Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bostancı oto sanayi armasan oto 65 tl falandı sanırım orjinal parçası, 0216 575 75 98 güzel insanlar yardımcı oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sxnsnn -- 13 Mart 2015; 3:27:48 >
  • Ben de 2004 model 120.000'de Sedan Lacetti SX ile aranıza katılmak üzereyim. Bu sabah araca baktırdım ve olumlu görüş üzerine kaporasını verdim. Kısmetse hafta arası satışı yapacağız. Birkaç parça boyası var, kazası yok. Bir yıl önce BRC tüp takılmış, lastikler bir aylık Bridgestone. 20.000'e el sıkıştık. Aracı beğendim, inşallah mahçup etmez. Zaten olumsuz görüş bildiren olmadı. Sadece üretimden kalktığı için ileride yedek parça sıkıntısı olabileceği ve biraz fazla yaktığı söylendi. 2000 motorda 40 krş gördüğüm için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Burada okudum kadarıyla 30 krş'u geçmiyor ortalama 2,50 lira üzerinden. Kaldı ki şuan 2.10 lira gaz. Hayırlısı olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacettılerde aveo ve cruzelerde oldugu gıbı subap erıme sıkıntısı yasayan oldugu 2008 model bı lacettı varda almayı dusunuyorum subaplar celıkmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Selam arkadaşlar bir tanıdık 2010 model 18.000 km'de LPG'li Hatchback Lacetti WTCC'sini satıyor. Aracın kazası olmadığını, değişen, boyanan parçası bulunmadığını söyledi. Araca haftasonunda hafta sonuna pazara, pikniğe falan binmek için kullanmış. Çok temiz araç.

Ne önerirsiniz alayım, mı, en fazla kaç TL verilir bu araca.

aldın mı aracı ne kadar verdın
  • Henüz almadım. Bi önerin var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Henüz almadım. Bi önerin var mı.

nerde arac 22 23 bence en fazla ne ıstıyor
  • Araç İzmir'de 10 gün sonra fiyat söyleyecekmiş. 22-23 üstü söylerse alma mı diyorsun.
  • quote:

Araç İzmir'de 10 gün sonra fiyat söyleyecekmiş. 22-23 üstü söylerse alma mı diyorsun.

cekılme muhabbetı falan baya kafa karıstırıyor gelecegı belırsız yoksa guzel araclar
  • arkadaşlar selam,
    düna aracımla giderken birden akü vb ışıkları yanıp sonmeye başladı direksiyon ağırlaşmaya başladı bi yerden sonrada araç durdu.
    motoru açık baktığımda v kayışının yerinden çıktığını gördüm konuyla iglili tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı? gop tarafındayım sanko yada civarında chevrolet anlayan biri var mı
  • 2005 model lacetti sahibiyim 3 yıldır kullanıyorum gerçektende mükemmel bir araç sağlam arıza yapmaz rutin bakımları hariş sanayi yüzü görmezsiniz ecotec motor opellerle aynı yakıt çok ekonomik piyasa kırık dökük modeli eskimiş araçlara verilen paralara yazık tereddütsüz alınacak bir araç kullanmayan bilemez?
  • MERHABA ŞUBAT AYINDA 2005 HB 1.6 SX LACETTİ ALDIM..BİKAÇ SORUM OLACAK: LPG HANGİ MARKA TAVSİYE EDERSİNİZ (BENZİNDE 50 KRŞ YAKIYO BU ARADA) ALIRKEN EXPERTİZ DİREKSİYON KÖRÜĞÜ YIPRANMIŞ DEĞİŞMESİ LAZIM DEDİ BU NEDİR KAÇA MAL OLUR. BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ememer

MERHABA ŞUBAT AYINDA 2005 HB 1.6 SX LACETTİ ALDIM..BİKAÇ SORUM OLACAK: LPG HANGİ MARKA TAVSİYE EDERSİNİZ (BENZİNDE 50 KRŞ YAKIYO BU ARADA) ALIRKEN EXPERTİZ DİREKSİYON KÖRÜĞÜ YIPRANMIŞ DEĞİŞMESİ LAZIM DEDİ BU NEDİR KAÇA MAL OLUR. BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞMANIZI RİCA EDERİM...

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan. LPG için ben 70000 km ve yaklaşık 6 yıl sıkıntısız kullandığım BRC'yi tek geçerim. Zaten aracın motoru ve lpg uyumu pek sıkıntılı sayılmaz. Aklına ve bütçene yatanıda tercih edebilirsin. Yukarıda bir arkadaş da sormuş sübap mevzusu ile ilgili ama öyle bir derdi yok. Taktır lpg canını çıkarana kadar kullan.

Hangisi olursa olsun bence parçaları önceden internetten araştırın. Büyük ihtimalle sanayiden alacaklarınızdan daha orjinal ve daha hesaplı bulursunuz. Sonra güvendiğiniz bir ustaya işçiliği bırakın...

Eğer sorun sadece körükte ise 10-15 TL lik bir plastik parçadır o. Çok büyütme kafanda onu.

• merhaba arkadaşlar lacetti kullanıcıları olarak sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bende lacetti alayı düşünüyorum birtane buldum 2010 model wtcc 93 binde lpg si far fiyat 25000 diyor kırmızı renk kaza boya değişen falan yok araçta sadece ön tamponda küşük noltalar halinde çizikler var o da taş sıçramasından olmuş herhalde birde sağ çamurlukta çok az boya kalkması var nasıl bir araç güzel yorumlar okudum genel olarak beni düşündüren fiyatı sizce normalmi alırken dikkat etmem gereken birşey vatmı özellikle baktırmamı tavsiye ettiğiniz birşey falan herkese iyi akşamlar şimdiden teşekkür ediyorum herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0_oguz_0 -- 9 Nisan 2015; 23:11:29 >
  • arkadaşlar merhaba. yeni lastik almayı düşünüyorum ebatları hakkında bir sorum var. araç 2004 model lacetti 1.4 sedan SE. internette bu modelin lastik ebatları konusunda tatmin edici bir bilgi bulamadım. bazıları 195/60/15 bazıları 195/55/15 diyor. bunlardan hangisi orijinal boyutlar acaba?
  • Lacetti ben de düşünüyorum fiyatına göre çok sağlam bence 1180 kilo daweoo gördünüz mü hiç araç çok hoşuma gitti benim hem fiyatı çok iyi hem motoru performansı güzel biraz inceledim motor opel ama kasa dandiktir diye düşünüyordum baya şaşırdım çok kaliteli duruyor bastırınca esnemiyor tek korkum ilerde parça sıkıntısı olur mu ki chavrulet dükkan kapattı ama 10 yıl parça üretecekmiş bi tanıdık 80 binde 2004 modeli 19 20 arası verecek bakalım

• arkadaşlar bu araba ıcın pazarlık yaptım sahıbı 23.50 verdıler vermedım en son 24 olur dedı bende bekleyelım bakalım gıdıcekmı ınecekmısın yazdım sızce bunun ederi ne kadar dır acıklamayıda okuyun lutfen nasıl bır pazarlık yontemı ızleyım ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-yalnizca-45-binde-2009-lacetti-temiz-masrafsiz-acill-205829763/detay
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Hasar kaydı olmasa 25 26 eder 6 bin hasar kaydı ile 20 bin eder fazla verme derim

• caglarertas kullanıcısına yanıt
    23.500 vermşler 3 kısı haber beklıyomuş guya 24 son olur dedi vazgeçtim bende millet kafayı yemiş
  • Cümleten sa öncelikle chevrolet lacetti 2010 model hb wtcc aracım ile aranızdayım. Aracımın jantlarını orjinal jantlarını değiştirmek üzereyim ve bilginizi almak istedim.
    takmayı düşündüğüm jant bu:

Bu jant lstik seçimi ne olmalı ilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum
     Chevrolet LACETTİ kullanıcıları Chevrolet LACETTİ kullanıcıları Chevrolet LACETTİ kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbelt007 -- 12 Mayıs 2015; 10:18:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• blackbelt007 B kullanıcısına yanıt
    Araç rengi nedir

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.