Şimdi Ara

CHİP RESETLEMEYE BEDAVA ALTERNATİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S3CC921.rar -http://zalil.ru/33402560
    güle güle kullanın






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egel2458 -- 7 Haziran 2012; 11:28:28 >







  • nasıl bir şey bu biraz açıklamada ekleseniz?
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Hiçbir yazıcının chipini usb kablo ile yazıcı üstünde yazıcı çalışırken resetleme imkanınız yok. Öyle bir düşünce kimsede oluşmasın. Chip reseti yapabilmek için uygun programı kullanmanız gerekir ve bu işlem için mutlaka elinizde aparat olması lazım. Aparat çok basit ve ucuzdur . 1 adet rs232 connector 2 adet 50ohm direnç, 1 adet usb kablo ve işlem kolaylığı açısından RENKLİ KABLOLU KROKODİL. buradaki usb kablo sadece chipin voltajını vermek için kullanılır ve 5 volt ile çalışır. (resimde kırmızı renkteki kablo.) isterseniz bu şarj aletide olabilir ama pc nin usb çıkışında 5 volt olduğu için işlem daha basit olur.
    Aparatın Yapılması: öncelikle elinizdeki usb kabloyu kesin. pc giriş tarafı lazım diğer kısım işimize yaramıyor. usb kablosunun içinde 4 renk kablo vardır. bunlardan kırmızı ve siyah olanı ayırın. kırmızı VCC Siyah GND... kırmızının ucuna kırmızı olan krokodil kabloyu. usb kablonun siyah ucunu rs232 nin 5 numaralı ucuna 5 numaralı ucuda siyah krokodil kabloya bağlayın.rs232 nin 6ve7 uçları kısa devre edip ucuna bi tane 50 ohm direnç takıp o direncin ucuna da yeşil olan krokodil kabloyu bağlayın o uç CLK. rs232 4. bacağa diğer direnci takın. direncin diğer ucunu 8 nolu bacağa takın. 8 nolu uca sarı renkli krokodil kabloyu bağlayı DATA. Şimdi aparat tamamdır. 4 farklı renkte uc var. kırmızı VCC, Sarı DATA , Yeşil CLK, siyah GND.
    Chipin Resetlenmesi : Chip üzerinde 4 tane uç vardır. samsung ve xerox modellerde üzerlerinde hangisinin ne olduğu yazar. doğru uçları taktıktan sonra S3CC921 programını açıp uygun modeli seçtikten sonra Read Chip tıkladığımızda chipin içindeki yazılımı okur.Write Chip dediğimizde chipi resetler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egel2458 -- 7 Haziran 2012; 12:15:26 >




  • Sayın egel2458,
    ilk mesajınızdaki dosyaya ulaşamıyorum (S3CC921.rar). Güncelleme imkanınız var mıdır?
  • Teşekkürler. birazdan devreyi kurup denemeye başlayacağım. RS232 COM1 portuna bağlı olacak değil mi?

    22:30 Evet şimdi denedim. Ekranda herşey DONE diye yazdı. Printer isyerinde yarin sabah ilk işim takıp denemek. COM1 e taktım oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifdu -- 22 Ağustos 2012; 22:30:20 >
  • Evet , bugun taktım toneri çalıştı ve basıyor. Ama hala toner boş diyor ve basıyor. Merak ettiğim bir nokta var. Şimdi bu chip, belli bir süre sonra tekrar uyarı verecek mi? Yani yine chip reset yapacak mıyım?
    Herşey için teşekkürler egel2458.
  • Merhaba
    Bu semayi hp deakjet 3070A nin kullandigi hp 364 tipi kartuslarin chipleri icin de kullanabilir miyim ? Eger cevabiniz olumlu ise pc de hangi programi kullanmaliyim?
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum o programı nerden bulabiliriz acaba yardımcı olursan cok sevinirim?
  • selam arkadaşlar,

    bu linkler ölü arkadaşlar. S3CC921.rar dosyası bulanan arkadaşlar bir yere upload edebilir mi acaba ,. bu chip resetter programı lazım bana.teşekkürler.
  • Chip reset cihazi ve programlari dahil bizimkiler turkce ve full ayrintili bilgiyi 0543 281 16 76 dan alabilirsiniz saygilar.Www.fixyazici.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.