Şimdi Ara

chippin 50/15 tl chippin Carrefour sa dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya 01 - 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında tüm Türkiye'deki CarrefourSA marketlerinde Chippin ile yapılacak mobil ödemelerde geçerlidir.

Kampanya döneminde CarrefourSA'dan Chippin ile tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri ödemede anında 10 TL değerinde Chippin kazanılacaktır. Chippin'e eklenen MasterCard kredi kartı ile yapılan ödemelerde ise ek 5 TL Chippin, toplamda 15 TL Chippin kazanılacaktır.
    10 TL Chippin anında, ek olarak kazanılan 5 TL Chippin alışverişten sonra 3 (üç) iş günü içerisinde yüklenecektir.

Kampanya dahilinde kazanımlar uygulamaya eklenen kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanacaktır.

Kampanyadan her kullanıcı bir defa faydalanabilir, kampanyaya katılım ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır. Kampanyaya katılım 15.000 kişiye ulaşıldığında, bitiş tarihinden önce yayından kaldırılacaktır.

Kampanyadan kazanılan Chippinler ertesi gün kullanılabilecektir.

Kampanyadan kazanılan Chippinler nakit olarak talep edilemez. Ödeme esnasında puan/hediye kart/kurumsal kart/iade çeki kullanılırsa bu tutarlar toplam fiş tutarından düşülerek kampanya kapsamındaki toplam tutar belirlenecektir. Alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları, elektronik ürünler, fotokopi kağıdı, mobilya ve kuyum alışverişleri kampanya kapsamında olmadığından, CarrefourSA alışveriş tutarı hesaplanırken dikkate alınmayacaktır.

Kampanya tüm CarrefourSA'lar ve Gima marketlerde geçerlidir.www.carrefoursa.com ve CarrefourSA web uygulamasından yapılacak alışverişlerde, hızlı kasalarda ve Lezzet Arası'nda geçerli değildir.
    CarrefourSA'da Chippin ile yapılan işlemlerde iade yapılması durumunda; tutar kullanıcıya "iade çeki" olarak iade edilecektir. "İade çeki" verildiği tarihten itibaren 1 (bir) ay içerisinde kullanılabilecektir.

Chippin ile ödeme yapmak veya Chippinlerini harcamak için öncelikle kredi kartını uygulamaya eklemelisin.

Chippin ve CarrefourSA kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    chippin 50/15 tl chippin Carrefour sa dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her yerde olmadığınıda yazsaydın

• Carrefour sa yazdim zaten

• Telefonu her sıfırladığımda bu aptal uygulama bu cihaz ile farklı bir telefon eşleştiği uyarısı ile giriş yapamıyorum. İphone için 150 tane hesap açan arkadaşlardan biz e bu anı kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 2 Temmuz 2019; 9:51:54 >
  • selman16 S kullanıcısına yanıt
    tüm şubelerinde geçerli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem.Hoca

tüm şubelerinde geçerli değil
    Tüm CarrefourSa ve Gima'larda geçerlidir diyor.

• smat S kullanıcısına yanıt
    ankarada baktım çoğunda yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamada geçerli gözükmeyen şubede kullandım geçen ay. 3 alışverişte de puan verdi. Şansınızı deneyin bence.

Kampanya çok iyi ama Carrefoursa'da satın alacak bir şey bulmak çok zor. Et stoğu yapıyorum mecburen. Chippin yaygınlaşır umarım.

• Hediye kartı alınabilir mi acaba chippin ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa 150 carfoursadan 50 chip kazanacaktım sözde çipin den ödediğim için kabul edilmemiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimde 3defa 100/30 cihp vardi olmadi aradim ödeme Carrefoursa diye gözükmüyor chippin olarak gözüktü için olmamis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.