Şimdi Ara

CHIP Dergisi Antivirus Sıralamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak 2008 sayısında yararlı olabilecek bir test buldum. Başlıkta görüldüğü gibi antivirus testiydi. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. İşte sonuçlar:

1. Kaspersky Internet Security 2008
    2. Norton Internet Security 2008
    3. G Data Internet Security 2008
    4. F-Secure Internet Security 2008
    5. BitDefender Internet Security 2008
    6. Panda Internet Security 2008
    7. Avira Premium Security Suite

• 1. olarak Chip dergisi sadece reklam içerikli test yapar.Chip dergisinin güvenlik anlayışı 5 para etmez.Çünkü her testi parayı veren düdüğü çalar testidir.
    2. Bunlar antivirüs testi değil Internet Security testi.
    3. Benden size tavsiye.Bu testi zerre kadar kaale almayın.

www.av-comparatives.org ,www.av-test.org ve virusbulletin deki testler geçerlidir genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Ocak 2008; 12:57:43 >

• zaten bir açıklama var burada yazayım, CHIP dergisinde:

AV-Test virüs laboratuvarlarıyla işbirliğine geçerek tarayıcıların saptama oranlarını ölçtük. Testimizin amacı, etkin zararlıların bulunup tamamen silinip silinmediğini öğrenmekti. Dahası, tarayıcılar EXE paketleyiciler tarafından gizlenen zararlıları saptayabildiklerini de ispatlamalıydı. Güvenlik paketlerinden, yemleme saldırılarına karşı daha etkili koruma yöntemlerini bekliyoruz. Yine her paket için anlaşılır güvenlik iletileri şart.

Ayrıca bakınız:
    http://blog.chip.de/0-security-blog/security-suiten-2008-im-test-q12008-20080122/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World of Wireless -- 29 Ocak 2008; 15:05:37 >

• Hani AVG nerede bu listede. Bence de en iyisi AVG 7.5.
    Chip yayimlanmaya basladigi gunden beri firmalar icin reklam amacli yazilar yazar.
    Inanmayin.
  • Bakın burda av-test sitesinin son testi var.

http://blog.chip.de/0-security-blog/security-suiten-2008-im-test-q12008-20080122/

Chip ten alıntı ama test chip in değil. www-av-test.org un bağımsız kendi testi.

Burda Avira 2.
    Internet Security ve Antivirüs ler test edildiğinde farklı sonuçların olması da çok normaldir.Buna takılmayın.Bu şekilde yanılgıya düşersiniz.
  • Nod32 nerde acaba?
  • Nod32 listede olmaması normal.Çünkü bunlar antivirüs değil internet security yazılımları.Eset Smart Security çok yeni olduğundan koymamış olabilirler.Büyük ihtimalle de Eset smart Security nin firewall kısmı bu testten geçemeyecekti çünkü açıkları var.Yeni olduğundan ve henüz iyi bir internet security kıvamına gelmediğinden teste almadıklarını düşünüyorum.Bu üsttekiler uzun süredir piyasada paket halinde program üretmektedirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mac alin bu virus problemlerinden kurtulun.
  • nod32 antivirus yazılımı bunlar internet security
  • İyide arkadaşlar bu testi kim yaptı acaba? Veya Chip bunu kasıtlımı yayınladı?
    Madem antivirüs test i yapacaklardı neden internet securityleri seçtip sıraladılar.
    Bu firmaların hepsinin ayrıca zaten antivirusleride var.
    Kaç kişi sırf antivirus ını kullanmak için internetsecurity yüklerki.
    Firewall özelliklerinden hiç bahsedilmemiş.
  • Chip yaptı ama av-test ten 1-2 birşey almış.Artık ne aldı bilmem ama herzamanki gibi reklam kokan hareketler bunlar.Chip dergisi 2 senedir okey e dönüyor.2 senedir aynı kapak yazısıyla yeni kullanıcıları avlamaya çalışıyor ve o kapakla satış yapıyor.Bitmiş bir dergidir benim için.
  • yahu chip denen dergi konu buamadımı ekran kartı, işlemci kapıştırması yapıp o ayı kurtaran bir dergi artı dergide içerikten çok reklam var. Sen bu gün ekran kartı üret ve chipede parayı bastır nvidia ve atinin üstüne koyar "ahada işte baba kart bu" der

Ve yukarda arkadaşların dediği gibi internet secu. programlarını kapıştırmışlar (ve bu ayı kurtarmışlar) antivirüs değil.
  • chip kendisi yaptığı zamlarla bitrdi dergiyi, çok pahalı bir dergi oldu gereksizler
  • Chip e rakip olabilicek en iyi dergi nedir peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Chip e rakip olabilicek en iyi dergi nedir peki?

Ya da soyle desek turkiyedeki en iyi bilgisayar dergileri hangileridir mesela ilk 5?
  • ilk 5 i bilmem 5 yıldır dergi almıyorum ama Pc World ,Pc Magazine ve PcNet(bu da bozmuştu kendini biraz) fena değildir herhalde.Son durumları hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

chip kendisi yaptığı zamlarla bitrdi dergiyi, çok pahalı bir dergi oldu gereksizler

sen bi de kıbrıs'ta gör fiyatını :D 8 ytl mi ne öyle bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

ilk 5 i bilmem 5 yıldır dergi almıyorum ama Pc World ,Pc Magazine ve PcNet(bu da bozmuştu kendini biraz) fena değildir herhalde.Son durumları hakkında bilgim yok.

Evt benimde kafamda bunlar var ama kaliteli olan baska bilinmeyenlerde vardir belki istisna..!
  • CD-ROM DATA vardı ilk sayısını almıştım zamanında.Şu an ne durumda bilmiyorum.Hala var mı yok mu haberim yok.
    Byte var bunun haricinde
  • en iyi antivirüs bilgisayari kullanandir.Cünkü bilgisayardaki en büyük acik kendimizdir bunu kapadiktan sonra daha arti programa vs vs uygulamalara bilgisayari hamal etmeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.