Şimdi Ara

Chipset tamiri kesin çözüm olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptobum ısınınca ekran çizgi çizgi oluyor karınca şeklinde chipset arızasıymış.Yapılır dedi fanın değişmesi gerekiyormuş birde açıkken şarj tutmuyor bazen.Lcd paneli tutan yeri teknik servis kırmış lehimlemiş şimdi tekrar kırık vaziyette bugün tamirci gösterdi bana hepsinden bugün haberim oldu zaten garantisi bitmişti.Hepsine 300-320 lira fiyat verdi.Tamam ben bu parayı vereyim vereyim de garanti olacak mı benim için bu iş.
    Tamir mi etsem?Yeni anakart mı alsam yeni pc mi alsam oyun oynayan biriyim ben.

• Hocam tam emin olmamakla birlikte chipset tamirleri malesef sağlıklı olmuyormuş ve en fazla 6 ay garanti verebiliyorlarmış 6aydan sonrası allah kerim ya yine bozulur ya da yıllarca sorunsuz kullanırsınız tamamen şans işi diyorlar.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    İşte bende böyle duyumlar aldım ne yapsam diye düşünüyorum şimdi.Şu an laptop açık ısınınca gidiyor.Pek kasmıyorum yoksa gene gidecek.
  • Hocam tamamen sizin seçimiminize kalmış birşey bütçe düşük ise tamir yoluna gidin bütçe ayırabilir seniz yenisini alın.Yenisini seçerkende yeni anakart mı yeni pc mi onuda siz belirleyeceksiniz şuan ki pcniz size yetiyorsa diğer özellikler bakımından anakartı değiştirin zaten eskimişti beklentilerimi karşılamıyordu dersenizde yeni bir pc lazım size.
  • dota 2 oynuyorum zaten bu da yetiyor şimdilik dolar zaten fırladı tutupda yeni pc almak pek mantıklı değil zaten şu an 3000 tl param var 3000 tl lik bir pc alabilirim.Açıkcası o parayı de vermek istemiyorum.Anakart değişse 400 tl de se değiştiricem zaten forumda gördüm gnd pc diyor bir oraya gidicem gidicem de bugün izinli günümdü onu da yaktım geçen hafta da başka bi tamirciye vermiştim ondan sonra zaten bu hatayı verdi.Bende aldım adamdan geldim.Yarın iş çıkışı direk kadıkoy e gıdeyım yapacak bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.