Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Arçelik'i arayacak arkadaşlar vardı. Hiç birinde Chippin geçmiyor mu şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar, arkadaş ekleme konusunda gelen herkese yardımcı olmaya çalışacağım ama şu anda işteyim, ancak akşam 19:00 dan sonra yardımcı olabilirim. Ama elimden geldiğince hepinize yardımcı olmaya çalışacağım, toplamda 100 den fazla hesap oldu eklenecek, her hesap min 30 sn sürüyor.

Ipad'i olanlar da Chippin kurabiliyor bu arada. Chippin diye aratın, ilk aramada bulamaz, sonuç sayfasında Sadece Ipad olan seçeneği Sadece Iphone olarak değiştirip yeniden aratın, bu sefer bulacaktır, kurup çalıştırın. Arkadaş ekleme kısmında numarayı yazıp bekleyin, ekranda hiçbir şey olmasa bile 30-35 sn sonra bulup ekranda gösteriyor.
  • MH yi arayıp soran oldu mu hiç. Geçtiğimiz pazar yapılan üyeliklerden yükleme neden yapılmadığına dair. Pazar günkülerden 6-7 eksiğim var benim bildirim gelip yüklenmeyen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asilkan20 A kullanıcısına yanıt
    Chippine yeni üye olan arçelik bayilerinden 4 tanesini aradım. 2 si için ilgili arkadaş yok, ben de bilmiyorum yanıtını aldım.

Diğer biri bilmiyormuş o ne dedi

Sonuncusu ise evet kullanabilirsiniz dedi. ben de dedim mesala 1000 chippinim var sizden telefon alabilir miyim dedim. Evet olur dedi. Pek dedim şehir dışındayım gönderir misiniz dedim olmaz dedi.

şimdilik yanıt bu. bu sonuncu konuşmamı yaptığım bayiyle yüzyüze konuşmak isteyenler pm den söyleyim hangisi olduğunu. Konuşssunlar.

Ama şunu söyleyim çoğu chippinden bihaber konuşuyor .
  • Bende pazar gününü bekliyorum varmı arıyan soran
  • Arkadaşlar mt yi arasın birisi ya pazar günü chippinleri için. 12 tane eksiğim var

• pazar günü 20 TL'leri yüklenmedi. sabah bildirim gelmiş. Onuda gece veya yarın yüklerler herhalde.

chippin uygulamasındaki 123 tl olan puma saati sipariş vereceğim. Direk oradan ödeme yapamıyor muyuz? Moda saat levent şubesini mi aramam gerekli? saat sipariş verenler olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 5 Aralık 2016; 15:26:34 >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma arkadaşım en kolay ve sağlam yol telefonla mağazayı arayıp yaptırmak. Çok yardımcı ve ilgili davranıyorlar. Fiyatları da bence piyasa ile aynı. Kargo da ücretsiz geliyor. Adamlar o kadar sağlamcı ki gönderdikleri kargoyu görünce anlarsın :):
  • androiddeki arkadaş ekleme sorunu için mhyi aradım haberleri dahi yokmuş hemen bildiriyorum düzeltilicektir dedi. Bilginize arkadaşlar
  • DansastasTR kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı sadece Android'de ama, IOS ta normal. Belirtseydin keşke, olanı da bozmasınlar çünkü.
  • Ios calismiyor suan 5s bulup denedik yine olmadi

• lordgnr kullanıcısına yanıt
    1 st önce birçok hesap ekledim, sorun yoktu. Yeni mi başladı yoksa hiç mi olmadı? IOS ta biraz garip işliyor çünkü arama sistemi. Numara yazıp aratıyorsun, birkaç saniye dönüyor sonra duruyor bulamamış gibi bekliyor ama beklemeye devam et, en az 1 dk bekle aşağıda çıkıyor mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Davet puanları yatan arkadaşların hepsi smsmi göndertti hiç mail ile davet eden olmadı mı

Ben SMS DE Atmadım Mailde Atmadım. Sadece SMS si Seçip SMS Ekranında Geri Geldim. Daveti İlettik Uyarısı Geldi. Puanlarda Geldi.Kişiyi Üye de Yapınca 1 Kişiden 30 Chippin Oldu...
  • Bi kampanya daha çıkarmı 1000 chippin olduk satsammı 7 plus mu kassam bilemedim daha iki ay var referans ve üyelik hediyesi yine birleşir 30 olursa şansım vat

Ayrıca bu iki kampanya birleşmez tecrübeyle sabittir diyenleri dinlemediğim için memnunum başkalarıda referansla uğraşmadı bu yüzden 10ar liralardan oldular

• haftasonu yuklenmeyen puanlar için varmı bir gelişme ??
  • Arkadaşlar iPhone 5s için sipariş hatası aldım 2 kez sonrasında sipariş oluşmadı. Oysaki 1331 Chippin 102 TL de karttan almış. Chip bakiyem yetiyordu. Sizce ne yapmalıyım?

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    hocam abartısız ekran kapanmadan 5 dk bekledim olmadı
  • ARÇELİK KONUSUNDA;

Daha önce belirttiğim gibi Arçelik'de Chippin puanları harcanmıyor.
    3 kez denedik ve durum aynı.

TANI firmasından bir yetkiliyi arayıp sordu ve yetkili de teyit etti.
    Ayrıca Arçelik bayisinin kullandığı porgram ekranında Chippin kullan gibi bir seçenek yok birlikte inceledik.

Sadece Chippin No verilerek yapılan alışverişten Chippin kazanılıyor.

Ve Arçelik alışverişinde size ödeme onayı gönderildiğinde de sadece Masterpass seçenği çıkıyor, Chippin bakiyeniz görüntülenmiyor.

Buna rağmen aradığınızda Chippin geçiyor diyen yer ya bilmiyordur yada amacı müşteri çekmektir diye düşünüyorum.

Denemek isteyen olursa da karar sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

haftasonu yuklenmeyen puanlar için varmı bir gelişme ??

+ bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DansastasTR

androiddeki arkadaş ekleme sorunu için mhyi aradım haberleri dahi yokmuş hemen bildiriyorum düzeltilicektir dedi. Bilginize arkadaşlar

bana da sorun yok internetiniz yavaştır dedi.Bize çok geliyor şikayet ama bizden kaynaklanmıyor diyo
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.