|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Volvo S40 T4 - ŞAKA MAKİNASI!!!
|
|
Merhaba benim sorum ise Arabama chiptuning yaptira bilirmiyim ve zararli olabilir mi yada her turlu araba motorlarina yapilabilinirmi diyelimki benim arabam bmw 518d F10 model 150 begirinde 2015 model ben bunun torkunu yuklelsem zararli olurmu motor icin bu typ motora yaptiran oldumu hic oldu ise ne gibi sorunlarla karsilasti yada daha mi iyi oldu araba Tesekkurler |
BMW 5- series F10 518d 2014 - 2015 150 bg - özellikleri, yakıt tüketimi - CarsoPedia.com https://carsopedia.com/tr/catalog/bmw/5-series/f10/518d-2014-2015-24031/bahsettiğin aracın bu olduğunu varsayarak cevap veriyorum chiptuning konusunda yetkili ve tecrübeli bir firmada yaptırabilirsin motorun km si önemli sanayi tabiri ile keşkül olmuş, ekmeğini yemiş araba olmasın chip harika olur |
egr, dpf dosyalarınızı siteme yükleyerek yaptırabilirsiniz. Ecm titanium ve winols benzeri sistemleri kullanarak dosyalarınızı açıp 1 saat içinde gönderim sağlıyorum. autobeyin.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expresstake -- 24 Temmuz 2022; 20:56:17 > |
Burdan araclarınıza özel yazılımlar yaparak yakıt tasarruflu veya performans yazılımları yapabiliyoruz. Bull_Performance (@bull_performance35) • Instagram photos and videos https://www.instagram.com/bull_performance35 |
İyi günler dilerim. 2019 Model Peugeot Partner Tepee Zenith 1.6 120HP Aracım var. 2021 yılında adblue arızası ile başlayan süreç beni adblue iptaline itti. Dizel motorlar hakkında hiçbir bilgi olmadığı için DPFnide boşaltalım, motora zarar veriyor dediler. ben birleşik parçalar zannediyordum ama farklı parçalarmış. adblue iptal edildi, DPF iptal edildi. ancak belli bir süre sonra motor arız ışığı yandı. Beyin Hastanesi diyen Haramidere Sanayi sitesi içerisinde yaptırdım. olmadı, oladı, olmadı. 2 kere yazılım yüklendi kısa bir süre sonra motor arıza ışığı gene yandı. 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yok. düzeltemiyorlar. ne yapayım. ne edeyim bilmiyorum. Bu işi Büyükçekmece ve yakın ilçelerde gerçekten ehli ile yapacak birileri var mı? :-( |
Merhaba, mesajınızı yeni gördüm. Aracınız EDC17C60 ecuya sahip ve sorunsuz bir şekilde tüm iptallerin yapılabildiği bir ecu. Ben Ankarada araç yazılımı chip tuning işi yapıyorum. İstanbulda chip tuning dpf egr adblue vs dosyası verdiğim kişiler mevcut. Eğer adblue veya başka bir arızanız devam ediyorsa bana ulaşın yardımcı olurum. Custom Remap Chip Tuning www.instagram.com/customremap |