarına sahibiz neredeyse . :) 40 bine dayanmama az kaldı chip tunning ile :) Bırak aracını Megachips ellerine onlar ayar verir. Bırak modülü box'u felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Aynı motor aynı ünite hatta aynı şanzıman oranlarına sahibiz neredeyse . :) 40 bine dayanmama az kaldı chip tunning ile :) Bırak aracını Megachips ellerine onlar ayar verir. Bırak modülü box'u felan

+500 tl bence fazla 20 beygir için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

Aynı motor aynı ünite hatta aynı şanzıman oranlarına sahibiz neredeyse . :) 40 bine dayanmama az kaldı chip tunning ile :) Bırak aracını Megachips ellerine onlar ayar verir. Bırak modülü box'u felan

bence gayet ucuz. 20 PS gibi bir sınırlama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

135Hp rahat yakalanıyormuş.
  • Ben modul derim. Cikarabilirsin, istediginde satabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde işte 15 yada 20 beygir ben de megane 3 sahibiyim 1.5 EDC . edc olması sıkıntı yaratır diye yaptırmıyorm fakat hafif yazılımlar 140 oluyor heralde max 20 beygir içinde bilemiyorum +500lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo lpg ye uyumlu mudur.
    9 yıl önce açıldı
    Nissan LPG'ye uyumlu mudur?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Modüllerde bir sürü pod var hocam uğraşıp durursun. chiptuning ise aracına en uygun olan yazılımı yüklüyor.
    Ben recechip i denemiştim yazılımdan önce satan arkadaş bir sürü ayar denedi ama olmadı motordan şakır şukur sesler geldi bende kullanmadım. Aracını satacağın zaman stock hale çevirtip öyle satarsın sende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.